• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Kizlar bende dün aşılama yaptım normalde acıya dayanıklı biriyimdir ama aşılama sırasında agrım çok oldu ve bağırıp ağladım doktorumda çok zorlandı işlem bittikten sonra agrım olmadi bu sabah uyandigim da makatim da çok ağrı vardı sanki bıçak batiyo gibi oturup kalkmakta çok zorlandim ama şuan o da geçti sadece kaşık ve bel ağrısı var sizde böyle ağrı oldu mu bide aşılama da benim gibi ağrısı olan oldu mu ?

Kizlar bende dün aşılama yaptım normalde acıya dayanıklı biriyimdir ama aşılama sırasında agrım çok oldu ve bağırıp ağladım doktorumda çok zorlandı işlem bittikten sonra agrım olmadi bu sabah uyandigim da makatim da çok ağrı vardı sanki bıçak batiyo gibi oturup kalkmakta çok zorlandim ama şuan o da geçti sadece kaşık ve bel ağrısı var sizde böyle ağrı oldu mu bide aşılama da benim gibi ağrısı olan oldu mu ?
Bende aşılama olduğum gün kasıklarım ağrıdı sonra geçti hiç acımadı benim hissetmedim bile

Bende aşılama olduğum gün kasıklarım ağrıdı sonra geçti hiç acımadı benim hissetmedim bile
Benim rahim ters sanirim ondan çok acıdı zaten doktorda zorlandı normalde 5 dk falan suruyomus benim yarimsaat sürdü girmedi çünkü bi daha aşılama yapmam sanirim çok korktum inşallah gerekte kalmaz senin tuttu mu bebisin

Benim rahim ters sanirim ondan çok acıdı zaten doktorda zorlandı normalde 5 dk falan suruyomus benim yarimsaat sürdü girmedi çünkü bi daha aşılama yapmam sanirim çok korktum inşallah gerekte kalmaz senin tuttu mu bebisin
İnşallah tutmuştur canım seninki

Bugün 8.günüm daha belli değil hayırlısı bekliyorum heycanla

Rabbim regaip kandillinin hürmetine bekleyenlere hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim evlat sahibi olmak isteyenlere de tez vakitte versin inşallah herkezsin kandili mübarek olsun dualarınızın kabul olur insallah

Merhaba arkadaşlar.
Bende 22 Martta aşılama oldum kandil günü rabbim inşallah gönlüme göre verir
Geçirdiğim evleri anlatayım;
Temmuz ayında 2. Yılımız dolacak ilk aylarda eşim istemedi daha ikimizde korunmadık geri çekme yöntemini kullandık.
Daha sonradan eşim istedi hormon testleri yaptırdık bi sıkıntı var mı diye prolaktinim Yüksek çıktı ilaç kullandım o sıra korunmadık ama Bebiş de olmadı eşim sperm testi yaptırdı maalesef sonuçları çok düşük çıktı 2 milyondu klomen kullandı 5 milyon oldu daha sonradan 7 milyon oldu.
Tabi geçen bu süre zarfında benim prolaktinim tekrar yükseldi 1 ay önce gittim 79.küsür çıktı doktorum rahim filmi istedi çok şükür temiz. Prolaktin değerim yüksek olmasına rağmen yumurtlamam da iyiymiş bayağı adetim bitince kontrole gittim rahim herşey yemiz çıktı adetimin 12. Günü 20 Mart’ta 19 mm yumurta görünce Çatlatma iğnesi vuruldum gece 23:00 de 22 Mart gündüz 11:00 de aşılama oldum hiç acı çekmedim doktora bitti mi bile Dedim ilişki listesi verdi ve 5 Nisanda test yap dedi ama zaten adet günüm 5 Nisan 3-4 Nisan da yaparsam çıkar diye düşünüyorum.
Çok uzun oldu ama yaşadıklarımı anlatmak istedim ☺️

Back