Aşılama Aşılama yaptıranlara umut olsun diye🌺

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım hadi bakalım sağlıklı gebelikler akıllı bebisler inşallah

Kızlar bana doktor aşılama yapalım demişti bu ay için. ama ben son bir ken daha iyi bir doktora muayen olup öyle tedaviye başlamak istedim. ve Medical Park'a gittim tüp bebek uzmanı doçent bir doktora muayene oldum. Filim ve tahlillerimi gösterdim. O da aynı şeyi söyledi. Artık içim rahat bir şekilde aşılama tedavime başlayacağım. Bu ay da deneyelim. Şubat ayında olmazsa ilk tedavimi olacağım. Allahın izniyle.

Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin canım inşallah çabaların ise yarasın

canım, selam. öncelikle yavreunu sağlıklı bir şekilde kucağna almayı nasip etsin allah.

SEnin belirli bir sıkıntın var mıydı peki..Bende önümüzdeki ay aşılama deneyeyim diyorum ama yani tutma olasılığı çok düşük diyorlar. Doktor bile öyle dedi % 15.. Ama hiç birşey yapmamaktan iyidir diyorum. Bizim sebepsiz olmuyor.

Merhaba canım inşallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin Herkes bebislerini sağlıkla kavuşsun Eşimde de bende de hiçbir sıkıntı yoktu süreçleri yazmıştım zaten hsg,smear,yumurta takibi herşey normaldi hatta ilaçsız 16 mm oluyordu yumurtalarim. Hsgde tüpler açıktı herşey normaldi. Ama olmadı beceremedim iki yıl denedik çok yiprandik tüp bebek diye gittik önce aşılama önerdi doktor. Açıkçası tüp bebek de ilk bebeğimiz yaşımız genç çok olmasa da 29 yaşındayım hani çok istemiyordum. Ama doktor çok güzel anlattı tüp bebek bile yüzde yüz değil neden aşılama denemiyorsunuz. Hem aşılama yapmadan tüp bebek için rapor çıkarmak pahalıya patlar falan dedi. Biz de o şekilde aslında biraz da umutsuz bir şekilde denedik. 13.gun dayanamayıp test yapmıştım ve şok oldum canım adet sancisi gibi ağrılarım vardı. Artık yakınlarda en iyi tüp bebek doktoru araştırıyordum. Allahim inşallah sizin de yüzünüze baksın canım Cook yıpratıcı bir süreç dualarım seninle rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin

Sağol kuzum baksana sana yazmışım tekrar yazmışım... Deli gibi aranıyorum. aşılama yaptırıp pozitif sonuç görenler çok az çünkü..... ama hiç birşey yaptırmamaktan iyidir.

Sağol kuzum baksana sana yazmışım tekrar yazmışım... Deli gibi aranıyorum. aşılama yaptırıp pozitif sonuç görenler çok az çünkü..... ama hiç birşey yaptırmamaktan iyidir.
Olsun. Sanki hatırlıyorum seni bir çocuğun vardı sanki. Ben de cevap vermeye çalışıyorum herkese çünkü ben de çok umutsuzdum tutan çok azdı. Sebepsizde bence aşılama denenmeli öncelikle. Sebep varsa araştırılmalı ve tedaviden sonra tüp bebek denenmeli. Çünkü bizde sorun yoktu muhtemelen yolunu bulamıyordu bebiş beceremedik ne yapalım .Allahim inşallah sağlıkla ilerletsin inşallah sen de güzel haberlerini paylaş bizle burdan

Evet canımcım bir oğluşum var çok şükürler olsunki... Ona bir kardeş istiyoruz olsun.... Allah bize de yaşatsın bu sevinci inşallah.

Kizlar selam..esimin sperm sayısı 20 milyon. Geçen ay emodeks başladı ama adet oldum yine. Aşılama yapılan varmi bu sayı ile?

Kizlar selam..esimin sperm sayısı 20 milyon. Geçen ay emodeks başladı ama adet oldum yine. Aşılama yapılan varmi bu sayı ile?
20 milyon az degilki canım ama tabiki aşılama tüp bebek bunlar hep yuzdelerle ifade ediliyor. Hiçbiri kesin sonuç vadetmiyor. Esiminkini baslikta yazmıştım 40 milyondu başta yıkandiktan sonra 20 milyon oldu. Aslında 150 milyon ciktigi bile olmuştu. Aşılama günü stresten mi artik neyse çok düşük gelmişti bana da 20 milyon. Ama tuttu. Rabbimden ümit kesilmez inşallah güzel düşün güzel olsun aklında bulunsun yıkandıktan sonra rakam önemli

Merhaba kizlar bu ay asilama oldum.bende adet gunum pazardi o günden beri kahverengi leke geliyor adetim sokulmedi dun kan verdim 0,3 hamilelik de yok böyle birsey yaşayan var mı

Merhaba kizlar bu ay asilama oldum.bende adet gunum pazardi o günden beri kahverengi leke geliyor adetim sokulmedi dun kan verdim 0,3 hamilelik de yok böyle birsey yaşayan var mı
Bilmiyorum ki canım doktorunla görüşmedin mi ultrasonda bakardı. Ama 0,3 ise yok gebelik inşallah hakkında hayırlısını versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…