Aşılama Aşılama yaptıranlara umut olsun diye🌺

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın ins. Bende bugün ilk aşılamami oldum ve senin buraya yazdığın duayı okudum çokça. Sana şunu sormak istiyorum ben dün 10.30 da catlatma iğnesini vurulmustum 36 saat sonrası aşılama yapılması gerekiyor mu yani bugün akşam 22.30 falan olması gerekirken bugün 17.00 de aşılama yaptı. Bide rahim ağzı dar dedi benim cok kanamam oldu hic ağrı olmaz sanıyordum burada okuduklarimdan ama ağrıda oldu bilmiyorum benim ki gibi yaşayıp hamile kalan arkdaş var mı

Canm bende bugun asilama oldum bana da yarin iliski olsun dedi

Hamileyimm canım cok mutluyum rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Canim cok tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizleri de unutma duanda. Süreçlerini okudum ama yine paylaşır misin toplu bi sekilde.benim bugün ilk asilamamdi kanamam oldu ağrım oldu sizde aşılama süreci nasıldı kac yumurta oluşmuştu eşinizin sonucları nasildi cok soru sordum ama :)

Ağrı oluyor ama kanama lekelenme şeklinde. Fazla olması da işlemden dolayıdır lafana takma. Bi kaç gün sürüyor malesef ağrı

Cok teşekkür ederim dualarimdasiniz inanki rabbim isteyene bu mücadele de olana versin ya ben normalde Kanuni Sultan Süleyman hastanesine gittim ilk hic bi sknti yoktu bizde ama olmuyordu orda hersey tamam senin kilon var once zayifla oyle gel dediler bnde sonra elimde butun tahliller var die nisa hastanesi e basladm doktor tamam aşılama yaparız isterseniz dedi ama yumurta catlatma yapalim bnce once dedi cunku bi sıkıntı yok dedi ama bn asilama istedim oda kabul etti sol yumurtaligim gelismemisti bi tek sag yumurtalığım 14 cm oldu snrasinda bakmadi su kadar olmus falan die aşılama oldu çok güzel geçti dedi bu kadar canim esimdede bi sıkıntı yoktu karisim yazdim galiba ama cok heycanliyim hala yaaa

Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim inşallah darısı başıma Dua et nolur bana da .. kaç çıktı sonucun?
Sagol canım teşekkür ederim tabikide ediyorim hepinize dualar 47.79 ckti inşallah yukselir daha cok idrar da yaptığımda da iki kere yaptim ikisindede ilk negatif 1 saat sonra pozitif ckti

Ne güzel yazmışsınız, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, bende bir buçuk senedir uğraşıyorum, normalde olmaması için bir sebep olmadığı söyleniyor, bir kez aşılama denedik olmadı bir ay es geçtik şimdi tekrar aşılama yapılacak. En başta prolaktin yüksekti, düştü yine yükselmiş, şimdi hem ilaç hem diyetle düşürdük, tabi bu süreçte doktorumu da yeni seçtim ilkinden memnun kalmadık, oyalandığımızı düşündük herkes zorluklarla mücadele ediyor sanırım. Sizin adınıza gerçekten çok ama çok sevindim. Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin

merhabalar , bende Sakarya dayım aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Nerede yaptırdınız acaba Sakarya da ?
Canım özel bir hastane merkezde ama hiç memnun kalmadım oyuzden tavsiye etmiyorum inşallah kendiliğinden tez zamanda gebe kalırsın
Allahım evladını sana bağışlasın.Çabalarını hikayeni okurken çokk duygulandım.Dikkat et Allahım banada isteyen dileyen herkese de versin inşallah
Amin canım hepimize inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok teşekkürler
36 saat içerisinde mi acaba bilemiyorum ki canım baya da olmuş yazali ne durumdasın doktorun doğrusunu bilip doğrusunu yapmıştır merak etme insallah tez zamanda güzel haberini alırız
Teşekkürler canım inşallah herkesin işine yarar tabi ilk önce kendiliğinden gebelik nasip etsin
Rabbim senin de Çabalarını boşa cikartmasin inşallah prolaktin ilaçla dusuluyordu sanki inşallah hallolur da bir an önce bebisine kavuşursun rabbim yardımcın olsun canım

Canim kanamam var hala bugün 3. Günüm ilk günler daha fazlaydı. Bide bel ağrım hissedorum. Beklemedeyim hakkımızda hayırlısı olsun ins sagol canim guzel haberler vermeyi cok isterim

Yaaaa çok sevindim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al
2. Aşılamamı 15.12.2020 de yaptırdım şuan beklemedeyim inşallah tutar benim içinde dua et test yapmaya bile korkar oldum

Canim kanamam var hala bugün 3. Günüm ilk günler daha fazlaydı. Bide bel ağrım hissedorum. Beklemedeyim hakkımızda hayırlısı olsun ins sagol canim guzel haberler vermeyi cok isterim
Doktoruna göründün mu canım Progestan yazmıştı böyle durumlardaki arkadaşlara doktorları. İnşallah güzel haberlerin olur rabbim herşeyin hayırlısını versin gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin

Hamile olan bayanlar size birsey sormak istiyorum ben asilamanin 14. Gunu kan verdim 47.79 ckti yarin kontrole doktora gidicem ama hic bir bilgim yok ya once acaba 3 4 gunde bir kan verip yukseliyor mu die bakmak mi lazim ya ondan sonra mi gidilir yoksa suan gitmem normal mi

Hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim sağlıkla ilerletsin Yazmıştım aslında ben de 13.gun verdim 35 cikmisti sonra hep takip ettim iki günde bir 96-275-837 şeklinde artti 6700de de kese göründü 4+5te

Hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim sağlıkla ilerletsin Yazmıştım aslında ben de 13.gun verdim 35 cikmisti sonra hep takip ettim iki günde bir 96-275-837 şeklinde artti 6700de de kese göründü 4+5te
Teşekkür ederim sizinde hayirli olsun yarin gittiğimde acaba doktorda bakar mi yukselme var mi die acaba ya olmadi giderim doktora snra saglik ocağında tekrar kan veririrm yuksel var mi bakmak istiyorum die o zmn içim rahat eder herhalde cok korkuyorum valla bisi olur mu die cnku 4 gündür kasıklarımda bazen vuran şiddetli agrilar olusuyor.

Çok normal aynı ağrılar bende de oldu inşallah herşey yolundadır canım bu süreç hep stres zaten acabalar bitmiyor güzel düşün güzel olsun. Ağır bir iş yapma yükseğe uzanma iliski de ara verin bence. Ve mutlaka yarın doktora gittiğinde sorularını sor güzelce zaten o kan tahlili ister yine beta için. Ben kendim hesaplamıştim iki günde bir artarsa dört gün sonra kaç olur gibi. Benim iki katından biraz fazla artmıştı ama doktorun en doğru yorumu yapar merak etme canım

Yok hic bisi yapmamaya gayret gösteriyorum asilamadan sonra zaten ilişki hic olmadi yarin doktor söyler zaten bu konu hakkindada bilgi verir die bekliyorum. Çok teşekkür ederim inşallah güzel bi hamilelik geçiririz. İnşallah rabbim bütün herkese nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…