Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar kanama sebebiyle ultrasona girdim doktor regl degil dedi hala leke zaten acaba progestandan mi bilemedim beta hcg istedi 2.78 cikti daha reglime 1 hafta vardi 😳 negatif progestani keselim dedi . Kanama hala lekelenme seklinde 8 i regl tarihim ben sok 🙄 napalim baska bahara kaldiiiiiii 😭
Olsun canın sağolsun. Elbet bir gün olacak unutma güzel baharları onlarla geçireceğiz az kaldı

Kızlar merhaba adetime 1 gün var ilk aşılamam hasta olacak gibiyim korkuyorum test yapmaya pazartesi kadar bekleyecem inşallah güzelsonuç olurum size de umut olurum inşallah dualarınızı eksik etmeyin

Beni yol değil insanlar yoruyor bakışları imaları yoksa vardır bunda da bi hayr der geçerim
Sen yine de oyle de valla bende aynı şeyleri yaşadım Allahın işine karışamam diyince susuyolar merak etme ben oyle yapıyodum bana direk soruyolardi bi de hani bebek yok mu diye keşke baştan düşünmüyoruz deseydim onları çekmezdim çok da üstune gelen olmuyo ama aşırı alıngan oluyoruz işte

Sen yine de oyle de valla bende aynı şeyleri yaşadım Allahın işine karışamam diyince susuyolar merak etme ben oyle yapıyodum bana direk soruyolardi bi de hani bebek yok mu diye keşke baştan düşünmüyoruz deseydim onları çekmezdim çok da üstune gelen olmuyo ama aşırı alıngan oluyoruz işte
Onun için çabalıyosun zaten hassas sın bide balık burcu yum düşün artık :110:

Öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım.süreç nasıldı kaç yumurtayla aşılama oldu.iğneden kaç saat sonra aşılama yapıldı bilgi verirmisn canım
Tesekkurler canim amin.Anlatiyim ben adetin 2.gunu gittim direk gonalf igneye basladik 7 gun vurundum ilk 4 gun 75 sonraki 3 gun 87.5 ve 3 yumurtam gelisti biri solda ikisi sagda ama benim solda kistim var 5cm o yuzden ordaki buyumuyodu zaten bize de sagdakiler lazimdi şansıma 2 tane orda büyüdü biri 17 biri 18 di en son olçüsu sonra ogunde gonalf vurundum ertesi gun catlatma ignesi oldum persembe saat 8bucukta sonra c.tesi de asilamam oldu 12 gibi asilamanin 14.gunu de idrar testiyle ogrendim

Onun için çabalıyosun zaten hassas sın bide balık burcu yum düşün artık :110:
Balık burcu aşırı duygusal bende başağım gözyaşım gözümün ucunda hazır bekler bi sey olsa da aglasam diye insanlar anlamaz canım böyleler onlara yapcak hiçbir şey yok sen takmamayı ögrenceksin zamanı gelince de bebeğin sana gelcek merak etme

Balık burcu aşırı duygusal bende başağım gözyaşım gözümün ucunda hazır bekler bi sey olsa da aglasam diye insanlar anlamaz canım böyleler onlara yapcak hiçbir şey yok sen takmamayı ögrenceksin zamanı gelince de bebeğin sana gelcek merak etme
İnşallah canım moral için teşekkür ederim. Hangi ildesin nerde aşılama oldun ilk aşılaman tuttu demi

Al benden de o kadar sanki bana degil baskasina asilama yapmislar 😂😂
Hareketlerime gene dikkat ediyorum ne bilim yaa kaldi 9 gun Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin
Bende hareketlerime dikkat ediyorum ama bazen aklima gelmiyo ani hareket yapmaya kalkiyorum sonra kendimi frenliyorum aynen hayirlisi olsun hakkimizda 29 nisanda mi yapildi asilaman canim

Selam Kizlar birsey soracagim ben 2.asilamami oldum hprogestani aksam 2tane bajinadan koy yazmis doktor ama kagitlarimi veren hemsire sabah aksam dedi 3gundur 2tane koyuyorum ama vajinamin icinda ni agei var sanki yara varmis gibi vede kasinti hat safhada 2tane kullanan oldumu gecen asilamam da sabah aksam yapmistim

Merak etme benim de kasıklarım falan hiç ağrımamisti ne zaman ki hamile oldugumu ogrendim o zaman basladi ama gogus agrisi cok daha once basladi
meraba cnm bgn aşılamanın 6. günü. iğnenın ise 8. gün. hcg yptm silk bi çizgi vardı. dün ve daha öncekı gün daha belirgindi çizgi. herhalde iğnenın etkısı geçti galiba. senın ne zaman kaset teste pozitif çıktı

meraba cnm bgn aşılamanın 6. günü. iğnenın ise 8. gün. hcg yptm silk bi çizgi vardı. dün ve daha öncekı gün daha belirgindi çizgi. herhalde iğnenın etkısı geçti galiba. senın ne zaman kaset teste pozitif çıktı
Ben sirayla aşılamanın 6.gun 10.gun ve 14.gun yaptim hepsi de pozitifti ama 6.gunun belirginligi 10.gunde yoktu yani baya baya silikti ışıkta görünen bi hayalet cizgi vardi yani yaklasik olarak 10.gunde falan geciyo ignenin etkisi bence ama daha önce geçtiyse test yapmadıģımdan bilemiyorum belki once gecti ve 10.gunde artik hcg yükselmeye başladı çok testim olsaydi gün gün yapip takip ederdim etkiyi de görmüş olurduk :) ben bi de aşılamani 12.gunu ovulasyon testi yaptim onda iki cizgi zaten o zaman biraz süphelenmiştim

X