- 19 Mart 2018
- 16
- 8
- 1
- 30
İnsallah tutar seninkide hayırlı sonuçlara insallah canımHayirlisi olsun ins tutar bnmde 3.asilmm bugun 11.gunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah tutar seninkide hayırlı sonuçlara insallah canımHayirlisi olsun ins tutar bnmde 3.asilmm bugun 11.gunum
Benim de 2. aşılamam 12. günüm regl ve bel
benim bel agrım var kasık ağrım fazla yokİnsallah tutar seninkide hayırlı sonuçlara insallah canım
Allah’dan Ümit kesilmez canım hakkında hayırlısıBeta hcg 8.gün 5.7
10.gün 3.86 çıktı umudum yok reglimi bekliyorum
Teşekkürler canım ama regl oldum bugünAllah’dan Ümit kesilmez canım hakkında hayırlısı
Bende aşılama olduğum gün kasıklarım ağrıdı sonra geçti hiç acımadı benim hissetmedim bileKizlar bende dün aşılama yaptım normalde acıya dayanıklı biriyimdir ama aşılama sırasında agrım çok oldu ve bağırıp ağladım doktorumda çok zorlandı işlem bittikten sonra agrım olmadi bu sabah uyandigim da makatim da çok ağrı vardı sanki bıçak batiyo gibi oturup kalkmakta çok zorlandim ama şuan o da geçti sadece kaşık ve bel ağrısı var sizde böyle ağrı oldu mu bide aşılama da benim gibi ağrısı olan oldu mu ?
Benim rahim ters sanirim ondan çok acıdı zaten doktorda zorlandı normalde 5 dk falan suruyomus benim yarimsaat sürdü girmedi çünkü bi daha aşılama yapmam sanirim çok korktum inşallah gerekte kalmaz senin tuttu mu bebisinBende aşılama olduğum gün kasıklarım ağrıdı sonra geçti hiç acımadı benim hissetmedim bile
İnşallah tutmuştur canım seninkiBenim rahim ters sanirim ondan çok acıdı zaten doktorda zorlandı normalde 5 dk falan suruyomus benim yarimsaat sürdü girmedi çünkü bi daha aşılama yapmam sanirim çok korktum inşallah gerekte kalmaz senin tuttu mu bebisin
Bugün 8.günüm daha belli değil hayırlısı bekliyorum heycanlaBenim rahim ters sanirim ondan çok acıdı zaten doktorda zorlandı normalde 5 dk falan suruyomus benim yarimsaat sürdü girmedi çünkü bi daha aşılama yapmam sanirim çok korktum inşallah gerekte kalmaz senin tuttu mu bebisin
İnşallah bebişin tutunmuştur sana canımBugün 8.günüm daha belli değil hayırlısı bekliyorum heycanla
İnşallah canım rabbim herkesin yardımcısı olsun gerçekten zor bir süreçİnşallah bebişin tutunmuştur sana canım
Aminn rabbim imtihanımızı kolay eylesin hepimizin özlemi çabası aynı...İnşallah canım rabbim herkesin yardımcısı olsun gerçekten zor bir süreç
AminnnAminn rabbim imtihanımızı kolay eylesin hepimizin özlemi çabası aynı...
Inşallah canm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah tutmuştur canım seninki
Inşallah canm tutmuştur benimde 3. Gün bugün bekliyorum zaman hiç gecmiyoBugün 8.günüm daha belli değil hayırlısı bekliyorum heycanla
Aynen beklemek çok zorInşallah canm tutmuştur benimde 3. Gün bugün bekliyorum zaman hiç gecmiyo