Aşılama Aşılama yaptıranlara umut olsun diye🌺

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirlisi olsun inşallah saglicakla bebeğine kavuşursun canim bize de dua et
İnşallah hicbirseye gerek kalmaz kendiliğinden tez zamanda hamile kalırsın canim tabiki dua ediyorum valla o yaşadığım günleri hiç unutmuyorum gerçekten çok zor ama herşey bizim için canım

Merhaba, gözünüz aydın, tebrik eder, sağlıkla ilerlemesini dilerim. Mutlu son gelişmeleri umut oluyor. Dilerim rabbim bizlere de bu mutlu son garantili bir süreç geçirmemizi nasip etsin. Başladık, tamamına erdirmeyi nasip etsin.

Merhabalar çok teşekkür ederim inşallah mutlu sonu tamamlarız canım yardımcı olabilmek amacıyla yazdım inşallah amacına ulaşmıştır inşallah her şey yolunda gitsin burdan güzel haberleri paylaş sende

Aminnn, inşallah o güzel anları yaşar paylaşırız bizler de. Sizde duanızı esirgemeyin. Rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun.

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce ne olabilir

Eklentiler

• 88A6FF9F-9DF5-4680-AA3E-266966E177AB.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 105
Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce ne olabilir
Merhaba, allahım gönlünüze göre versin. İnşallah tutmuştur. Çok çok hafif bir çizgi var ama bence bekleyin bir kaç gün daha. Beklemek zordur, sancılıdır, yorucudur ama inanın peşpeşe yapıp beklemek çok dağa streslidir. Duam sizinle,

Amin canım bende herkese dua ediyorum bide yarın yapayım 13.günüm olur

Günaydın canım Bugün 13.gün
Günaydın , ben kendiliğinden gebelik beklediğim dönemlerde test yaparken bu çok hafif silikliği gebelik olasılığı sanardım. Bende ne yazık ki hiç pozitife dönöedi. Ancak yakın arkadaşlarımdan gebe kalanların söylediği şuydu “Eğer varsa zaten 5. Saniyede direk 2. Çizgi kırmızıya dönüyor.” Oldu. O sebeple, bazı bedenlerde değerin kendini göstermesi belki 15 ve üzeri günlerdir. Direk kan testi yapsanız imkan var ise, eğer yoksa da hiç üzülmeyin. Hepimiz şuan aynı yoldayız. Ne olur rahat olun, olun ki beden başka güzelliklere odaklansın. Herşey güzel olacak.

İnşallah umarım herkesin dileği olur

Merhabalar ben bir süredir burayı okuyorum tecrübeli anne ve anne adaylarına şunu sormak istiyorum. 27 aralık gecesi çatlatma iğnesi oldum 29 aralıkta aşılama yapıldı, (ilk aşılmamamdı) dün akşam (aşılamanın 10. günü) ciddi adet sancısı yaşadım, bu arada vajinal progestan kullanıyorum, kan verdim bhcg değerim 1,16 çıktı. Negatif diye düşünüyorum ama henüz kanamam da olmadı, doktora sormak istemedim, pazartesi soracağım, fitili bırakayım mı benzer tecrübesi olup gebe olan oldu mu?

Ileri hareketlilik yoktu ama canim ya

Ben hiç vajinal kullanmadım canım o yüzden birşey diyemiycem doktorunla görüş bence. Ama belki artar 1.16 bana ümit verdi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…