Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk dega aşılama yaptırıyorum şuan adetin 7. günü 5 tane gonalf 75 lik vuruldum bugün yumurtalara bakıldı sağda da solda da 10-11 mm yumurta görüldü sizce normal mi.sizlerin nasıldı

Kızlar doktora gittim geldim💃💃💃bu gece 01:30 da iğneyi yapacağım tam 36 saat sonra yani cumartesi 13:30 da da aşılama olacağım inşallah ❤🙏 ne olur çok dua edin 2 olgun yumurtam var🙏❤ bide kızlar yumurtalar şuan 16-17 mm boyutlarındaydi erken mi diye düşünüyorum ama geceyi bekleme ve cumartesi günü anca catlayacagini düşününce 20-21mm boyutlarında olacaklar iyi gibi ya dimi???

be
Kızlar doktora gittim geldim💃💃💃bu gece 01:30 da iğneyi yapacağım tam 36 saat sonra yani cumartesi 13:30 da da aşılama olacağım inşallah ❤🙏 ne olur çok dua edin 2 olgun yumurtam var🙏❤ bide kızlar yumurtalar şuan 16-17 mm boyutlarındaydi erken mi diye düşünüyorum ama geceyi bekleme ve cumartesi günü anca catlayacagini düşününce 20-21mm boyutlarında olacaklar iyi gibi ya dimi???
Benim biri 17 biri 18 ken ertesi gun aksam catlatma yapmami soylemisti doktor ama doktoruna güven canım sıkıntı yoktur

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk dega aşılama yaptırıyorum şuan adetin 7. günü 5 tane gonalf 75 lik vuruldum bugün yumurtalara bakıldı sağda da solda da 10-11 mm yumurta görüldü sizce normal mi.sizlerin nasıldı
Benim iğnenin 7.gunu 17 ve 18 mm bi tane de solda vardi 7mm ama o buyumuyodu o tarafta kist oldugu icin q toplamda 8 gun igne yaptim ilk başta 75 son 2 ignemi de 87.5 vurdum

Aşılama sonrası progestan kullanan var mı ? Ben kullanıyorum inanılmaz bas dönmesi yapıyor? Herkeste mi aynı acaba bende mi bi sorun var ? Offf aklımda deli sorular 🙄

Merhaba ben Almanyadan yeni katiliyorum 2,5 senelik evliyim ve 1,5 yildir cocuk sahibi olmak istiyoruz subat ayinda rahim ve tüp filmi cekildi rahimde lenf bezleri vardi iki tane aldilar yumurtalarim tam gelismiyor ve dün ilk kez Asilama yapildi gonal F igne kulandim sali günü catlama ignesi kulandim carsamba asilamaya gittik baktiginda catlamis bile dedi elimizi cabuk tutalim ve asilama hemen yapildi ilk asilamada hamile kalanlar varmi lütfen yazin Morel olsun

X