-
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Insallah iyi olur tutar asilamalarimiz bana denilen beklenen adetin 10 gun gecsin oyle gel dedi sen ne zaman yapicaksinacaba ne olck. ne zaman kan testi yapıcaksn.
13 mayıs cnm bnm. beta baktır die yazmıilarInsallah iyi olur tutar asilamalarimiz bana denilen beklenen adetin 10 gun gecsin oyle gel dedi sen ne zaman yapicaksin
Bana demediler valla canim sonucta ikimizde ayni gun asilama olduk belli olur o gun insallah asilamalarimiz tutar allahin izniyle13 mayıs cnm bnm. beta baktır die yazmıilar
12 gün içerisinde belli oluo cnm. tuttuğu. fazla ümitte etmk istemıorm ama yine de umutlanmamak elde değilBana demediler valla canim sonucta ikimizde ayni gun asilama olduk belli olur o gun insallah asilamalarimiz tutar allahin izniyle
Aynen bende cok umitlenmek istemiyorum hatta ilk asilamamda adet gunum 5 gun gecince cok umutlanmistim ama nasip degilmis insallah umutlarimiz bosa cikmaz canim rabbim gonlumuze gore versin12 gün içerisinde belli oluo cnm. tuttuğu. fazla ümitte etmk istemıorm ama yine de umutlanmamak elde değil
amin cnm. bnm de klomen tedavısınde hamılelık olşmştu ama sonradan tutunamadı. inş gzl haberker alırız. senın amh kaçAynen bende cok umitlenmek istemiyorum hatta ilk asilamamda adet gunum 5 gun gecince cok umutlanmistim ama nasip degilmis insallah umutlarimiz bosa cikmaz canim rabbim gonlumuze gore versin
Valla hic bilmiyorum canim ama sıkıntı yok herhalde olsaydi doktorum zaten soylerdi bide her ay zaten yumurta cok guzel gelisiyo senin kac peki amhamin cnm. bnm de klomen tedavısınde hamılelık olşmştu ama sonradan tutunamadı. inş gzl haberker alırız. senın amh kaç
benmde 4.70 cnm bende yumurta çok çatlayamıoValla hic bilmiyorum canim ama sıkıntı yok herhalde olsaydi doktorum zaten soylerdi bide her ay zaten yumurta cok guzel gelisiyo senin kac peki amh
Anladim canim bi sıkıntı olsaydi doktor soylerdi herhalde hic bisey demedi bana bu arada benim 13 gun yapildi asilama senin kacinci gunundu dunbenmde 4.70 cnm bende yumurta çok çatlayamıo
benmde 12. gün cnmAnladim canim bi sıkıntı olsaydi doktor soylerdi herhalde hic bisey demedi bana bu arada benim 13 gun yapildi asilama senin kacinci gunundu dun
Hakkimizda hayirlisi olsun canim bu arada ozele mi gittin yoksa devlete mi gittinbenmde 12. gün cnm
ben ege ünv gidiom cnm. prof ücreti verıorm sadece.Hakkimizda hayirlisi olsun canim bu arada ozele mi gittin yoksa devlete mi gittin
Universite hastanesinde prof ucreti mi aliyolar allah allah bende ozele gidiyorumben ege ünv gidiom cnm. prof ücreti verıorm sadece.
Test yaptınmı doktor bana 12.gün kanda çıkar demiştibenmde 12. gün cnm
ücretli oluo cnm proflara muayeneUniversite hastanesinde prof ucreti mi aliyolar allah allah bende ozele gidiyorum
cnm ben daha dün aşılamaa oldmTest yaptınmı doktor bana 12.gün kanda çıkar demişti
Anladim canim hayirlisi olsun var mi kasik agrin falanücretli oluo cnm proflara muayene
hiç bir şeyim yok cnm. ama aşırı duygusalım. neden olduğunu bilmiormAnladim canim hayirlisi olsun var mi kasik agrin falan
Ilk asilamamda bende oyleydim canim benimde ara sira oluyo kasik agrimhiç bir şeyim yok cnm. ama aşırı duygusalım. neden olduğunu bilmiorm
Merhaba senin kaçıncı aşılaman bu ben ilk yaptırdım ama tutmadı şimdi ikinciyi yapacağım ama mayıs sonunda hasta olduğum zaman başlanacakIlk asilamamda bende oyleydim canim benimde ara sira oluyo kasik agrim