Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insaallah hepimiz için hayırlısi kizlar :KK200:
AA az kalmış hadi haber ver bizde
Pozitif düşünmeye devam
İlaçla mi başlandı sanada

Hayırlısıyla tutsun ins
Amin güzel haberler verelim hep

İlk asilama mi
Sizde ilaç mı kullandınız sadece ignelermi
gonal f kullandm cnm. ilk aşılamam. iğne sonrası ovırtrrl kullndm

Insaallah hepimiz için hayırlısi kizlar :KK200:
AA az kalmış hadi haber ver bizde
Pozitif düşünmeye devam
İlaçla mi başlandı sanada

Hayırlısıyla tutsun ins
Amin güzel haberler verelim hep

İlk asilama mi
Sizde ilaç mı kullandınız sadece ignelermi
10 gün iğne sonra çatlatma iğnesi sonra aşılama canım

Merhaba kızlar bende aşılama olacağım ilk defa yarın yumurta kontrolüm var dua edin yumoslarim büyümüş olsun🙏❤️

Kizlar bildigim.kadariyla spermler kan olarak enjekte ediliyor yani oyle gordum siringa da cunku bana kontrol.ettirdiler belgesiyle brlikte yani beyaz sperm degildi kandi sizin ki mi farkli acaba spermler geri geldi diyenlere hitaben soruyorum

[/QUOTE]
Kizlar bildigim.kadariyla spermler kan olarak enjekte ediliyor yani oyle gordum siringa da cunku bana kontrol.ettirdiler belgesiyle brlikte yani beyaz sperm degildi kandi sizin ki mi farkli acaba spermler geri geldi diyenlere hitaben soruyorum
Bana da gosterdiler kan falan yoktu boyle şeffaftı beyazda degildi

Hayirlisi olsun insallah benim ilk asilamamdan sonra ilk gun akintim falan olmadi ama bu 2. Asilmamda eve geldigimde islaklik vardi spermlee geri mi geldi diye dusunuyorum ya sizlerdede boyle birsey oldumu
Canım bana aşılama yapıldıktan sonra ayağa kalkınca bi seyler akacak merak etme önce rahmi yıkadık sonra spermi gönderdik dedi oyle de oldu yani spermler geri gelmez cunku taa rahmin icine az bi sey gonderiyolar yani spermler yikandiktan sonra az bi sey kaliyo zaten geriye ha gelen olduysa da giden coktan gitmistir en hareketli spermleri seciyolar cunku

Hayirlisi olsun insallah benim ilk asilamamdan sonra ilk gun akintim falan olmadi ama bu 2. Asilmamda eve geldigimde islaklik vardi spermlee geri mi geldi diye dusunuyorum ya sizlerdede boyle birsey oldumu
yok cnm bende geri gelen bişi olmadı. kafama takılan sadece ikinci ovıtrel neden yazdı. inş tutar da gerek klmz

Canım bana aşılama yapıldıktan sonra ayağa kalkınca bi seyler akacak merak etme önce rahmi yıkadık sonra spermi gönderdik dedi oyle de oldu yani spermler geri gelmez cunku taa rahmin icine az bi sey gonderiyolar yani spermler yikandiktan sonra az bi sey kaliyo zaten geriye ha gelen olduysa da giden coktan gitmistir en hareketli spermleri seciyolar cunku
Haklisin canim hayirlisi ne ise onu versin Rabbim hepimize beklemekten baska caremiz yok

X