Aşılama Aşılama yaptıranlara umut olsun diye🌺

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım tam net hatırlamıyorum ama aşılamadan sonraki ilk bir hafta yoğun geçti. Nöbet tuttum. Yatılı misafirim vardı bir gece iki gün. Sonra haftasonu gezi yapmıştık yakın bir ile. Yani yaklaşık 7 gün hicbirsey hissetmedim belki yoğunluktandir. Ama sonraları sivilcelenme göğüs hassasiyetim çok oldu. En çok dizlerimde can yoktu böyle titreme gibi mi desem bağı çözülür gibi mi.. bilemiyorum adet sancısına da çok benziyordu ben adet olucam sanmıştım kasıklarım falan agrimisti. Tüp bebek doktoru araştırıyordum artık o sıralar. 13.gun kan testinde cıktı benim.Rabbim herkese yaşatsın bu sevinci inşallah 🤲🌸
Anladım canım benimde 3 günüm oldu artık belim ağrıyor biraz ellerim titriyor ama adettede olurdu nasip Artık herşey çok teşekkür ederim

Evet canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun ❤️ bende 8. Günümdeyim ilk 3 gün ara ara kasık ağrım oluştu 5. Gün göğüs hassasiyeti iste 8. Günümdeyim hala gögüslerim şiş ağrı var benim ihtimal biraz düşük Taktir Allahın nasip olacaksa olurda tek tüpüm tıkalı ve bu ay o taraftan yumurtam oluştu işte inşallah senin tutar 🥰
Senin yine belirtin var canım bende oda yok inşallah tutar cnm haber verin bari merak ediyorum

Tabiki herşey nasip inşallah canım burdan güzel haberlerini paylasirsin 🤲🌸
Öncelikle hayırlı olsun bebisiniz darısı tüm isteyenlere inşallah. Benim geçen hafta p.tesi 2.aşılamam oldu ilkinde de bunda da yumurta çatlama sancısı gibi kasiklarimda agri oluyor ilk 1 hafta hatta yumurtamin oluştuğu kasikta. Bu normal mi sizce? Bir de her iki aşılamamda da işlem sonrasi yarim saat yatırdılar ama su seklinde akıntı geldi spermi yikadiklari suymus öyle söylediler bende spermlerin geri çıkmasından korktum sizde böyle bir şey oldu mu? Çünkü benim rahim arkaya bakıyormuş o yüzden çok endişeliyim ilk aşılamamla bunun belirtileri aynı olunca yine mi tutmadı acaba diyorum

Öncelikle hayırlı olsun bebisiniz darısı tüm isteyenlere inşallah. Benim geçen hafta p.tesi 2.aşılamam oldu ilkinde de bunda da yumurta çatlama sancısı gibi kasiklarimda agri oluyor ilk 1 hafta hatta yumurtamin oluştuğu kasikta. Bu normal mi sizce? Bir de her iki aşılamamda da işlem sonrasi yarim saat yatırdılar ama su seklinde akıntı geldi spermi yikadiklari suymus öyle söylediler bende spermlerin geri çıkmasından korktum sizde böyle bir şey oldu mu? Çünkü benim rahim arkaya bakıyormuş o yüzden çok endişeliyim ilk aşılamamla bunun belirtileri aynı olunca yine mi tutmadı acaba diyorum
Hiç bilemiyorum ki yumurtlama sancısı bende de oldu ama belki pco falan varsa fazla olmuştur yumurtlama belki ondandır. Genelde öyle duydum. Ama normal yani bence tabiki olacak yumurtlama sancısı. Aynen ben de yattım yarım saat ve az da olsa ıslaklik vardı akmisti yani. Ona takılmayın bence. Endişeli olmak çok normal inşallah içini ferah tut canım🤲

Hiç bilemiyorum ki yumurtlama sancısı bende de oldu ama belki pco falan varsa fazla olmuştur yumurtlama belki ondandır. Genelde öyle duydum. Ama normal yani bence tabiki olacak yumurtlama sancısı. Aynen ben de yattım yarım saat ve az da olsa ıslaklik vardı akmisti yani. Ona takılmayın bence. Endişeli olmak çok normal inşallah içini ferah tut canım🤲
Bende pko yok canim ama asilama sonrasinda oluyor yani mesela yarın tam 1 hafta olacak ama halâ kasik ağrılarım var ve bazı yorumlarda ağrılar olunca olumsuz diye okumuştum ilk aşılamam da öyle oldu zaten. Hamilelerin duası kabul olurmuş bizler içinde dua edin lütfen 🙏

Bende pko yok canim ama asilama sonrasinda oluyor yani mesela yarın tam 1 hafta olacak ama halâ kasik ağrılarım var ve bazı yorumlarda ağrılar olunca olumsuz diye okumuştum ilk aşılamam da öyle oldu zaten. Hamilelerin duası kabul olurmuş bizler içinde dua edin lütfen 🙏
İnşallah rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım bence bu güzel bir belirti :) tez vakitte bebeğini kucağına al inşallah 🤲🌸

Arkadaşlar bende dün sürece başladım dua edin banada lütfen gonal f 900 50 likle başladı perşembe vurmadan gel dedi
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım tez vakitte bebiş haberi al inşallah🙏 Perşembe yumurtalarina bakar. Gerekirse o akşam yine vurdurur. Sonra da çatlatma iğnesi yapılır. Dualarım seninle inşallah canım 🤲

Rabbim hakkında hayırlısını versin canım tez vakitte bebiş haberi al inşallah🙏 Perşembe yumurtalarina bakar. Gerekirse o akşam yine vurdurur. Sonra da çatlatma iğnesi yapılır. Dualarım seninle inşallah canım 🤲
allah razı olsun canım bnde sana sağlıklı gebelik olsun sağlıkla kucağına al diye dua etcem

X