Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hmm anladm cnm bende 27 nisan da çatlatma iğnesi oldm. 29 unda aşılama oldm. merak edıorm sonuç ne olck
Ayni gun olmusuz asilamayi sende herhangi bir belirti varmi benim ilk gun agrim ve siskinligim.oldu 2 gun az bisi kasik agrim.oldu dunde belim agridi varla yok arasi birsey agrida yani ilk asilama da daha cok agrim vardi

Ayni gun olmusuz asilamayi sende herhangi bir belirti varmi benim ilk gun agrim ve siskinligim.oldu 2 gun az bisi kasik agrim.oldu dunde belim agridi varla yok arasi birsey agrida yani ilk asilama da daha cok agrim vardi
bnmde ilk aşılama ağrım fazla olmadı. ama bugunlerde arı sokuyo gibi ağrıyo kasıklarım. neden böyle oldu anlamadm

Kizlar kanama sebebiyle ultrasona girdim doktor regl degil dedi hala leke zaten acaba progestandan mi bilemedim beta hcg istedi 2.78 cikti daha reglime 1 hafta vardi negatif progestani keselim dedi . Kanama hala lekelenme seklinde 8 i regl tarihim ben sok napalim baska bahara kaldiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…