- 12 Şubat 2020
- 89
- 50
- 29
Geçen ay sıfır çıktı ilaç verdi. Bu ay vermedi daha .Inşallah yükselir. Senin eşinde varmiydi sıkıntıKaçtı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ay sıfır çıktı ilaç verdi. Bu ay vermedi daha .Inşallah yükselir. Senin eşinde varmiydi sıkıntıKaçtı?
Anladım canım inşallah hayırlısıyla tutar bizim ikimizde de sorun yoktu hareketlilik %98diGeçen ay sıfır çıktı ilaç verdi. Bu ay vermedi daha .Inşallah yükselir. Senin eşinde varmiydi sıkıntı
Maşallah canim ya bizede dua et olurmu. ALLAHIM kucağına almayı nasib etsin inşallahAnladım canım inşallah hayırlısıyla tutar bizim ikimizde de sorun yoktu hareketlilik %98di
Rabbim ol derse olur canım dualarim hepimiz için inşallah emeklerimizin sonucunu alır sağlıkla kucağımiza alırız bebislerimizi. İnşallah güzel haberler verirsin burdanMaşallah canim ya bizede dua et olurmu. ALLAHIM kucağına almayı nasib etsin inşallah
Cok tesekkur ederim. Pazartesi konusurum. Hic umitlenmek istemiyorum daha büyük bir yikimla karsilasmamak icin.Ben hiç vajinal kullanmadım canım o yüzden birşey diyemiycem doktorunla görüş bence. Ama belki artar 1.16 bana ümit verdi sanki
Çok iyi anlıyorum seni canım kaç defa test sonucuna bakıp ağlamıştım günlerce... Ben de sen gibi kendimi umitlendirmek istemiyordum hatta iyi bir tüp bebek doktoru bulmak için arayışa başlamıştım.. ne zor şeyler biliyorum Allah kimseye yaşatmasinCok tesekkur ederim. Pazartesi konusurum. Hic umitlenmek istemiyorum daha büyük bir yikimla karsilasmamak icin.
Ben de öyle, tek çizgileri uc uca eklesem dünyanın etrafını dolaşabilir :)Çok iyi anlıyorum seni canım kaç defa test sonucuna bakıp ağlamıştım günlerce... Ben de sen gibi kendimi umitlendirmek istemiyordum hatta iyi bir tüp bebek doktoru bulmak için arayışa başlamıştım.. ne zor şeyler biliyorum Allah kimseye yaşatmasin
Bu sefer inşallah farklı olacak :)Ben de öyle, tek çizgileri uc uca eklesem dünyanın etrafını dolaşabilir :)
Çok güzel haberler almanızı dilerim, benim de ilk aşılamamdı, ikinci için adet olmayı bekliyorum.Caaanım kızlar merhaba bende 4. Aşılama sürecindeyim ilk 3 aşılamam özelde klomen ve çatlatma iğnesi ile negatif!!!
Şimdi tüp bebek merkezinde gonalf ile aşılama yapılacak adetimin 4. Günündeyim gonal fi adetli iken başlanıyormuş 3 gündür iğne vuruyorum bilmiyorum nasip tüp bebek merkezi klomen ile yapılan aşılamalara tüp bebek raporu çıkarmadı o yüzden gonal f ile kendileri 2 aşılama yapıp tüp bebek raporu cıkartacaklar umarım herkes birbirine umut olur moral bozmayalım benim her zaman bir umudum vardı tıp çok ilerledi her olumsuz cevapta güldüm geçti hep gülüp geçelim en değerli bizleriz
Olsun hiç üzülme tutmasada sağlık olsunÇok güzel haberler almanızı dilerim, benim de ilk aşılamamdı, ikinci için adet olmayı bekliyorum.
Canım sen progestan kullandınmıBu sefer inşallah farklı olacak :)
Aşılamadan önce ve hemen sonra ki kullanmadım. Hamileliğin 5.haftasi kahverengi lekelenmem oldu onun için kullandım iki ay hala kullanıyorumCanım sen progestan kullandınmı
Teşekkür ederim, inşallahOlsun hiç üzülme tutmasada sağlık olsun
Sİvilce yaptımı acaba yüzümü sivilce bastıAşılamadan önce ve hemen sonra ki kullanmadım. Hamileliğin 5.haftasi kahverengi lekelenmem oldu onun için kullandım iki ay hala kullanıyorum
ben gonal f iğne kullandım arkasından çatlatma iğnesi bende sancılar hariç bi etkisi olmadı açıkçası senin kaçıncı günün günün dolmak üzereyse belki tutmuştur aşılaman başka belirtin var mıSİvilce yaptımı acaba yüzümü sivilce bastı
Adet olucak gibi ağrılarım var pek umutlu değilim bugün 9. Gün olduben gonal f iğne kullandım arkasından çatlatma iğnesi bende sancılar hariç bi etkisi olmadı açıkçası senin kaçıncı günün günün dolmak üzereyse belki tutmuştur aşılaman başka belirtin var mı
valla benimde öyle bekle bikaç gün daha derim testte negatif cıkınca bu sefer acaba erkenmi yaptım diye başlıypr kafanda oyüzden bekle bakaşım inşallah hayırlısı olur da alırsan kucagına bebişiniAdet olucak gibi ağrılarım var pek umutlu değilim bugün 9. Gün oldu
Amin Canım inşallah senin kaçıncı gününvalla benimde öyle bekle bikaç gün daha derim testte negatif cıkınca bu sefer acaba erkenmi yaptım diye başlıypr kafanda oyüzden bekle bakaşım inşallah hayırlısı olur da alırsan kucagına bebişini
9.günüm aşılama dahil keşke test yapmasaydım diyorum şimdi de inşallah sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınızaAmin Canım inşallah senin kaçıncı günün