Aşılama Aşılama yaptıranlara umut olsun diye🌺

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım hadi bakalım sağlıklı gebelikler akıllı bebisler inşallah
Merhaba ben size birşey sormak istiyorum ben aşılama yaptığım hastaneye devam etmiyorum baska doktora gittim dun kontrolüm vardı asilamami 11 aralikta oldum 4 haftalik falan hamileyim dedim son adet tarihim 25 kasim onu sordu dedi asilamaya gore degil adet tarihine gore bakalir sen 7 haftalik hamilesin dedi aklım karıştı neys göre hesaplicaz

Son adet tarihine göre hesaplaniyormus canım ben de sen gibi zannediyordum. Son adet tarihi önemli. Ve tabiki bebeğin usgdeki görüntüsü belki şuan kese görünür sadece kesen hangi hafta ile uyumluysa ona göre hesaplarlar

Normal gebeliklerde adet bitimninden itibaren sayıyorlar doktorlar aşılamada normal gebelik gibi olduğu için ondan öyle demiştir

9 gün daha erken Canım idrar testinde eğer idrar tesri yaptıysan benim belirtim yok adet olcak gibiyim adetten önce ne yaşadıysam onu yaşıyorum valla şuan umutsuzum açıkcası

hayırlı olsun öncelikledöllenmenin hangi gün olduğu bilinemediği için son adet tarihi baz alınır sağlıkla kucağına alırsın inşallah ilk aşılamanmıydı belirtilerin neler oldusüreci yaşayanlara da anlatarak yardımcı olurmusun

K
Daha. Erken idrar testinde kanda bile çıkmaz belki şimdi 14 gün sonra kesin sonuç alırsın

K

Daha. Erken idrar testinde kanda bile çıkmaz belki şimdi 14 gün sonra kesin sonuç alırsın
ne bilim 9.günde silik çıkanları okuyunca heveslendim ama yerle bir oldumaz bi umudum vardı daha doğrusu 7.gün o kadar sancım ve bel ağrım oldu ki kesin tuttu yerleşiyodur dedim doktorda tutarsa 6.günden sonra yerleşme olur demişti ama bütün hayallerim suya düştü hayırlısı neyse o olsun bakalım bidaha da düşünmüyorum denemeyi yine her ihtimale karsı sonra da yapıcam test adet olmazsam bakalım

Bende de bulantı dahil tüm belirtiler oldu, ama ilaçların yan etkisiymiş.

Hiç üzülme hayırlısını dile Daha zamanı değilmiş deriz olmazsa napalım biz elimizden geldiğini yaptık gerisi takdiri ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…