Üzüldüm ya.Bir iki gun once vardi ama suan yok. Galiba olmadi.
Bende çok üzüldümmÜzüldüm ya.
Öyleymiş canım aynen
Canım nasıl oldunÖyleymiş canım aynen
Bugün biraz daha iyiyim canım doktorum rapor verdi bu süreçte çalışma dedi dinleniyorum bol bol sanırım o iyi geldi cumartesi dışarıdaydım gezmiştim biraz sonrasında aşırı ağrı olmuştu meselaCanım nasıl oldun
Bende bugün dışardaydım şimdi belim kasıklarım çok kötüBugün biraz daha iyiyim canım doktorum rapor verdi bu süreçte çalışma dedi dinleniyorum bol bol sanırım o iyi geldi cumartesi dışarıdaydım gezmiştim biraz sonrasında aşırı ağrı olmuştu mesela
Yaa iğneden sonra kaçıncı gün canımErken gebelik testi yaptım negatif cıktı 2 gun kaldi adetime
Evet canım fazla yürümeye falan gelmiyor hiç bende yatıyorum hepBende bugün dışardaydım şimdi belim kasıklarım çok kötü
İgneden sonra 14 asilamadan sonraki 12.gundeyimYaa iğneden sonra kaçıncı gün canım
yumurtalarım gayet iyi buyumustu 37,5 gonal f ile buyuttuk. Esimin sperm yikamasi da iyiydi doktor cok sanslisin ck iyi yikamadan sonra dedi.ama umutlanma yinede olmayabilirde dedi.olmadi bilmiyorum sebepsiz infertilite var. Adet olmayi beklemeye basladim.Yaa iğneden sonra kaçıncı gün canım
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. İnşallah bu sefer son tedavin olur bebeğine kavusursun. Rapor cıkarması şu yönden iyi ilacları falan daha uyguna alıyorsunmerhaba kızlar 18 aylık evliyim ve olmuyor olmadi bu süreçte 3 femaea olumsuz bir klomen olumsuz olmadi. dün adetin 3.günü idi gittim hastaneye aşilama başlandi rapor çikardi dr bilmiyorum burda iyi mi oldu kötü mü oldu rapor çikarmasi gonalf iğnelere başladim 100 enjekte edicem her gün bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Aynen canım benim zaten cok öyle bi belirtim yok gece uyurken bel kasık ağrım oluyor. Dışarı cıktıysam veya yorulduysamEvet canım fazla yürümeye falan gelmiyor hiç bende yatıyorum hep
Adet gelene kadar umut var demektir. İnşallah pozitife döner. Dönmezsede moral bozmak pes etmek yok olana kadar devamErken gebelik testi yaptım negatif cıktı 2 gun kaldi adetime
İdrar testi mi yaptın kan mı canımİgneden sonra 14 asilamadan sonraki 12.gundeyim
Erken gebelik yazmışsın gerçi idrar testi bana doktorum aşılamadan 12 gün sonra kan testi demişti idrarda bu kadar çabuk görünür mü bilemedimİdrar testi mi yaptın kan mı canım
Ohss çok kötü bi şeymiş canım ya allah kimseye yaşatmasın gebeliği riske atmıyomuş allahtan ben en çok ondan korkmuştumAynen canım benim zaten cok öyle bi belirtim yok gece uyurken bel kasık ağrım oluyor. Dışarı cıktıysam veya yorulduysam
İdrar yaptim canim erkekn gebelik testi yaptim negatifİdrar testi mi yaptın kan mı canım
İyi olmuş tabikide canım gonalf 900 fiyatı 7200tl ben bu ay aldım ilk aldığımda raporla almıştım 1800e mi ne gelmiştimerhaba kızlar 18 aylık evliyim ve olmuyor olmadi bu süreçte 3 femaea olumsuz bir klomen olumsuz olmadi. dün adetin 3.günü idi gittim hastaneye aşilama başlandi rapor çikardi dr bilmiyorum burda iyi mi oldu kötü mü oldu rapor çikarmasi gonalf iğnelere başladim 100 enjekte edicem her gün bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Allah razi olsun iyi ki varsiniz kizlar kimsem bilmiyor tek başıma isin icinden cikamiyorum.esiminde moralini bozmak istemiyorum darlayarak.Adet gelene kadar umut var demektir. İnşallah pozitife döner. Dönmezsede moral bozmak pes etmek yok olana kadar devam