Geçmiş olsun canım Ya bende ovitrelle vurdum gece şu an midem çok bulanıyor yan etki miBugün çağırdı doktorum tekrar ultrasonla baktı yumurtalıklarım aşırı büyümüş normalde 3mm olması gerekirken şuan 10mm olmuş o yüzdenmiş ağrı olması ve böyle devam edicekmiş gebelik olursa 12.haftaya kadar hatta
Ohss olmuşum resmen o kadar ağrının sebebi belli olduHayırlısı olsun bakalım
Sen cok yüksek doz ilac kullandın ya ondan büyük ihtimal dikkat et canım cok gecmis olsunOhss olmuşum resmen o kadar ağrının sebebi belli oldu
İçinde gebelik hormonuda var belli bir miktarda bünyeniz hassas sa bu tür belirtiler yaşayabilirsinşzGeçmiş olsun canım Ya bende ovitrelle vurdum gece şu an midem çok bulanıyor yan etki mi
Canım varsa testin yap Allahtan ümit kesilmez yoksada cok stress yapma süreci öğrenmis oldun daha güzel hazırlanırsın bak benim 4. Ama adet öncesi bağırsak hareketi olurdu mide guruldaması gibi sesler dün yine başladı. Bugün kasıklarımda ağrıyor. Adet öncesi belirtiler yani nasip ne yapalım Allah isteyecek ki verecekBenim çatlatma iğnesinde 14. Günüm ve adet sancıları başladı Salı günü test günümdü yaptıramıcam bile bu heyecanı bile yaşayamıyorum o kadar üzgünüm ki göğüs hassasiyeti de bitti artık bi ümidim oydu. İdrar testi de yapmadım üç gün önce negatif çıkmıştı bir daha yapmadım.
Evet bencede çok korkuyorum canım ya ağrım var aşırıSen cok yüksek doz ilac kullandın ya ondan büyük ihtimal dikkat et canım cok gecmis olsun
Korkma canım ama çok şiddetlenirse tekrar hastaneye gitEvet bencede çok korkuyorum canım ya ağrım var aşırı
Ağrı için bi şey yapmıyolar ki gebelik ihtimali olduğu için ve gebelik olursa 12.haftaya kadar devam ediyormuş bu ağrılar çok zor bol bol yatıcaksın dedi işede gitme dediKorkma canım ama çok şiddetlenirse tekrar hastaneye git
Bir şey olmaz di mi canım ya internetten okuduklarım çok korkuttu beni kötü şeyler yazıyorKorkma canım ama çok şiddetlenirse tekrar hastaneye git
Amin inşallah nasip olur tüm isteyenlere içinde de bizlere. Benim de aynı şekilde perşembe guruldamaya başladı sancılar geldi sonra kesildi bugün de azaldı mesela ya duphaston engelliyor. Bir de çok akıntım oluyor kaç gündür beyaz ve sarı renkte. Bakalım hayırlısı çok kötü gribim zaten ilaç da alamıyorum yarın kan veririm artık. Olmazsa da hayırlı güzel zamanlarda nasip olsun Allah hiç ummadığımız anda nasip etsin.Canım varsa testin yap Allahtan ümit kesilmez yoksada cok stress yapma süreci öğrenmis oldun daha güzel hazırlanırsın bak benim 4. Ama adet öncesi bağırsak hareketi olurdu mide guruldaması gibi sesler dün yine başladı. Bugün kasıklarımda ağrıyor. Adet öncesi belirtiler yani nasip ne yapalım Allah isteyecek ki verecek
Okuma öyle bakma okudukca dahada ağrını artırırsın. Bende tüp bebekte oldum ama gecti icini ferah tutBir şey olmaz di mi canım ya internetten okuduklarım çok korkuttu beni kötü şeyler yazıyor
Amiiin inşallah evde testin varsa yap yarında kan ver zaten negatif cıkarsa duphaston veya progestan hangisi kullanılıyorsa bıraktırıyorlar 2 gün icinde adet geliyorAmin inşallah nasip olur tüm isteyenlere içinde de bizlere. Benim de aynı şekilde perşembe guruldamaya başladı sancılar geldi sonra kesildi bugün de azaldı mesela ya duphaston engelliyor. Bir de çok akıntım oluyor kaç gündür beyaz ve sarı renkte. Bakalım hayırlısı çok kötü gribim zaten ilaç da alamıyorum yarın kan veririm artık. Olmazsa da hayırlı güzel zamanlarda nasip olsun Allah hiç ummadığımız anda nasip etsin.
Aa sende mi oldun çok ağrın olmuş muydu canımOkuma öyle bakma okudukca dahada ağrını artırırsın. Bende tüp bebekte oldum ama gecti icini ferah tut
Estradiol hormonu baktılar 1278 cıkmıstı ilactan önce normal cıkan sonucta 51.7 ydi arada ki farkı düsün yani. Hatta transferi iptal ettiler o zaman. Ağrılarım bulantım bircok şey vardı.Aa sende mi oldun çok ağrın olmuş muydu canım
Bol sıvı al inşallah birkac güne gecer. Bende ilk bakmıstım ne diye korkmustum. Sonra gecti gitti. Yumurtalıkların fazla uyarılması sonucu ortaya cıkıyor ki seninkinin dozu cok fazlaydı yani. Kendini strese sokma dinlen bolca su iç birkac güne gecerAa sende mi oldun çok ağrın olmuş muydu canım
Banada tam tersi çok su içme azalt dediBol sıvı al inşallah birkac güne gecer. Bende ilk bakmıstım ne diye korkmustum. Sonra gecti gitti. Yumurtalıkların fazla uyarılması sonucu ortaya cıkıyor ki seninkinin dozu cok fazlaydı yani. Kendini strese sokma dinlen bolca su iç birkac güne gecer
Bana bakmadı onu hiç farklı testler yaptılarEstradiol hormonu baktılar 1278 cıkmıstı ilactan önce normal cıkan sonucta 51.7 ydi arada ki farkı düsün yani. Hatta transferi iptal ettiler o zaman. Ağrılarım bulantım bircok şey vardı.
Canım bu dönemde bitkisel herseyden uzak durmalısınArkadaşlar zencefilin bir zararı olur mu peki çayını demledim içtim malum ilaç alamıyorum düşüğe neden olabilir yazılmış internette
Ama idrarı yapamamak riskli oluyor ohss de sen idrara cok cıkıyorum demiştinBanada tam tersi çok su içme azalt dedi