Aşılama yaptıranlar yardım

Merhaba bende pcos var aşılama düşünüyorum fiyat hakkında bilgi verir misiniz
ben özel de yaptirdim rapor cikarttm mesela 8500 sadce aşilama ücrrti , ilaçlar raporlu plduğu için 2000 tuttu 10.500 top dr muayne ücreti 1000 aldi kan testi dalan yapti. 600 aldi dha başlangıç bakalım dha ne kadar tutcak ama rapor çikmasaydı ilaçlar 9000 tutuyormş

Cookk tesekkur ederimm ama bi bas agrim varki adet olacagim zaman ki gibi.keske pozitif olsa.

Cookk tesekkur ederimm ama bi bas agrim varki adet olacagim zaman ki gibi.keske pozitif olsa.
Herhalde ayırt etmek de çok zor belirtiler çok benzediği için. Ama en zoru beklemek çok iyi anlıyorum. İnsan hem umut etmek istiyor hem de kendini kaptırıp çok üzülmekten korkuyor. Ben regl yaklaştıkça bu ikisi arasında gidip gelirim devamlı. Allah tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah, sağlıkla, hayırlısıyla ve kolaylıkla

Amin amin cumlemizi

Benim ağrılarım baya azaldı canım gebelik olmadı mı acaba sadece beyaz kremamsı akıntım var
O akıntı bende de oluyor canım belli olmaz ki belirtilerden tutup tutmadığı bugün catlatma iğnesi kullanalı 12 gün oldu gebelik varsa belki cıkabilir ben test yaptım negatifti hastalanmazsam cumarteside yaparım

O akıntı bende de oluyor canım belli olmaz ki belirtilerden tutup tutmadığı bugün catlatma iğnesi kullanalı 12 gün oldu gebelik varsa belki cıkabilir ben test yaptım negatifti hastalanmazsam cumarteside yaparım
Aa yaptın mı ben hiç cesaret edemiyorum 12.gün idrar testi yapsam mı kararsızım

Nasipte varsa olur canım o yüzden test konusunda kendimi strese sokmuyorum. Bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü etkisi tamamen gecmis oluyor.
Aşılamadan sonra 12.gün kan test dedi doktorum o yüzden bilemiyorum yapsam mı negatif görmekten çok korkuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…