- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 35
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
aklıma her şey gelıo. tuttumu tutmadımıIlk asilamamda bende oyleydim canim benimde ara sira oluyo kasik agrim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aklıma her şey gelıo. tuttumu tutmadımıIlk asilamamda bende oyleydim canim benimde ara sira oluyo kasik agrim
Merhaba canim benim de ilk asilamam tutmadi ikinci asilamam dun yapildi evet hasta olunca baslaniyo tedaviyeMerhaba senin kaçıncı aşılaman bu ben ilk yaptırdım ama tutmadı şimdi ikinciyi yapacağım ama mayıs sonunda hasta olduğum zaman başlanacak
Kafana cok takma canim ben ilkinde cok taktim ama simdi kafama takmiyorum cok fazla dusunmemeye calis biliyorum elde degil benim de ara sira aklima geliyo ama aklimdan cikartmaya calisiyorum sende cok takma kafana hersey olacagina varir canim rabbim hayirlisini nasip etsinaklıma her şey gelıo. tuttumu tutmadımı
ay cnm benim rabbim bize de nasip etsn. sağlıklı evlatlar olsn. bgn hafif şişlk oldu sende de oldumuKafana cok takma canim ben ilkinde cok taktim ama simdi kafama takmiyorum cok fazla dusunmemeye calis biliyorum elde degil benim de ara sira aklima geliyo ama aklimdan cikartmaya calisiyorum sende cok takma kafana hersey olacagina varir canim rabbim hayirlisini nasip etsin
belkıde aşılama tuttu cnm belli olmaz negatife sürükleme kendiniKızlar durumlar nasıl benim 10. Gün hasta olacağım sanırım belim ağrıyor
Amin insallah canim benim dun vardi biraz sislik ve gerginlik bugum sadece ara ara giren agri varay cnm benim rabbim bize de nasip etsn. sağlıklı evlatlar olsn. bgn hafif şişlk oldu sende de oldumu
Aynen canim hemen negatif dusunme pozitif dusun insallah tutmustur asilamanKızlar durumlar nasıl benim 10. Gün hasta olacağım sanırım belim ağrıyor
hmm gzl haberler alalım inşAmin insallah canim benim dun vardi biraz sislik ve gerginlik bugum sadece ara ara giren agri var
Insalah canim insallahhmm gzl haberler alalım inş
İnşAllah zaten ilk size yazacamhmm gzl haberler alalım inş
İnşAllah tutmuştur. İsteyen herkese nasip etsin RabbimAynen canim hemen negatif dusunme pozitif dusun insallah tutmustur asilaman
bazı kişilerde adet gibi ağrılar olup gebelik olşmş cnmİnşAllah zaten ilk size yazacam
Canım inşallah ya 4 gün kaldı bakalımbazı kişilerde adet gibi ağrılar olup gebelik olşmş cnm
ay hadi haberdar et benıde olurmu inş gzl şeyler olck cnmCanım inşallah ya 4 gün kaldı bakalım
Hadi hayırlısı canım benim hakkimizdagonal f kullandm cnm. ilk aşılamam. iğne sonrası ovırtrrl kullndm
Anladım canım benim demekki bazılarına iğne bazılarına ilaç la tedavi oluyor10 gün iğne sonra çatlatma iğnesi sonra aşılama canım
kan vermedn mı cnm.Kızlar günaydın dün akşam 10 da normal gebelik testi yaptım sonuç negatif adetime 3 gün var aşılama tutmamış mı acaba erken mi yaptım