Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle. Ben 26 eşim 33 yaşında. Esiminde benimde nerdeyse bütün testlerimiz yapıldı. Onun morfoloji vs bakıldı morfoloji %2 cıktı sperm sayısı 120 milyon çıkınca doktorlar sorun olmaz dedi hep. Benim yumurta rezervi rahim filmi vs herşeye bakıldı hep temiz dendi. Bir düşüğüm var ama sonrasında olmadi. Hep akışına bırakın dediler 20 ay geçti değişen bişey olmadi. Osmaniyede yaşıyorum burdaki doktoru malesef ikna edemiyorum. Israrla yumurta geliştirici ilaçlar vermek istiyor. Asama aşama ilerlermis ben istiyorum diye aşılama falan yapamazmış. Bende başkente gidip direk aşılama yaptırayım istedim artık. Beklemek inanılmaz yoruyor insanı:-( ya bir sorun var bulamıyorlar yada kısmet değil bilemiyorum
Amin. Umarım rabbim isteyen herkese biran önce verir yavrularını. Size de çok geçmiş olsun
Merhaba evet bana da bi sorun yok dediler ilk yılımda bir yıl denedik olmadı klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı oyaladı beni. doktor değiştim kist çıktı sonra ilaçlardan sanırım. hemen aşılama yapalım dedi diğer doktor ilk aşılamamı yaptım 12 gün önce ve bugün adet oldum çok erken bir adet oldu bir hafta öncesinden. Burda okutdum hep aşılaması tutmayanları falan forumlardan sırayla geçiyoruz tedavinin her aşamasından ve gerçekten insan kendini sorunlu hissetemeye başlıyo her olmayan aşamadan sonra. Hiçbir sorunumuz yokken şuan hasta hissediyorum kendimi ne denersek olmayacak gibi. Aşırı üzgünüm gözlerim dolu dolu yazıyorum ama Allahtan ümit kesilmez çok dua ettm olmadı ama biliyorum ki bi zamanı var Rabbim sabretmemizi istiyor dayanma gücünü de verir şüphesiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun