Aşılama

Merhaba 12.gunden once hic test yaptin mi ve progesterona baktrdn mi
Merhaba canım yok Protestan baktırmadım 7 ci gün idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı bidahada silik çizgiyide görmedim bugünde 12 cinci gün çamurumsu var çoğalır sanırım ağrılarım var

Merhaba canım yok Protestan baktırmadım 7 ci gün idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı bidahada silik çizgiyide görmedim bugünde 12 cinci gün çamurumsu var çoğalır sanırım ağrılarım var
Belki yerlesme kanamasidir olumsuz dusunme cnm hemen benmde 5. Gun sabah silik ama koyu silik yani net gorulur sekilde cizgi cikti gorumcem ignenin etkisi coktan gecmistir 36 saatte bebek tutunuyo zaten dedi o tecribeli bu konuda valla merakla bekliyorum ya bnde

Ay ilaçta içtim hayırlısı canım başim çok ağrıyordu yarın gidicem çoğalırsa 2 gün sayılacak adetin bakalım nasip inşlh rabbim tez zamanda nasip eder hepimize

Çok sağol canım darısı tez vakitte göbişine olsun inşallah üzülme en önemlisi kafaya takmamak emin ol bu ay hiç umudum yoktu
Hayırlı olsun canım böyle güzel haberler duymak çok güzel. Aşılamalar benide yıprattı kaç kere oldun aşılama. Bende tam sana cevap yazacaktım adet gecikmesini sorduğun konuya hamileymişsin gerek kalmadı. Ya aşılamadan sonra hamile değilsen genelde erken adet oluyosun bence gecikende oluyo tabide çoğunlukla bir hafta öncesinde olunuyo ilginçtir

Bende 12. Günde olmuştum adet ama öncesinde bir beyaz bi kırmızı geldi tuhaftı bir iki gün böyle gtti sonra tam geldi ama belli olmaz bak yinede ilaç falan alma parol al ağrı kesici içinde riske atma. Bende ikinci aşılamayı olcam iki tane yumurta var dedi 18 miş çatlatma iğnemi oldum biraz önce bakalım hiç umudum yok boşuna sanki aşılama işleri Allah yardımcımız olsun

Amin rabbim yardımcımız olsun çok aşilamayla hamile klanlar var canım sadece nasip rabbim ol dicek inşlh vizede ol der bende adetten sonra ikinci aşilamada yapacaklar sonrasında artık tüp bebek dediler

Amin rabbim yardımcımız olsun çok aşilamayla hamile klanlar var canım sadece nasip rabbim ol dicek inşlh vizede ol der bende adetten sonra ikinci aşilamada yapacaklar sonrasında artık tüp bebek dediler
Aynen benim doktorda tüp bebeğe başlarız direk falan dedi de hiç hazır değilim tüp bebeğe. Gözümde büyüyor. Bisürü de evrak işleri. Aşılamadan sonra ara verebilirim ne biliyim çok peş peşe oluyo vücut kaldırabilir mi bu kadar ilacı bilmiyorum.

Haklısın ya Biraz dinlensin vücut ben 38 yaşındayım ondan acele ediyor doktorlar bi sıkıntımızda yok ama olmayınca olmuyor baya normal edet oldum bugün Emin’im öğleden sonra randevum var muane edecekler kist felan yoksa hemen aşilama hakkımızda hayırlısı çok zor böyle beklemek sebebi bilmeden

Şnşallh gerek kalmaz tüpe kalırsın hamile bu sefer hayırlı haberlerini bekleriz inşlh

Allah yardımcın olsun sen ara verme o zaman yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin işin gerisi tevekkül sabret olacak inşaallah. Sebebi bilinmeyen infertilite işte aslında sebep belli Rabbimiz öyle istiyor sevdiği kulları daha çok Onu ansın daha çok dua etsin diye belkide. Çünkü bi sıkıntımız olmadığı zaman içtenlikle dua etmiyoruz geçiştiriyoruz ancak bi derdin tasan oldu mu Ona yakın olabiliyosun bizim bilmediğimiz şeyler var tıbbın bile çözemediği bunlar Takdiri İlahi. Herkesin doğduğu vakit kaderde belli bizim plan program yapacağımız şeyler değil ne yaparsan yap o bebek o vakitte doğacak. Ama diyoruz işte bizden kaynaklanan bi sıkıntı varsa şifasını bulalım falan. İçimizi rahatlatmak için başka bişey değil.

Evet evet aynen öyle rabbim hayırlısını versin canım hepimiz hakkında

Sonuç nasıl oldu canım

merhabalar.ben 5 yıllık evliyim nerdeyse,ilk 8 ay vajinusmus sonraki 4 yıl da hamile kalamama sorunlarıyla uğraştim.her kadın doğuma gittiğimde herhangi bi sorun yok diyip geri yolladılar.ben de tüp bebek merkezşne başvurdum en son bilgi almak amaçlı.direkt tüp bebek gerekmediği durum agöre farklı tedaviler olduğu soylendi.testlerimi yaptırdım pko dışında herhangi bi sorun gorunmedi.aşılama yaptım ve ilk denemede tuttu.şuan 7 aylık hamileyim.testler ve iğneler hariç aşılama net : 1500 tl idi 7 ay önce.herşey içinde olarak da 2buçuk sanırım.sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…