Aşılama Aşılama yaptırıp ilk denemede hamile kalanlar??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

umudunukaybetme90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
19
10
3
31
Merhabalar öncelikle.. 4,5 senelik evliyim. Eşimde varikosel problemi vardı ameliyat oldu şuan değerleri çok şükür normal. Fakat normal yollarla gebelik elde edemiyoruz ne yazıkki… doktora başvurduk. bi 10 gün sonra nasipse aşılama olacağım. Suan iğne ve ilaç kullanıyorum. Merak ettiğim bir şey var ilk aşılama denemesinde başarılı olan var mı ? Ve bu süreçte neye dikkat etmek gerekir ? Bilgilenmek ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Doktor %20 oran verdi ilk aşılama için.. lütfen içimi ferahlatacak yorumlar bekliyorum sizden..

Merhaba benim ikinci aşılama bugün oldu bizim de hiç sorun yok herşey çok iyi ama ilki klomenle oldu tutmadı bunu iğneli istedim aşılamada çok bir umutlanmamak gerekiyormuş yine de tutma ihtimali var yarı yarıya şansını denemende fayda var canım kimisinin tutuyor kimisinin tutmuyor ne desek boş şuan tutadabilit tutmayadabilir Rabbim bilir kuzucum inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Reactions: Jou
Yaaa inşaAllah Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eder size de.. nerde varsa tabi cümlesine nasip etsin. Yani çok umutlanmamam gerektiğini biliyorum evet ama düşükte olsa ihtimal var ya o yüzden bi değişik hissediyorum suan. İlk aşılama da tutan da çok var.. yani hersey Allahtan. O ol diyecek ve olacak..

Aynen öyle kuzn inşallah canım

Varikosel sonrası değerler nasıl? Biz de aşılama düşünüyorum ama değerlerden emin değilim pek o yüzden sordum.

Varikosel sonrası değerler nasıl? Biz de aşılama düşünüyorum ama değerlerden emin değilim pek o yüzden sordum.
Sperm sayısı gayet iyi ve yüksek. 150 milyon civarı fakat morfoloji değeri 4 cıkıyor. Birde ileri hareketlilik sorunumuz var bizim %35 ileri hızlı hareketli. %25 yerinde hareketli. %40 hareketsiz.

Umudunuzu kaybetmeyin Allah büyüktür.Bizde 3 senedir gebelik olmadı.Kasım ayında ameliyat oldu eşim morfoloji 1 den 10 yükseldi sayı 20 milyonda kaldı ameliyattan bu yana doğal yol nasip olmadı yeni koronaya yakalandık bakalım nasip kısmet

Sizin yine morfoloji yüksek. 4,5 ay sonra ilk testte morfoloji 3, sayı 60 milyon hareket %45 oldu. Ya aşılama denenecek yada bayram sonrası tüp bebek düşünüyorum artık. Siz bekleyecek misiniz biraz daha?
Değerleriniz harika olmuş.Dna hasarındada sorun yoksa bence gebelik gelir inşAllah.Eşimle ben korona olduk.Korkumuz değerlerin düşmesi.İnşAllah zarar görmemiştir niyetimiz 2 ay daha denemek sonra aşılamaya başlıcaz

Yani değerler için fayda gördüğüm doğal şeyler oldu. Keçi boynuzu özü ve pekmezi. Yada kendisini de direkt yiyebilir eşiniz. Bundan şifa bulan çok kişi var. Arı sütü de çok iyi geliyor. Siz bu dönemde daha dikkat edin beslenmenize inşaAllah. Şifayı veren Rabbim. Umarım bir an önce atlatırsınız.

Sizin yine morfoloji yüksek. 4,5 ay sonra ilk testte morfoloji 3, sayı 60 milyon hareket %45 oldu. Ya aşılama denenecek yada bayram sonrası tüp bebek düşünüyorum artık. Siz bekleyecek misiniz biraz daha?
Ben şu aralar hep direkt tüp bebek odaklı düşündüm. Aşılama şansım düşük olduğu için. Sonra aşılamanın daha kolay ve çok ilaç gerektirmeyen, doğal yola en yakın olan yöntem olduğunu öğrendim. Doktorum dedi ki 3 aşılama 1 tüp bebeğe eş değer. Ben 3 aşılama yapıp sonrasında tüp bebek öneriyorum dedi. Benimde içime sindi bu yöntem. Bakalım hayırlısı inşaAllah. Bir sorun olmazsa 1 haftaya kadar aşılama yapılmış olacak Allah’ın izniyle. İnşaAllah hepimiz güzel ve hayırlı haberler alırız en tez vakitte

Hasara baktırmadık. Bayram sonrası Ağustosta yeni test ve hasara bakarız. Devamında da tüp deneriz muhtemelen.
Morfoloji düşük olsa da diğerleri yine iyi. Evicap, protime ve ilk defa hasar ve morfoloji için imprly aldık. Bu üçüyle iki ay daha devam edip bakacağız. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Bende yarın aşılama olacam tüp bebek kadar etkili bi yöntem olmayabilir ama bunun hiç bi zararı da yok ayrıca aşılamadada spermler işlemlerden geçiyor özel ilaçlar var kullanılan onlarla sperm yıkama yapılıyor direk canlı sperm hücreleri kalıyor umudunuzu kaybetmeyin aşılamada etkili bi yöntem bence

Evet haklısınız inşaAllah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Benim aşılamam da perşembe günü olacak inşaAllah. Bir de bu çatlatma iğnesi yaparken cok ağrı oluyor mu ?

Evet haklısınız inşaAllah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Benim aşılamam da perşembe günü olacak inşaAllah. Bir de bu çatlatma iğnesi yaparken cok ağrı oluyor mu ?
İnşâAllâh canım dua edelim birbirimize. Yok canım ben iki kere vuruldum ikincisini kendim yaptım hiç acı olmuyor kendim de sağlıkçıyım iğnenin havasını felan almaya gerek yok insülin iğnesi gibi ucu çok ince ve küçük o yüzden hiç korkma ve göbek deliğine çok yakın yere vurma kendin yapacaksan

Anladım canım teşekkür ederim çok sağol. Yarın akşam 10 da yapacağım iğnemi inşaAllah. Birde bu iğnenin yapısı diğer gonalf iğneler gibi değil. Şırınganın içinde böyle katı gibi duruyor. Birazcık hareket ettirdim aşşa yukarı. Buzdolabında suan. Acaba iğneye bir şey mi oldu diye korku sardı içimi

İlk aşılamam tuttu ama 7. Haftada bebeğimin kalbi durdu. Herşeyin hayırlısı. Keşke tutmasaydı da kaybetmeseydim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…