• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Canım merhaba bende artık aşılama düşünüyorum da pko luyum sizde nasıl sorunlar vardı? Adet olamadım 2 aydır testlerde negatif adeti beklesem mi aşılama için hemen gitsem mi süreci merak ediyorum?
Canim bizdeki sorunlar eşimin hareketliliği yavaştı bende yumurta oluşumu zordu ilaçla oluyodu aşılama yaptırdık oldu suan bebeğim kucağımda darısı tüm isteyenlere 2 aydır hamile
Olsan çıkardı canim mutlaka bence hic bekleme git şimdiden

Canim bizdeki sorunlar eşimin hareketliliği yavaştı bende yumurta oluşumu zordu ilaçla oluyodu aşılama yaptırdık oldu suan bebeğim kucağımda darısı tüm isteyenlere 2 aydır hamile
Olsan çıkardı canim mutlaka bence hic bekleme git şimdiden
Gideceğim canım pazartesi ilk deneme de oldu mu canım bizim 2 yıldır olmuyor ilk defa aşılama deneyecegim tabi yaparlar insallah herşey hazır bizim aslında testler yy eni yapıldı

Kızlar tecrübeli olanlar yazabilir mi lütfen. 10 aydır deniyoruz doktora gideceğim 1-2 aya kadın doğuma mı gitmeliyim özele mi???

Bilenler yazabilir mi?? Hemen muayne ücreti 500-1000 olan doktorlara mı gitmeliyim. Tüp bebek merkezine ne yapmalıyım???

Kızlar tecrübeli olanlar yazabilir mi lütfen. 10 aydır deniyoruz doktora gideceğim 1-2 aya kadın doğuma mı gitmeliyim özele mi???

Bilenler yazabilir mi?? Hemen muayne ücreti 500-1000 olan doktorlara mı gitmeliyim. Tüp bebek merkezine ne yapmalıyım???
Canım güvenilir bir kadın dogumcuya gitmen yeterli o sana hormon testi yapar bakar durumuna, eşinde ürolojiye gitsin sperm testi versin canım, büyük ihtimalle klomen başlar doktor. Hani bi problem olsa da olmasa da bunlar gerekli

Gonal f sizde adet gecikmesi veya erken olma oldumu kac aydir klomendir gonaldir tedavi goruyorum yumurta kiste cevirdigi icin bu ay asilamada yapilmadi benim adetim her ay gununde hatta saatinde gelir o derece ama bu ay 5 gun erken oldum leke geldi aksam ustu daha da oyle silik silik daha sokulmedi sanirim oldumu benzeri sizede anlamadim

Gonal f sizde adet gecikmesi veya erken olma oldumu kac aydir klomendir gonaldir tedavi goruyorum yumurta kiste cevirdigi icin bu ay asilamada yapilmadi benim adetim her ay gununde hatta saatinde gelir o derece ama bu ay 5 gun erken oldum leke geldi aksam ustu daha da oyle silik silik daha sokulmedi sanirim oldumu benzeri sizede anlamadim
bende 1 hafta erken olmuştum canım böyle durumlar yaşanıyor evet..

Back