İki hafta içinde belli oluyormuş teste öyle demişti doktor o yüzden heralde insallah tutar seninkideMerhaba arkadaşlar.
Bende 22 Martta aşılama oldum kandil günü rabbim inşallah gönlüme göre verir
Geçirdiğim evleri anlatayım;
Temmuz ayında 2. Yılımız dolacak ilk aylarda eşim istemedi daha ikimizde korunmadık geri çekme yöntemini kullandık.
Daha sonradan eşim istedi hormon testleri yaptırdık bi sıkıntı var mı diye prolaktinim Yüksek çıktı ilaç kullandım o sıra korunmadık ama Bebiş de olmadı eşim sperm testi yaptırdı maalesef sonuçları çok düşük çıktı 2 milyondu klomen kullandı 5 milyon oldu daha sonradan 7 milyon oldu.
Tabi geçen bu süre zarfında benim prolaktinim tekrar yükseldi 1 ay önce gittim 79.küsür çıktı doktorum rahim filmi istedi çok şükür temiz. Prolaktin değerim yüksek olmasına rağmen yumurtlamam da iyiymiş bayağı adetim bitince kontrole gittim rahim herşey yemiz çıktı adetimin 12. Günü 20 Mart’ta 19 mm yumurta görünce Çatlatma iğnesi vuruldum gece 23:00 de 22 Mart gündüz 11:00 de aşılama oldum hiç acı çekmedim doktora bitti mi bile Dedim ilişki listesi verdi ve 5 Nisanda test yap dedi ama zaten adet günüm 5 Nisan 3-4 Nisan da yaparsam çıkar diye düşünüyorum.
Çok uzun oldu ama yaşadıklarımı anlatmak istedim
İki hafta içinde belli oluyormuş teste öyle demişti doktor o yüzden heralde insallah tutar seninkide
Benim sadece kasıklarımda ağrı oldu o kadar aürı falan olmadıKızlar merhaba hepinize öncelikle Rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın insaAllah mübarek günler hürmetine bizleri çocuksuz bırakmasın tez zamanda bebislerimiz olur insaAllah.. yorumların çoğunu okudum hikayeler hep ayni sanırım bu zamanın hastalığı da bu bence ortada birşey yok ama bebiş de yok.. neyse ben temmuz da tam 3 yıllık evli olucam ve ben sadece 4 ay korundum oda ilaç falan değil eşim korundu.. sonra çocuk denemesine başladık sonuç her ay hüsran.. Ben ilk 6 7 ay boyunca gitmedim doktora sonra gitmeye başladım 3 doktor değiştirdim en son ki dpktorumda kaldim ama hepsi de aynı şeyi söylüyor bir sorun yok eşimde de rahim filmi de çekindi bir sıkıntı yoktu çok şükür.. her ay klomen + çatlama iğnesi kullandım yine 3 ay gecti üstünden malesef sonuçlar negatif.. doktorum bu ay aşılama dedi. Bende aşılama da ilaçlar farklı olucak beklerken bana yine klomen verdi okudum yorumları hepiniz de iğne var neredeyse.. benim doktorum yuumuurtaliklarin hap için yanıt veriyor iğneye gerek yok dedi doğru mu sizcr? Bugün kontrole gittim 3 yumurtam gelişmiş pazartesi tekrar gidicem sonra iğnesini vurup salı aşılama olucak nasip olursa.. korkuyorum nasıl birşey ağrı sizi falan olur mu :) çok istiyorum herkes gibi.. ilk denememiz olucak rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere de inşallah:)
Sağol canım benim agri eşiyim düşük olduğu için rahim filmi mi de narkozlu çekindim bunda oylr bir durum olamayacağı için sizlerden bilgi almak istedimBenim sadece kasıklarımda ağrı oldu o kadar aürı falan olmadı
O konuda bilgim yok hiç rabbim yardımcın olsun canım bende beklemedeyimSağol canım benim agri eşiyim düşük olduğu için rahim filmi mi de narkozlu çekindim bunda oylr bir durum olamayacağı için sizlerden bilgi almak istedim
Amin kuzum insaAllah seninde güzel haberlerini alırız Rabbim bekleyisini güzel kılsin inşallah..O konuda bilgim yok hiç rabbim yardımcın olsun canım bende beklemedeyim
Amin kuzum insaAllah seninde güzel haberlerini alırız Rabbim bekleyisini güzel kılsin inşallah..
