• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptırıp ilk denemede hamile kalanlar??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlk aşılamam tuttu ama 7. Haftada bebeğimin kalbi durdu. Herşeyin hayırlısı. Keşke tutmasaydı da kaybetmeseydim diyorum.

çok zor bir durum, Rabbim gönlünüze ferahlık versin 😔😔inşaAllah yeniden hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip etsin size.. her şer de bir hayır vardır muhakkak. Rabbim bizden daha iyi biliyor. Her an imtihanda olduğumuzu unutmamak lazım. Sizi de bu şekilde imtihan etmiş. Sabrın sonu selamettir inanıyorum 🤲🏻 Peki sonrasında devam ediyor musunuz tedaviye ?

çok zor bir durum, Rabbim gönlünüze ferahlık versin 😔😔inşaAllah yeniden hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip etsin size.. her şer de bir hayır vardır muhakkak. Rabbim bizden daha iyi biliyor. Her an imtihanda olduğumuzu unutmamak lazım. Sizi de bu şekilde imtihan etmiş. Sabrın sonu selamettir inanıyorum 🤲🏻 Peki sonrasında devam ediyor musunuz tedaviye ?
Tabi ki muhakkak. Zaten hep hayırlısını istedim rabbimden🙏🏻 Eylül ekim gibi tüp bebek yapıcaz

Anladım. Hakkınızda en hayırlısı olsun inşaAllah. Bende bir saat önce tam 12 de çatlatma iğnesini yaptım. Perşembe aşılamam olacak nasipse. Dualarınıza beni katarsanız çok sevinirim 🤲🏻
İnş canım hayırlısıyla tutar ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inş🙏🏻

Sperm sayısı gayet iyi ve yüksek. 150 milyon civarı fakat morfoloji değeri 4 cıkıyor. Birde ileri hareketlilik sorunumuz var bizim %35 ileri hızlı hareketli. %25 yerinde hareketli. %40 hareketsiz.
Bizde morfoloji 4 , ileri hareket 48 , hizli ileri 4 ... szce dogal yolla gebelik icin bklemeli miyim yoksa asilama yada tup bebege gecmeli miyim?

Merhaba, benim de ilk aşılamam tuttu çok şükür. 5 temmuzda keseyi gormeyi planlıyoruz inşaallah 🤲🤲 Bende 4 yıllık evliyim bende PCOS var eşimde de ileri hareket düşüklüğü ve morfoloji sorunu var. Herşey Allah'tan umudunuzu hiç kaybetmeyin.

Merhaba, benim de ilk aşılamam tuttu çok şükür. 5 temmuzda keseyi gormeyi planlıyoruz inşaallah 🤲🤲 Bende 4 yıllık evliyim bende PCOS var eşimde de ileri hareket düşüklüğü ve morfoloji sorunu var. Herşey Allah'tan umudunuzu hiç kaybetmeyin.
Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende aşılama için gidicem pazartsi bizimde ileri hız ve morfoloji sorunumuz var sizin değerler nasıldı

Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende aşılama için gidicem pazartsi bizimde ileri hız ve morfoloji sorunumuz var sizin değerler nasıldı
Amin kuzum sağol. Rabbim seninde gönlünden geçeni versin inşallah. Değerlerini hiç hatırlamıyorum canım. Değerler kötü çıkınca doktora gittik. İki farklı ilaç önerdi biri bitkisel biri yapaydi. Bitkisel olanı SGK karsilamiyordu ama biz eczacılara sorup bitkisel olanı aldık. (İki kutu ilaca 1400 TL verdik tabii :) ) ilaç bitimi asilamama denk geldi benim. O yüzden eşimin testini bir daha tekrarlatmadık nasıl olsa aşılama sırasında bakıyorlar diye. Doktorum eşimin değerlerini biliyordu ama aşılama öncesi değer kötü ya da düşük vs bir şey demedi. Sanırım çok şükür ilaç işe yaramış. Bizim özellikle morfoloji de çok sıkıntı vardı. Büyük başlı sperm sayısı çok fazlaydı.

Amin kuzum sağol. Rabbim seninde gönlünden geçeni versin inşallah. Değerlerini hiç hatırlamıyorum canım. Değerler kötü çıkınca doktora gittik. İki farklı ilaç önerdi biri bitkisel biri yapaydi. Bitkisel olanı SGK karsilamiyordu ama biz eczacılara sorup bitkisel olanı aldık. (İki kutu ilaca 1400 TL verdik tabii :) ) ilaç bitimi asilamama denk geldi benim. O yüzden eşimin testini bir daha tekrarlatmadık nasıl olsa aşılama sırasında bakıyorlar diye. Doktorum eşimin değerlerini biliyordu ama aşılama öncesi değer kötü ya da düşük vs bir şey demedi. Sanırım çok şükür ilaç işe yaramış. Bizim özellikle morfoloji de çok sıkıntı vardı. Büyük başlı sperm sayısı çok fazlaydı.
Allahım sağlıkla evladınıza kavuştursun sizi inşallah sizden bir rica olacak bu marfolojı işinden artık anlıyorsunuzdur uzun yollardan geçmşsinz ben sperm sonucumuzu konu açmıştım acaba müsait olursanız konularımdan bizm sonucmzdaki marfolojyede bakar mısınız bzim kafamızı çok karıştırdılar :(

Merhaba arkadaşlar aşılamadan sonra sürekli yatmalımıyız yani kendimize dikkat etmelimiyiz
Acaba ben aşılama yaptirdim tutmadı çok hareketiydim temizlik falan yaptim ondanmi tutmadı sizce

Back