- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Sabah tekrarlayayım yinedeHiç idrar testi yapma çünkü idrarda genelde günün geçince çıkar git kan ver en iyi sonucu öyle alırsın. İnşallah güzel haberler verirsin.
Yaptın mı testSabah tekrarlayayım yinede
Bugün az önce yaptım silik çıktı yineYaptın mı test
Az önce yaptım silik çıktıHiç idrar testi yapma çünkü idrarda genelde günün geçince çıkar git kan ver en iyi sonucu öyle alırsın. İnşallah güzel haberler verirsin.
Az önce yaptım yine silik çıktıDiğer resimdeki ne testi oluyor acaba ilk defa gordum ben onu dains hamilesinizdir bu arada
Bence vardır ya inşallah vardır siz tam emin olmak için yine kandan baktirin derim belki çok yenidir bebisinizAz önce yaptım yine silik çıktı
Yarın ilk idrarla yapacağımBence vardır ya inşallah vardır siz tam emin olmak için yine kandan baktirin derim belki çok yenidir bebisiniz
Hadi inşallah yeni yıla guzel girersinizYarın ilk idrarla yapacağım
Hadi inşallah yeni yıla guzel girersiniz
Yok tedavi bu ay görmedim normal bekliyorum 7 ay önce iki defa aşılama oldu tutmadıHadi inşallahSiz kaç yıllık evliydiniz ben kaçırdım sanırım. Tedavi falan gördünüz mü
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeHadi inşallah yeni yıla guzel girersiniz
Günaydınbuda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Bugün çatlatma iğnem yapılacak kuzum bi Ümit vardır belki diye yapmaıştım iğneden önce artık 14 gün sonra sonucuna bakarızGünaydındaha cok yeni olabilir mi var sanki çizgi duyduguma gore cok yeni ise oyle silinik gibi çıkarmış bide gebelik olmazsa zaten ikinci cizgi silinik olsa daha çıkmazmış
merhabalar , bende Sakarya dayım aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Nerede yaptırdınız acaba Sakarya da ?Sağol canım teşekkür ederim inşallah senin de tutar sıkma canını ikinci aşılamada yüzdelik artıyordoktorumla yolumu ayırdım yeni bir doktor arayisindayim. Sakarya'dayim sen nerdesin
Peki olusmussa yumurtan ignen zarar vermez mi canimBugün çatlatma iğnem yapılacak kuzum bi Ümit vardır belki diye yapmaıştım iğneden önce artık 14 gün sonra sonucuna bakarız
Çatlatma iğnesi bu canım oluşan yumurtayı çatlatır döllenmeye hazır hale getirir yani iyi bileyPeki olusmussa yumurtan ignen zarar vermez mi canim
Yok catlatma ignesini biliyorum da smdi yumurtan dollenmis oldugunu varsayim yaparsak ignede vurununca birsey olmaz miÇatlatma iğnesi bu canım oluşan yumurtayı çatlatır döllenmeye hazır hale getirir yani iyi biley
Yok zannetmem canm 12 sonra hersey ortaya çıkarYok catlatma ignesini biliyorum da smdi yumurtan dollenmis oldugunu varsayim yaparsak ignede vurununca birsey olmaz mi
Hadi bakalım ins yeni yıla guzel haberle gireriz hepimizYok zannetmem canm 12 sonra hersey ortaya çıkar