Aşılama Aşılama yaptıranlara umut olsun diye🌺

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ama çatlatma iğnesi olmadan aşılama olcak galiba tam bişi demedi yarınki kontrol için dua et bu seferde aşılama iptal diyecek diye korkuyom
Sanmıyorum canım yarın kontrolde mutlaka söyler çatlatma iğnesi zamanını. Pztsi gece 12de falan yaparsib muhtemelen. Rabbimden hayırlısını dile inşallah güzel haberlerle gel canım

Sağlıkla kucağınıza alın okurken bile mutlu oluyor insan. Benimde cuma günü aşılamam olacak bana da dua eder misiniz çok istiyorum anlattığınız gibi bizimde çok şükür sağlık problemimiz yok ama olmadı. Bi hevesle test yaptırıp negatif görünce hayal kırıklığına uğruyorum ama her ay yeni bir umut oluyor.Herkesin gönlündeki hayatına yansısın çok zor bir süreçmiş gerçekten anne olma iç güdüsü çok başka dileyen herkese nasip olsun

Sanmıyorum canım yarın kontrolde mutlaka söyler çatlatma iğnesi zamanını. Pztsi gece 12de falan yaparsib muhtemelen. Rabbimden hayırlısını dile inşallah güzel haberlerle gel canım
Canım bi yumurtam çatlamış bile diğer kalan 20 mm estrodial im 3075 di çatlatma iğnesi olmadan aşılama olcak çarşamba günü ama ya erken çatlarsa yumurtam aklım almıyo

Allah razı olsun canım inşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik nasip etsin Rabbim isteyen herkese Güzel düşün güzel olsun canım moral çok önemli. Ve olmuyorsa rabbimin bildiği vardir, güzelleştiriyordur böyle düşün
Canım bi yumurtam çatlamış bile diğer kalan 20 mm estrodial im 3075 di çatlatma iğnesi olmadan aşılama olcak çarşamba günü ama ya erken çatlarsa yumurtam aklım almıyo
Çatlamış demek nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama vardır bunda da bir hayır çatlama ignesine gerek yok demek hadi inşallah güzel haberler al canım

Amin canım

Canım seni çok sıkbogaz ediyom hakkını helal et ama doktor sana 17 ekim ilişki 19 ekim aşılama dedi demi.
Biz dün perhizi bozduk çarşamba aşılama sperm çıkmaz diye korkuyom sendede öyle demiş ama sanki azcık rahat edeyim diye soruyorum sana

Estağfurullah olur mu 16 Ekim ilişki demişti canım evrakta 3 gün perhiz yazdırmıştık. Siz de 2 gün perhiz yazdırırsınız sperm çıkar bence moralinizi yüksek tutun canım ben eşimi çok sıkmıştım olmuycak olmuycak diye adamın 180 milyon çıkan spermi 40 milyon çıkmıştı o gün stresten Rabbim yardımcınız olsun insallahh dualarım seninle canım

Allah yardımcımız olsun o zaman

Canım işe hazırlanıyordum yazamadım ama eşin ilki boşa gittiği için 2. Kez verdi onda 40 milyon oldu demi yani perhizsiz bi spermde çıkan 40 milyon çok çok iyi değil mi

Canım işe hazırlanıyordum yazamadım ama eşin ilki boşa gittiği için 2. Kez verdi onda 40 milyon oldu demi yani perhizsiz bi spermde çıkan 40 milyon çok çok iyi değil mi
Evet canım ilkinin çoğu boşa gitmişti çok şükür ikinciyle beraber toplamda o kadar çıktı. Normalde kinden daha azdı stresten

İyi günler. Bizde 6 ocakta aşılama yaptırdık. Öncesinde sizin yazınıza denk gelmiştim. Bana o kadar umut oldunuz ki. Sürekli sizi düşündüm. Yazdığınız duayı okudum. Allah razı olsun. Hep bu sefer oldu inşallah diye düşündüm. Oldu çok şükür. Bugün kalp atışı duyduk. 3 yumurta oluşmuştu 2 si tuttu. İkizim oluyor inşallah. Allah razı olsun sizden. Bütün hamileler sizde bizde hayırlısı ile bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah

Allah kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim

Çok sağ ol canım amin inşaAllah elimden geldiğince moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…