- 16 Eylül 2020
- 26
- 7
- 33
Anladım canım benimde 3 günüm oldu artık belim ağrıyor biraz ellerim titriyor ama adettede olurdu nasip Artık herşey çok teşekkür ederimCanım tam net hatırlamıyorum ama aşılamadan sonraki ilk bir hafta yoğun geçti. Nöbet tuttum. Yatılı misafirim vardı bir gece iki gün. Sonra haftasonu gezi yapmıştık yakın bir ile. Yani yaklaşık 7 gün hicbirsey hissetmedim belki yoğunluktandir. Ama sonraları sivilcelenme göğüs hassasiyetim çok oldu. En çok dizlerimde can yoktu böyle titreme gibi mi desem bağı çözülür gibi mi.. bilemiyorum adet sancısına da çok benziyordu ben adet olucam sanmıştım kasıklarım falan agrimisti. Tüp bebek doktoru araştırıyordum artık o sıralar. 13.gun kan testinde cıktı benim.Rabbim herkese yaşatsın bu sevinci inşallah
Senin yine belirtin var canım bende oda yok inşallah tutar cnm haber verin bari merak ediyorumEvet canım öncelikle hayırlı uğurlu olsunbende 8. Günümdeyim ilk 3 gün ara ara kasık ağrım oluştu 5. Gün göğüs hassasiyeti iste 8. Günümdeyim hala gögüslerim şiş ağrı var benim ihtimal biraz düşük Taktir Allahın nasip olacaksa olurda tek tüpüm tıkalı ve bu ay o taraftan yumurtam oluştu işte inşallah senin tutar
Tabiki herşey nasip inşallah canım burdan güzel haberlerini paylasirsinAnladım canım benimde 3 günüm oldu artık belim ağrıyor biraz ellerim titriyor ama adettede olurdu nasip Artık herşey çok teşekkür ederim
Öncelikle hayırlı olsun bebisiniz darısı tüm isteyenlere inşallah. Benim geçen hafta p.tesi 2.aşılamam oldu ilkinde de bunda da yumurta çatlama sancısı gibi kasiklarimda agri oluyor ilk 1 hafta hatta yumurtamin oluştuğu kasikta. Bu normal mi sizce? Bir de her iki aşılamamda da işlem sonrasi yarim saat yatırdılar ama su seklinde akıntı geldi spermi yikadiklari suymus öyle söylediler bende spermlerin geri çıkmasından korktum sizde böyle bir şey oldu mu? Çünkü benim rahim arkaya bakıyormuş o yüzden çok endişeliyim ilk aşılamamla bunun belirtileri aynı olunca yine mi tutmadı acaba diyorumTabiki herşey nasip inşallah canım burdan güzel haberlerini paylasirsin
Hiç bilemiyorum ki yumurtlama sancısı bende de oldu ama belki pco falan varsa fazla olmuştur yumurtlama belki ondandır. Genelde öyle duydum. Ama normal yani bence tabiki olacak yumurtlama sancısı. Aynen ben de yattım yarım saat ve az da olsa ıslaklik vardı akmisti yani. Ona takılmayın bence. Endişeli olmak çok normal inşallah içini ferah tut canımÖncelikle hayırlı olsun bebisiniz darısı tüm isteyenlere inşallah. Benim geçen hafta p.tesi 2.aşılamam oldu ilkinde de bunda da yumurta çatlama sancısı gibi kasiklarimda agri oluyor ilk 1 hafta hatta yumurtamin oluştuğu kasikta. Bu normal mi sizce? Bir de her iki aşılamamda da işlem sonrasi yarim saat yatırdılar ama su seklinde akıntı geldi spermi yikadiklari suymus öyle söylediler bende spermlerin geri çıkmasından korktum sizde böyle bir şey oldu mu? Çünkü benim rahim arkaya bakıyormuş o yüzden çok endişeliyim ilk aşılamamla bunun belirtileri aynı olunca yine mi tutmadı acaba diyorum
Bende pko yok canim ama asilama sonrasinda oluyor yani mesela yarın tam 1 hafta olacak ama halâ kasik ağrılarım var ve bazı yorumlarda ağrılar olunca olumsuz diye okumuştum ilk aşılamam da öyle oldu zaten. Hamilelerin duası kabul olurmuş bizler içinde dua edin lütfenHiç bilemiyorum ki yumurtlama sancısı bende de oldu ama belki pco falan varsa fazla olmuştur yumurtlama belki ondandır. Genelde öyle duydum. Ama normal yani bence tabiki olacak yumurtlama sancısı. Aynen ben de yattım yarım saat ve az da olsa ıslaklik vardı akmisti yani. Ona takılmayın bence. Endişeli olmak çok normal inşallah içini ferah tut canım
İnşallah rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım bence bu güzel bir belirti :) tez vakitte bebeğini kucağına al inşallahBende pko yok canim ama asilama sonrasinda oluyor yani mesela yarın tam 1 hafta olacak ama halâ kasik ağrılarım var ve bazı yorumlarda ağrılar olunca olumsuz diye okumuştum ilk aşılamam da öyle oldu zaten. Hamilelerin duası kabul olurmuş bizler içinde dua edin lütfen
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım tez vakitte bebiş haberi al inşallahArkadaşlar bende dün sürece başladım dua edin banada lütfen gonal f 900 50 likle başladı perşembe vurmadan gel dedi
allah razı olsun canım bnde sana sağlıklı gebelik olsun sağlıkla kucağına al diye dua etcemRabbim hakkında hayırlısını versin canım tez vakitte bebiş haberi al inşallahPerşembe yumurtalarina bakar. Gerekirse o akşam yine vurdurur. Sonra da çatlatma iğnesi yapılır. Dualarım seninle inşallah canım
Amin canım cumlemiz inşallah bebislerimize sağlıkla hayırla kavusalimallah razı olsun canım bnde sana sağlıklı gebelik olsun sağlıkla kucağına al diye dua etcem
Merhaba bugun benimde kanamam oldu umarim tutar ya siz naptiniz :/Ağrı oluyor ama kanama lekelenme şeklinde. Fazla olması da işlemden dolayıdır lafana takma. Bi kaç gün sürüyor malesef ağrı
Kaç gün olmuştu ki senin cnmMerhaba bugun benimde kanamam oldu umarim tutar ya siz naptiniz :/
Daha bubsabah oldu asilamam doktor normal dedii ama ins oyledir yogundu cunku .rahim agzinda yara baslangici vardi dediKaç gün olmuştu ki senin cnm
Hadi hayırlı bekleyiş olsun canım progesteron verdi miDaha bubsabah oldu asilamam doktor normal dedii ama ins oyledir yogundu cunku .rahim agzinda yara baslangici vardi dedi
Verdii tabiiHadi hayırlı bekleyiş olsun canım progesteron verdi mi
Ben ara verdimMerhaba bugun benimde kanamam oldu umarim tutar ya siz naptiniz :/
Sonucu güzel olsun canım benimVerdii tabiiattimm bile :/
Aminn canimmm :)Sonucu güzel olsun canım benim