Aşılama

İki hafta içinde belli oluyormuş teste öyle demişti doktor o yüzden heralde insallah tutar seninkide

Kızlar merhaba hepinize öncelikle Rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın insaAllah mübarek günler hürmetine bizleri çocuksuz bırakmasın tez zamanda bebislerimiz olur insaAllah.. yorumların çoğunu okudum hikayeler hep ayni sanırım bu zamanın hastalığı da bu bence ortada birşey yok ama bebiş de yok.. neyse ben temmuz da tam 3 yıllık evli olucam ve ben sadece 4 ay korundum oda ilaç falan değil eşim korundu.. sonra çocuk denemesine başladık sonuç her ay hüsran.. Ben ilk 6 7 ay boyunca gitmedim doktora sonra gitmeye başladım 3 doktor değiştirdim en son ki dpktorumda kaldim ama hepsi de aynı şeyi söylüyor bir sorun yok eşimde de rahim filmi de çekindi bir sıkıntı yoktu çok şükür.. her ay klomen + çatlama iğnesi kullandım yine 3 ay gecti üstünden malesef sonuçlar negatif.. doktorum bu ay aşılama dedi. Bende aşılama da ilaçlar farklı olucak beklerken bana yine klomen verdi okudum yorumları hepiniz de iğne var neredeyse.. benim doktorum yuumuurtaliklarin hap için yanıt veriyor iğneye gerek yok dedi doğru mu sizcr? Bugün kontrole gittim 3 yumurtam gelişmiş pazartesi tekrar gidicem sonra iğnesini vurup salı aşılama olucak nasip olursa.. korkuyorum nasıl birşey ağrı sizi falan olur mu :) çok istiyorum herkes gibi.. ilk denememiz olucak rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere de inşallah:)

Benim sadece kasıklarımda ağrı oldu o kadar aürı falan olmadı

Kızlar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın yeni üyeyim hep yazılanları okuyup ümitleniyorum bu ay aşılama yaptırmıştım 14 gün oldu dün gece yani 13. Gecesi idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı çok ümitsizim bhcg yaptırıp negatifi görmekten korkuyorum bana fikir verirmisiniz 13. Gün ilaç etkisi olabilir mi hala 14 gün geçmişti igne yaptıralı duphoston verdi doktor acaba onun etkiside olabilir mi

Amin kuzum insaAllah seninde güzel haberlerini alırız Rabbim bekleyisini güzel kılsin inşallah..
Adet gününden geçmedin mi bence git kan tahlili yaptır belli olur zaten

Adet gününden geçmedin mi bence git kan tahlili yaptır belli olur zaten

Çizgi hemen çıkmadı sonradan çıktı bide baya silik ilk gördüğüm ikinci çizgi adetime daha 2 gün var kan tahlili yaptırmadan geçmesini bekliycem kaçıncı negatif kan tahlili bi tane daha görmek benim için iyi olmaz artık bebek gördükçe ağlıyorum zor zamanlar allah herkese sabır versin okudum burdan çoğu kişi ikinci çizgiyi görüp kanda negatifi görmüş zaten bünyemde hiç ilgimi çeken bi fark yok kasıklarım adet olcam gibi ağrıyo bi süpriz olurmu bilmiyorum

Umitlemdirmrk istemem ama ikinci çizginin silik olmasi pozitif anlamına geliyor diye biliyorum. Gebelik başlangıcı olduğu için hormonlar net olmadığı için tam çıkmıyormuş. Bir cok test yapan yorunlarda voyle okumustum

Malesef adet oldum aşılamada kullanılan ilaçlardan dolayı sürekli pozitif çıktı bende idrar testlerinede güven kalmadı anlayacağınız

Bende 20 marta oldum ilk aşılamam bekliyorum pazartesi belli olur ama doktorum ayın 5de gel dedi beklemek en kötüsü

Bende 20 marta oldum ilk aşılamam bekliyorum pazartesi belli olur ama doktorum ayın 5de gel dedi beklemek en kötüsü

Bana da 5 inde gel dedi ama adet tarihim zaten ayın 5i eğer o gün döllenme olduğunda kanda ki hsg hormonu yükselir diye düşünüyorum hayırlısı canım
Belirti var mı

Bende aşılama oldum 3 gün gecti bakalım Allah büyük rabbim bu güzel günler hürmetine hayırlı etsin bizleri çocuksuz bırakmasın tez zamanda bebiş sahibi oluruz inşallah.. yalnız kızlar ben aşılama tedavisinde iğne kullanmadım hic doktor bana klomen verdi yine.. hap tedavisine yanıt veriyormuş yumurtalıklarim dedi bakalım umidim yok klomen kullandigim için de.. iğne daha etkili değil mi ?

Aşılama olan kızlar. Sonuçlar nedir bende pazar günü oluoyrum çok heyecanliyim valla. Ağrı falan oluyor mu

Aşılama olan kızlar. Sonuçlar nedir bende pazar günü oluoyrum çok heyecanliyim valla. Ağrı falan oluyor mu

Valla çok korktum ağrım olacak diye ama gram hissetmedim doktora bitti mi dedim aşılama günü kasık ağrım oldu sonra geçti.

Merakla bekliyorum Sonucunu son 6 gün :)
Ağrı bu son 4 gündür kasık ağrım karında şişkinlik çok fazla sürekli de idrara çıkıyorum su içmediğim halde rabbim hayırlısı versin inşallah :)

Aşılama işlemini mi sordun aşılamadan sonra ki işlem mi anlamadım ikisinde cevap verdim :))

Bana da 5 inde gel dedi ama adet tarihim zaten ayın 5i eğer o gün döllenme olduğunda kanda ki hsg hormonu yükselir diye düşünüyorum hayırlısı canım
Belirti var mı
ASilama Yaptıktan sonra kasik agrisi ve gogus siskinligi oldu sonradan geçti ama kaşık agrım devam etti adetime 6 gün kala üşüme başladı bende sürekli üşüyorum adetime 2 gün kala yani bugün adet olucakmisim gibi ağrı hatta sürekli tuvalete gidiyorum oldum diye ve akşam başlayan bu saatte kadar devam eden mide bulantısı ve bacak agrisi bu saat oldu uyuyamiyorum midem agriyo bulaniyo ve bacak agrisi çok fazla adet olmuşum gibi bilmiyorum hamilemiyim ama gonal f iğne kullandım genelde bu tarz yan etkileri oluyomuş o yüzden hamilelige direk yormadım ek olarakta sürekli açım (ama normalde de öyleyim) bide bugün başım 2 3 kere döndü bu kadar sende var mi biseyler benim pazar günü adet olmam gerek ama bi kaç gün geçikebiliyo (pek umudum yok ama hayırlısı diyorum Allahtan umut kesilmez ) rabbim isteyen herkese nasip etsin amin

Yazını okudukça heyecanlandım valla. Bende kısmetse yarın sabah aşılama mı olacam. Ağrı olur.diye korkuyordum biraz içime su serptin valla. Senin.belirtilerin de hamilelik gibi geldi bana. Inşallah güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…