Aşılama

Mrb arkadaşlar konuyu acan benim bende aşılama olçaktım bir sürü test yaptık esimle rahim filmi de çekildim bugün dOktar la gurustüm eşim de sperm ilerme yavaş biraz doktor ilaç verdi 1 hafta kullan diye doktor dedi ikiniz de de sıkıntı yok asilima ya gerek yok normal yollarla deneyin ve artık doktora gitmicem allah tüm isteyenler en yakın zamanda versin

geçmiş olsun bencede bi müddet deneyin belki sorun spermin hızıdır gerçekten de keçi boynuzu yedirmeyi deneyin çok bilindik bişey ama etkili diye düşünüyorum pekmezi falan da olabilir. daha sonrasında aşılamada düşünebilirsiniz kolay bi operasyon gibi geldi bana. en güzeli kendiliğinden olması tabi Rabbim hepimize kolay yoldan nasip eder inşaallah.

Sağol canim biz bugün doktor la grüştük gerek yok asilamaya dedi

bugün cuma birbirimize meryem suresi okuyalım mı katılmak isteyenler beğensin
Sağol canim biz bugün doktor la grüştük gerek yok asilamaya dedi
bence de gerek yok sorun giderildiyse bisüre doğal denemenizde fayda var zaten. olmazsa zaten illa ki düşünülür o da basit bişey normal ilişki gibi farkı yok.

Tsk ederim

Rabbim büyük inşlh normal kalırsın benimde aşilmamin 11. Cigünü 7 iç günü yaptım çift çizgi silik çıktı ama tabi iğnedende olabilir adet belirtilerim var özelikle adet olacaksam sol göğsümden bilirim sızlar aynı sızı şimdide var maalesef hayırlısı inşlh hakkimizda

In
İnş en yakın zamanda nasip olur

Selam hanımlar bende geçen ayın 17 sinde aşılama oldum adetim 4 gün kadar geçti 26 sında tahlil vermiştim 1.4 çıkmıştı 9. Günüydü aşılamanın.
Sorum şu ki aşılamadan sonra adet gecikmesi yaşayan varmı

Canım inşallah en kısa zamanda rabbim evlat nasip etsin hepimize eşin için keçiboynuzu kürü bal polen bide promotil m forte vitamin öneririm benim eşim kullanmıştı çok iyi geldi ama malesef bende rahim perde falan yapmış bide polip vardı 3 düşük yaşadım şimdide ameliyat oldum 3 ay oldu hayırlısı bakalım..Bu ayda bizdede hiç bi sorun kalmamasına rağmen aşılama yaptırdık bi umut 9. Gün 1.4 çıkmıştı sonuç ama şimdi adetim 6 gün kadar geçti acaba aşılamadanmıki diyorum.Ama gerçekten aşılama beni çok yıprattı size doğal yoldan olur dediyse aşılamayı hiç düşünmeyin derim

Merhaba benimde asilamamin 5. Gunu dayanamadim bugun test yaptim silik cizgi cikti 6 martta igne olmustum ignenin etkisinin hala kaldgni dusunmuyorum ama siz progesterona baktirdniz mi

Merhaba benimde asilamamin 5. Gunu dayanamadim bugun test yaptim silik cizgi cikti 6 martta igne olmustum ignenin etkisinin hala kaldgni dusunmuyorum ama siz progesterona baktirdniz mi
Yok canım baktırmadım ben 9. Gün kanda baktırdım 1.4 çıkmıştı bidaha test falanda yapmadım adetim 5 gün geçti bugün dr gittim hamileyimm darısı hepinizin başına inşallah

Yok canım baktırmadım ben 9. Gün kanda baktırdım 1.4 çıkmıştı bidaha test falanda yapmadım adetim 5 gün geçti bugün dr gittim hamileyimm darısı hepinizin başına inşallah
Bende progesterona baktrdm 33 cikti vala umut olmadi degil:) hayrli olsun darisi basimiza ins.

Cok tsk ederim allah en yakın zamanda önce size sonra hepimize isteyenlere nasip etsin

Cok sevindim darısı başıma siz benim mesaja cevap vermiş siniz bunu görmemiştim orda önce size sonra tüm isteyenler nasip olur dedim ve hamileymissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…