Aşılama

İnşlh rabbim ol der olur strese gerek yok devlete gidiyorsan aşilama hakki 2 tane sanırım zaman kaybetmek istemiyor doktorlar kist oldumu zaman uzuyor hayırlısı inşlh dua et

Puset mi örüyosun maaşallah baya marifetlisin demekki bende yok hiç öyle yetenekler zaten zamanda yok haftasonu kendimi temizliğe verdim sıkıntıdan uzanırım dedim ama duramadım deşarj oldum iyi geldi ev mis gibi :))

İnşlh rabbim ol der olur strese gerek yok devlete gidiyorsan aşilama hakki 2 tane sanırım zaman kaybetmek istemiyor doktorlar kist oldumu zaman uzuyor hayırlısı inşlh dua et
Kistler zaten durduk yere olan şeyler engellenemiyor ki napcaz bilmiyorum neyden kaynaklandığı belli değil bende de çikolata kisti var onun çaresi yok sanırım küçülmez dedi doktor laparoskopi ile alırız büyürse diyo şuan çok etkilemiyo dedi ama düşüredebilirmiş şansı. bence baskılıyo yumurtalığı engelliyo biraz. soğan kürüne mi başlasam aşılama ile beraber zararlı olur mu bilen varmı

başlama soğan kürüne o birebir antibiyotik gibi normal kistler her kadında olur çikolata kisti engel değil içini ferah tut bendede var büyümüyorlar üçtana mis gibi kızım var hiç uğraşmadan oldu başka bişe yapma he aara verirler tedaviye ozamn yap bende soğan kürü yaptım ve ertesi ay dış gebelik geçirdim bence doktora gidip geliyorsun tedaviye başlamıssın uğraşma başka bişeyle

Arkadaşlar aşılama mı yoksa direk tüp bebek mi olacak hekim kararı gerekli, fakat ben hastanede çalışıyorum benim gördüğüm. aşılama ile uğraşmadan bu yola girdiysen zaten direk tüp bebek yapman
Yaşın kaç ve sıkıntın ne tatlım bunları söyle söyliyeyim sana hangisi önce

tamam canım çok sağol uyarın için. ya bide çikolata kisti patlıyomuş soğan kürünü fazla kaçırdığın zaman bu seferde yapışıklılık falan oluyomuş o da ameliyat falan. ne tarafa dönsek çıkmaz sokak en iyisi dua edip beklemek

sende ki kaç cm kist

Bakar doktor büyürse alırlar sen bişe yapma evet soğan patlatıyor onları rahat ol rabbim ol dedikten sonra olacaktır benim durumumu düşün hiç uğraşmadan üç çocuk şimdi istiyor 3 yıldır olmuyor sadece biz elimizden geleni yapalım taktiri ilahi rabbim bu kadar çok isteyenlerin kucağini boş bırakmaz inşlh

aynen doktorda öyle dedi takip edicez büyüyo mu diye zaten öyle çabuk büyümezmiş her adet dönemi içine içine kanayıp büyüyo çikolata kistleri bazende sabit kalıyomuş. bugün ultrasonda bakacak işte ikinci aşılamaya başlamadan vücut uygunmu kistik yapı varmı diye.

Ya kafan rahatlasın yeter kuzum ne yaptığın önemli değil yok ya ne marifeti internetten videolara baka baka yapıyorum hoşuma gidiyor

Kızlar bugün aşilamamın 7 ci günü idrar testi ikincisi silik çıktı
Ooo süper hadi hayırlı olsun kuzum ama çok erken değil mi öğrenmek için. Sabirsizsin biliyorum çokta iyi anlıyorum ama bence bir hafta daha bekleyip oyle yapmalısın. Ilaclarin etkisi de olabilir catlatma iğnesi vurulduysan eğer.

Ayın 14 dünde gidecem ama bilmiyorum ya olmsa çıkmaz diye düşünüyorum hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…