Aşılama Aşılama yaptıranlara umut olsun diye🌺

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay inşallah valla dunden beri kendimi yedim migrenim tavan yaptı ne olur dua edin bu kadar uğraştım bosa gitmesin emeklerim
Ederim tabi canım bu endişeler böyle işte çok iyi anlıyorum seni.. ben hala evhamliyim ama iyi bir şey değil kendimizi uzuyoruz aynı zaman da bebek de etkileniyor öyle düşün güzel düşün güzel olsun

Maşallah sizeee yaaa. Merakla okudum bitirdim ama sizin adınıza çok sevindim . Gerckten bı umut oldunuz. Çok saolun

Merhaba canım bu güzel yazın için tekrar teşekkürler bi sorum var aşılamanın kaçıncı gümü belirtilerin başlamıştı

Merhaba canım bu güzel yazın için tekrar teşekkürler bi sorum var aşılamanın kaçıncı gümü belirtilerin başlamıştı
Canım tam net hatırlamıyorum ama aşılamadan sonraki ilk bir hafta yoğun geçti. Nöbet tuttum. Yatılı misafirim vardı bir gece iki gün. Sonra haftasonu gezi yapmıştık yakın bir ile. Yani yaklaşık 7 gün hicbirsey hissetmedim belki yoğunluktandir. Ama sonraları sivilcelenme göğüs hassasiyetim çok oldu. En çok dizlerimde can yoktu böyle titreme gibi mi desem bağı çözülür gibi mi.. bilemiyorum adet sancısına da çok benziyordu ben adet olucam sanmıştım kasıklarım falan agrimisti. Tüp bebek doktoru araştırıyordum artık o sıralar. Rabbim herkese yaşatsın bu sevinci inşallah

Maaşallah anladığım kadarıyla kesin Ümit bağlamadığınız için stres yapmadığınız ve başka şeylere yoğunlaştığınız içinde çok ıyıolmuş aslında Allah bağışlasın size

Amiiinnn inşaallah bendede hiç sorun çıkmıyor eşimin test vermesi gerekiyor bu hafta bakalım inşaallah bide bende aşırı derecede korku var geceleri kabus görüyorum hep oda geçerse çok ümitliyim inşaallah

Merhaba arkadaşlar 13 Ocak’ta aşılama olmuştum bugün 22 Ocak dayanamadım test kitlerinden aldım yaptım silik bile çizgi görmedim negatif sizce bugünden sonra olumluya dönme ihtimali var mi yada olaydaydı bugün çizgi çıkar mıydı Lütfen yardımcı olur musunuz bana Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun rabbım herkese nasip etsin inşallah bende 3 bucuk yıllık evliyim hiçbir problem yok fakat olmuyor önümüzdeki ay asılama yapılacak bızde de folık asıt olarak ne kullanmistin

Rabbim hayırlı haberler aldırsın inşallah canım. Diafol kullandım ben ama çok değil aşılama süreci başlayınca işte

Öncelikle merhaba Benimde asilamamin 2.gunu sizin kaçıncı gün başladı belirtileriniz ve nelerdi acaba bide tutup tutmadığı nasıl belli oluyor acaba

Merhaba arkadaşlar aşılama yaptıranlar nasıl belirtiler oldu acaba ilk asilamamin 2 günü bitti Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah ama merak ediyorum herkes gibi aşılamadan sonra biraz kasik ağrım oldu başka bişey yok şuan.

Evet canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun bende 8. Günümdeyim ilk 3 gün ara ara kasık ağrım oluştu 5. Gün göğüs hassasiyeti iste 8. Günümdeyim hala gögüslerim şiş ağrı var benim ihtimal biraz düşük Taktir Allahın nasip olacaksa olurda tek tüpüm tıkalı ve bu ay o taraftan yumurtam oluştu işte inşallah senin tutar

Öncelikle merhaba Benimde asilamamin 2.gunu sizin kaçıncı gün başladı belirtileriniz ve nelerdi acaba bide tutup tutmadığı nasıl belli oluyor acaba
Tutup tutmadığıda adetle biliniyor benim 4. Aşılamam hep sonu hüsran zaten artık test yapmıyorum her testi alıp yaptığım gün adet oluyorum sanada önerim test yapmaman zaten aşılamadan 14 gun sonra belli oluyorya inşallah tutmuştur

Canım tam net hatırlamıyorum ama aşılamadan sonraki ilk bir hafta yoğun geçti. Nöbet tuttum. Yatılı misafirim vardı bir gece iki gün. Sonra haftasonu gezi yapmıştık yakın bir ile. Yani yaklaşık 7 gün hicbirsey hissetmedim belki yoğunluktandir. Ama sonraları sivilcelenme göğüs hassasiyetim çok oldu. En çok dizlerimde can yoktu böyle titreme gibi mi desem bağı çözülür gibi mi.. bilemiyorum adet sancısına da çok benziyordu ben adet olucam sanmıştım kasıklarım falan agrimisti. Tüp bebek doktoru araştırıyordum artık o sıralar. 13.gun kan testinde cıktı benim.Rabbim herkese yaşatsın bu sevinci inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…