Aşılama yaptıranlar yardım

Geçmiş olsun canım Ya bende ovitrelle vurdum gece şu an midem çok bulanıyor yan etki mi

Canım varsa testin yap Allahtan ümit kesilmez yoksada cok stress yapma süreci öğrenmis oldun daha güzel hazırlanırsın bak benim 4. Ama adet öncesi bağırsak hareketi olurdu mide guruldaması gibi sesler dün yine başladı. Bugün kasıklarımda ağrıyor. Adet öncesi belirtiler yani nasip ne yapalım Allah isteyecek ki verecek

Amin inşallah nasip olur tüm isteyenlere içinde de bizlere. Benim de aynı şekilde perşembe guruldamaya başladı sancılar geldi sonra kesildi bugün de azaldı mesela ya duphaston engelliyor. Bir de çok akıntım oluyor kaç gündür beyaz ve sarı renkte. Bakalım hayırlısı çok kötü gribim zaten ilaç da alamıyorum yarın kan veririm artık. Olmazsa da hayırlı güzel zamanlarda nasip olsun Allah hiç ummadığımız anda nasip etsin.

Amiiin inşallah evde testin varsa yap yarında kan ver zaten negatif cıkarsa duphaston veya progestan hangisi kullanılıyorsa bıraktırıyorlar 2 gün icinde adet geliyor

Aa sende mi oldun çok ağrın olmuş muydu canım
Bol sıvı al inşallah birkac güne gecer. Bende ilk bakmıstım ne diye korkmustum. Sonra gecti gitti. Yumurtalıkların fazla uyarılması sonucu ortaya cıkıyor ki seninkinin dozu cok fazlaydı yani. Kendini strese sokma dinlen bolca su iç birkac güne gecer

Banada tam tersi çok su içme azalt dedi

Arkadaşlar zencefilin bir zararı olur mu peki çayını demledim içtim malum ilaç alamıyorum düşüğe neden olabilir yazılmış internette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…