Aşılama yaptıranlar yardım

Merhaba aranızda lucrin depot iğnesi vurulan varmı ben aşılama öncesi adetliyken vuruldum neden vurulur acaba

Benim de aşılamamın 12.gunu progesteron diye ilaç kullandım. Aşırı gazim var , göğüslerim çok ağrıyor,sol kasıgimda da ağrı var bazen bacağıma vutuyor. İlacın etkisi mi yoksa hamilelik olabilir mi

Hiçbir sorunumuz yok,1 yıldır deniyoruz olmuyor. En son aşılamaya karar verdi doktorum.
Negatif görmekten bıktım.
Benden önce ve sonra evlenen herkes ya doğurdu ya da hamile psikolojim bozuldu:)

Test yaparsan cıkabilir canım inşallah hamilesindir ondandır belirtilerin progestanda aşılama öncesi kullanılan hormon ilacları ve catlatma iğneside aynı belirtileri yapıyor o yüzden cok bi belirti aramamak lazım.

Hiçbir sorunumuz yok,1 yıldır deniyoruz olmuyor. En son aşılamaya karar verdi doktorum.
Negatif görmekten bıktım.
Benden önce ve sonra evlenen herkes ya doğurdu ya da hamile psikolojim bozuldu:)
Ben 2,5 yıldır deniyorum tüp bebek başlangıcı 4. Aşılama şimdi sonuc bekliyorum. Benden kücük benden sonra düğünü olan herkes doğurdu gülüyorum şimdi ama seni anlayabiliyorum gördükce duydukca üzülüyorum psikolojim cok kötü etkileniyor hamilelik testine vereceğim parayı biriktirsem zengin olurdum

Ben bayadir test almıyorum artık:) akışına bıraktım.
Gelen giden soruyor benimde psikolojim pek iyi değil artık:)) bide hiçbir sorunumuz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…