Adet gününden geçmedin mi bence git kan tahlili yaptır belli olur zatenKızlar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın yeni üyeyim hep yazılanları okuyup ümitleniyorum bu ay aşılama yaptırmıştım 14 gün oldu dün gece yani 13. Gecesi idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı çok ümitsizim bhcg yaptırıp negatifi görmekten korkuyorumbana fikir verirmisiniz 13. Gün ilaç etkisi olabilir mi hala 14 gün geçmişti igne yaptıralı duphoston verdi doktor acaba onun etkiside olabilir mi
Adet gününden geçmedin mi bence git kan tahlili yaptır belli olur zaten
Çizgi hemen çıkmadı sonradan çıktı bide baya silik ilk gördüğüm ikinci çizgi adetime daha 2 gün var kan tahlili yaptırmadan geçmesini bekliycem kaçıncı negatif kan tahlili bi tane daha görmek benim için iyi olmaz artık bebek gördükçe ağlıyorum zor zamanlar allah herkese sabır versin okudum burdan çoğu kişi ikinci çizgiyi görüp kanda negatifi görmüş zaten bünyemde hiç ilgimi çeken bi fark yok kasıklarım adet olcam gibi ağrıyo bi süpriz olurmu bilmiyorum
Umitlemdirmrk istemem ama ikinci çizginin silik olmasi pozitif anlamına geliyor diye biliyorum. Gebelik başlangıcı olduğu için hormonlar net olmadığı için tam çıkmıyormuş. Bir cok test yapan yorunlarda voyle okumustum
Bende 20 marta oldum ilk aşılamam bekliyorum pazartesi belli olur ama doktorum ayın 5de gel dedi beklemek en kötüsüMerhaba arkadaşlar.
Bende 22 Martta aşılama oldum kandil günü rabbim inşallah gönlüme göre verir
Geçirdiğim evleri anlatayım;
Temmuz ayında 2. Yılımız dolacak ilk aylarda eşim istemedi daha ikimizde korunmadık geri çekme yöntemini kullandık.
Daha sonradan eşim istedi hormon testleri yaptırdık bi sıkıntı var mı diye prolaktinim Yüksek çıktı ilaç kullandım o sıra korunmadık ama Bebiş de olmadı eşim sperm testi yaptırdı maalesef sonuçları çok düşük çıktı 2 milyondu klomen kullandı 5 milyon oldu daha sonradan 7 milyon oldu.
Tabi geçen bu süre zarfında benim prolaktinim tekrar yükseldi 1 ay önce gittim 79.küsür çıktı doktorum rahim filmi istedi çok şükür temiz. Prolaktin değerim yüksek olmasına rağmen yumurtlamam da iyiymiş bayağı adetim bitince kontrole gittim rahim herşey yemiz çıktı adetimin 12. Günü 20 Mart’ta 19 mm yumurta görünce Çatlatma iğnesi vuruldum gece 23:00 de 22 Mart gündüz 11:00 de aşılama oldum hiç acı çekmedim doktora bitti mi bile Dedim ilişki listesi verdi ve 5 Nisanda test yap dedi ama zaten adet günüm 5 Nisan 3-4 Nisan da yaparsam çıkar diye düşünüyorum.
Çok uzun oldu ama yaşadıklarımı anlatmak istedim
Bende 20 marta oldum ilk aşılamam bekliyorum pazartesi belli olur ama doktorum ayın 5de gel dedi beklemek en kötüsü
Aşılama olan kızlar. Sonuçlar nedir bende pazar günü oluoyrum çok heyecanliyim valla. Ağrı falan oluyor mu
ASilama Yaptıktan sonra kasik agrisi ve gogus siskinligi oldu sonradan geçti ama kaşık agrım devam etti adetime 6 gün kala üşüme başladı bende sürekli üşüyorum adetime 2 gün kala yani bugün adet olucakmisim gibi ağrı hatta sürekli tuvalete gidiyorum oldum diye ve akşam başlayan bu saatte kadar devam eden mide bulantısı ve bacak agrisi bu saat oldu uyuyamiyorum midem agriyo bulaniyo ve bacak agrisi çok fazla adet olmuşum gibi bilmiyorum hamilemiyim ama gonal f iğne kullandım genelde bu tarz yan etkileri oluyomuş o yüzden hamilelige direk yormadım ek olarakta sürekli açım (ama normalde de öyleyim) bide bugün başım 2 3 kere döndü bu kadar sende var mi biseyler benim pazar günü adet olmam gerek ama bi kaç gün geçikebiliyo (pek umudum yok ama hayırlısı diyorum Allahtan umut kesilmez ) rabbim isteyen herkese nasip etsin aminBana da 5 inde gel dedi ama adet tarihim zaten ayın 5i eğer o gün döllenme olduğunda kanda ki hsg hormonu yükselir diye düşünüyorum hayırlısı canım
Belirti var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?