Aşılama yaptıranlar yardım

Bende bugün dışardaydım şimdi belim kasıklarım çok kötü

Yaa iğneden sonra kaçıncı gün canım
yumurtalarım gayet iyi buyumustu 37,5 gonal f ile buyuttuk. Esimin sperm yikamasi da iyiydi doktor cok sanslisin ck iyi yikamadan sonra dedi.ama umutlanma yinede olmayabilirde dedi.olmadi bilmiyorum sebepsiz infertilite var. Adet olmayi beklemeye basladim.

merhaba kızlar 18 aylık evliyim ve olmuyor olmadi bu süreçte 3 femaea olumsuz bir klomen olumsuz olmadi. dün adetin 3.günü idi gittim hastaneye aşilama başlandi rapor çikardi dr bilmiyorum burda iyi mi oldu kötü mü oldu rapor çikarmasi gonalf iğnelere başladim 100 enjekte edicem her gün bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. İnşallah bu sefer son tedavin olur bebeğine kavusursun. Rapor cıkarması şu yönden iyi ilacları falan daha uyguna alıyorsun

İyi olmuş tabikide canım gonalf 900 fiyatı 7200tl ben bu ay aldım ilk aldığımda raporla almıştım 1800e mi ne gelmişti

Adet gelene kadar umut var demektir. İnşallah pozitife döner. Dönmezsede moral bozmak pes etmek yok olana kadar devam
Allah razi olsun iyi ki varsiniz kizlar kimsem bilmiyor tek başıma isin icinden cikamiyorum.esiminde moralini bozmak istemiyorum darlayarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…