Aşılama Aşılama yaptıranlara umut olsun diye🌺

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün çatlatma iğnem yapılacak kuzum bi Ümit vardır belki diye yapmaıştım iğneden önce artık 14 gün sonra sonucuna bakarız
Çatlatma iğnesi adet olacağınız gün neden vuruluyor bugün adet günüm demişsiniz o zaman iğneden önce yumurta geliştirici kullanmış olmanız gerekir 5 gün. Sonrasında çatlatma iğnesi vurulur. Şu an gebelik beklemenizin bi anlamı yok o zaman ben mi yanlış anlıyorum.

Allahım evladını sana bağışlasın.Çabalarını hikayeni okurken çokk duygulandım.Dikkat et Allahım banada isteyen dileyen herkese de versin inşallah

Kızlar iğneden tam 1 ay sonra adet oldum 19 Kasım iğne 20 Aralık adet başlangıcı. En son 49.günde adet olmuştum şimdi 43. Demek ki pko da illa iğneden 14 gün sonra adet olunmuyomuş

Ben sadece bir umıt varsa diye yaptım

Sizde hiç belirti var mı? Benim bugün 7. günüm ama kramp giriyo hala karın altıma. Sanki adet olacakmışım gibi bi bel karın ağrısı var ama daha 9 gün var
Vallahi var gibi en cok gogus uclari hassasiyeti var bide belim cok ağrıo hayırlısı bakalim ins vardir emeklerimiz bosa gitmez

Kızlar ben de Klomen kullandım bugün kontrole gittim 11. gün yumurtaların biri 11 milim biri 12
Perşembe günü 14. gün oluyor ozamana 18 olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…