- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 35
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
bi ver bakalm da ne çıkckYok canım kan vermedim evde normal gebelik testi yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi ver bakalm da ne çıkckYok canım kan vermedim evde normal gebelik testi yaptım
bi ver bakalm da ne çıkck
[/QUOT
Reglm geçsin 3 gün beklerim çok zor ama bekliyecem
Beklenmiyor ama dün negatif i görünce normal gebelik testi nde 3 gün değil 10 gün beklersiniz valla pozitif olur belki diye umut çok zor hemde çokkkkben hayatta bekleyemzdm herhalde
Beklenmiyor ama dün negatif i görünce normal gebelik testi nde 3 gün değil 10 gün beklersiniz valla pozitif olur belki diye umut çok zor hemde çokkkk
Kana bakmadan uzulmemelisin
Benim biri 17 biri 18 ken ertesi gun aksam catlatma yapmami soylemisti doktor ama doktoruna güven canım sıkıntı yokturKızlar doktora gittim geldimbu gece 01:30 da iğneyi yapacağım tam 36 saat sonra yani cumartesi 13:30 da da aşılama olacağım inşallah ❤ ne olur çok dua edin 2 olgun yumurtam var❤ bide kızlar yumurtalar şuan 16-17 mm boyutlarındaydi erken mi diye düşünüyorum ama geceyi bekleme ve cumartesi günü anca catlayacagini düşününce 20-21mm boyutlarında olacaklar iyi gibi ya dimi???
Benim iğnenin 7.gunu 17 ve 18 mm bi tane de solda vardi 7mm ama o buyumuyodu o tarafta kist oldugu icin q toplamda 8 gun igne yaptim ilk başta 75 son 2 ignemi de 87.5 vurdumMerhaba arkadaşlar bende bu ay ilk dega aşılama yaptırıyorum şuan adetin 7. günü 5 tane gonalf 75 lik vuruldum bugün yumurtalara bakıldı sağda da solda da 10-11 mm yumurta görüldü sizce normal mi.sizlerin nasıldı
İnşallah canımbe
Benim biri 17 biri 18 ken ertesi gun aksam catlatma yapmami soylemisti doktor ama doktoruna güven canım sıkıntı yoktur
bnm 9. gün 16 ve 15 ti cnmMerhaba arkadaşlar bende bu ay ilk dega aşılama yaptırıyorum şuan adetin 7. günü 5 tane gonalf 75 lik vuruldum bugün yumurtalara bakıldı sağda da solda da 10-11 mm yumurta görüldü sizce normal mi.sizlerin nasıldı
Merhaba canm aynı gün aşılama olmuşuz, sende herhangi bir belirti var mı?cnm ben daha dün aşılamaa oldm
Adetin 9. Günümü yoksa ilacın 9.günümü canımbnm 9. gün 16 ve 15 ti cnm
meraba cnm kasıklarım ağrıo. göğsüm şiş iki gündürMerhaba canm aynı gün aşılama olmuşuz, sende herhangi bir belirti var mı?
adetti cnmAdetin 9. Günümü yoksa ilacın 9.günümü canım
Merhaba bende dün asilama yaptirdim ilk defa ve bunu bende cok merak ediyorumHerkese merhaba,
Aşılama yöntemiyle ilk seferde hamile kalan var mı?
kç cm di yumurtalarınMerhaba bende dün asilama yaptirdim ilk defa ve bunu bende cok merak ediyorum
Catlama ignesi yaptim sali günü dün gutim baktiginda catlamisti bile ne kdr oldugunu bilmiyorum cnmkç cm di yumurtaların