- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
Kan mı idrar testi mi yaptınız?valla benimde öyle bekle bikaç gün daha derim testte negatif cıkınca bu sefer acaba erkenmi yaptım diye başlıypr kafanda oyüzden bekle bakaşım inşallah hayırlısı olur da alırsan kucagına bebişini
idrar testi yağtımKan mı idrar testi mi yaptınız?
aşılama dahil 9.günümAmin Canım inşallah senin kaçıncı günün
Çokk.. heryerimde çıktı ilk ay sırtım göğüslerim yüzüm boynum sivilce tarlası olduSİvilce yaptımı acaba yüzümü sivilce bastı
ahhh ne güzel sağlıkla kucağına al inşalalh olur sivilce de hamileliğin bi parçası ilk aşılamanmıydı seninSİvilce yaptımı acaba yüzümü sivilce bastı
Evet ilk aşılamaahhh ne güzel sağlıkla kucağına al inşalalh olur sivilce de hamileliğin bi parçası ilk aşılamanmıydı senin
hayırlı olsun inşallah yardımcı olması açısından belirtilerin neydi test gününe kadar neler yaşadın yazabilir misin benim 9. günüm olasına rağmen negatif çıktı ama bir başkasına umut olur belkiEvet ilk aşılama
Merhaba ben size birşey sormak istiyorum ben aşılama yaptığım hastaneye devam etmiyorum baska doktora gittim dun kontrolüm vardı asilamami 11 aralikta oldum 4 haftalik falan hamileyim dedim son adet tarihim 25 kasim onu sordu dedi asilamaya gore degil adet tarihine gore bakalir sen 7 haftalik hamilesin dedi aklım karıştı neys göre hesaplicazİnşallah canım hadi bakalım sağlıklı gebelikler akıllı bebisler inşallah
Son adet tarihine göre hesaplaniyormus canım ben de sen gibi zannediyordum. Son adet tarihi önemli. Ve tabiki bebeğin usgdeki görüntüsü belki şuan kese görünür sadece kesen hangi hafta ile uyumluysa ona göre hesaplarlarMerhaba ben size birşey sormak istiyorum ben aşılama yaptığım hastaneye devam etmiyorum baska doktora gittim dun kontrolüm vardı asilamami 11 aralikta oldum 4 haftalik falan hamileyim dedim son adet tarihim 25 kasim onu sordu dedi asilamaya gore degil adet tarihine gore bakalir sen 7 haftalik hamilesin dedi aklım karıştı neys göre hesaplicaz
Normal gebeliklerde adet bitimninden itibaren sayıyorlar doktorlar aşılamada normal gebelik gibi olduğu için ondan öyle demiştirMerhaba ben size birşey sormak istiyorum ben aşılama yaptığım hastaneye devam etmiyorum baska doktora gittim dun kontrolüm vardı asilamami 11 aralikta oldum 4 haftalik falan hamileyim dedim son adet tarihim 25 kasim onu sordu dedi asilamaya gore degil adet tarihine gore bakalir sen 7 haftalik hamilesin dedi aklım karıştı neys göre hesaplicaz
9 gün daha erken Canım idrar testinde eğer idrar tesri yaptıysan benim belirtim yok adet olcak gibiyim adetten önce ne yaşadıysam onu yaşıyorum valla şuan umutsuzum açıkcasıhayırlı olsun inşallah yardımcı olması açısından belirtilerin neydi test gününe kadar neler yaşadın yazabilir misin benim 9. günüm olasına rağmen negatif çıktı ama bir başkasına umut olur belki
hayırlısı sonu iyi olur inşallah9 gün daha erken Canım idrar testinde eğer idrar tesri yaptıysan benim belirtim yok adet olcak gibiyim adetten önce ne yaşadıysam onu yaşıyorum valla şuan umutsuzum açıkcası
hayırlı olsun öncelikleMerhaba ben size birşey sormak istiyorum ben aşılama yaptığım hastaneye devam etmiyorum baska doktora gittim dun kontrolüm vardı asilamami 11 aralikta oldum 4 haftalik falan hamileyim dedim son adet tarihim 25 kasim onu sordu dedi asilamaya gore degil adet tarihine gore bakalir sen 7 haftalik hamilesin dedi aklım karıştı neys göre hesaplicaz
İnşallah Canım sende varmı belirtihayırlısı sonu iyi olur inşallah
yani hafif hafif kasık ağrılarım acılarım oldu 7 günde de aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu bugün 9.günüm idrar testi yaptım negatif ilaçların etkisiymiş sanırım çok ümitliydim ama olmadıİnşallah Canım sende varmı belirti
Daha. Erken idrar testinde kanda bile çıkmaz belki şimdi 14 gün sonra kesin sonuç alırsınyani hafif hafif kasık ağrılarım acılarım oldu 7 günde de aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu bugün 9.günüm idrar testi yaptım negatif ilaçların etkisiymiş sanırım çok ümitliydim ama olmadıhayırlısı
ne bilim 9.günde silik çıkanları okuyunca heveslendim ama yerle bir oldumK
Daha. Erken idrar testinde kanda bile çıkmaz belki şimdi 14 gün sonra kesin sonuç alırsın
İdrar testi aşılama dahil olmadan 14. günden önce yanlış pozitif ve yanlış negatif sonuç verebilir, hele ki çatlatma iğnesi kullandıysanız. Lütfen kendinizi üzmeyin, kan testi verin.aşılama dahil 9.günüm
Bende de bulantı dahil tüm belirtiler oldu, ama ilaçların yan etkisiymiş.yani hafif hafif kasık ağrılarım acılarım oldu 7 günde de aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu bugün 9.günüm idrar testi yaptım negatif ilaçların etkisiymiş sanırım çok ümitliydim ama olmadıhayırlısı
Hiç üzülme hayırlısını dile Daha zamanı değilmiş deriz olmazsa napalım biz elimizden geldiğini yaptık gerisi takdiri ilahine bilim 9.günde silik çıkanları okuyunca heveslendim ama yerle bir oldumaz bi umudum vardı daha doğrusu 7.gün o kadar sancım ve bel ağrım oldu ki kesin tuttu yerleşiyodur dedim doktorda tutarsa 6.günden sonra yerleşme olur demişti ama bütün hayallerim suya düştü hayırlısı neyse o olsun bakalım bidaha da düşünmüyorum denemeyi yine her ihtimale karsı sonra da yapıcam test adet olmazsam bakalım