- 3 Eylül 2023
- 1.098
- 867
- 30
Bana öyle denmişti bitki çayları kürler falan icilmeyecek denmiştiArkadaşlar zencefilin bir zararı olur mu peki çayını demledim içtim malum ilaç alamıyorum düşüğe neden olabilir yazılmış internette
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana öyle denmişti bitki çayları kürler falan icilmeyecek denmiştiArkadaşlar zencefilin bir zararı olur mu peki çayını demledim içtim malum ilaç alamıyorum düşüğe neden olabilir yazılmış internette
Benim idrar keseme baskı var sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum o yüzden de çok çıkıyorum ama rahat yapamıyorum ciddi kasık ağrısı oluyor tuvaletimi yaparkenAma idrarı yapamamak riskli oluyor ohss de sen idrara cok cıkıyorum demiştin
O ohss den canım idrar yapımında zorlama oluyorBenim idrar keseme baskı var sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum o yüzden de çok çıkıyorum ama rahat yapamıyorum ciddi kasık ağrısı oluyor tuvaletimi yaparken
Öyleymiş canım aynenO ohss den canım idrar yapımında zorlama oluyor
Test yaptiniz miBenim de aşılamamın 12.gunu progesteron diye ilaç kullandım. Aşırı gazim var , göğüslerim çok ağrıyor,sol kasıgimda da ağrı var bazen bacağıma vutuyor. İlacın etkisi mi yoksa hamilelik olabilir mi
Yok,korkuyorum)Test yaptiniz mi
Test yaparsan cıkabilir canım inşallah hamilesindir ondandır belirtilerin progestanda aşılama öncesi kullanılan hormon ilacları ve catlatma iğneside aynı belirtileri yapıyor o yüzden cok bi belirti aramamak lazım.Benim de aşılamamın 12.gunu progesteron diye ilaç kullandım. Aşırı gazim var , göğüslerim çok ağrıyor,sol kasıgimda da ağrı var bazen bacağıma vutuyor. İlacın etkisi mi yoksa hamilelik olabilir mi
Ben 2,5 yıldır deniyorum tüp bebek başlangıcı 4. Aşılama şimdi sonuc bekliyorum. Benden kücük benden sonra düğünü olan herkes doğurdu gülüyorum şimdi ama seni anlayabiliyorum gördükce duydukca üzülüyorum psikolojim cok kötü etkileniyor hamilelik testine vereceğim parayı biriktirsem zengin olurdumHiçbir sorunumuz yok,1 yıldır deniyoruz olmuyor. En son aşılamaya karar verdi doktorum.
Negatif görmekten bıktım.
Benden önce ve sonra evlenen herkes ya doğurdu ya da hamile psikolojim bozuldu:)
İnşaAllah ,bakalım cnmTest yaparsan cıkabilir canım inşallah hamilesindir ondandır belirtilerin progestanda aşılama öncesi kullanılan hormon ilacları ve catlatma iğneside aynı belirtileri yapıyor o yüzden cok bi belirti aramamak lazım.
Ben bayadir test almıyorum artık:) akışına bıraktım.Ben 2,5 yıldır deniyorum tüp bebek başlangıcı 4. Aşılama şimdi sonuc bekliyorum. Benden kücük benden sonra düğünü olan herkes doğurdu gülüyorum şimdi ama seni anlayabiliyorum gördükce duydukca üzülüyorum psikolojim cok kötü etkileniyor hamilelik testine vereceğim parayı biriktirsem zengin olurdum
Benim doktorumda bana diyor ki kafandan at olacak cok stres yapıyorsun cok kafana takıyorsun diyor.Ben bayadir test almıyorum artık:) akışına bıraktım.
Gelen giden soruyor benimde psikolojim pek iyi değil artık:)) bide hiçbir sorunumuz yok
Bende çok aşırı takıyorum.Benim doktorumda bana diyor ki kafandan at olacak cok stres yapıyorsun cok kafana takıyorsun diyor.
Bende aynı inşallah en kısa zamanda bizde bebeğimize kavusuruzBende çok aşırı takıyorum.
Her gün forumlarda geziniyorum.
Benimde bugun 11.gun test yaptim sabah yine negatifYok,korkuyorum)
Geçmiş olsun.Benimde bugun 11.gun test yaptim sabah yine negatif
Belirtilerin hiç var miydiBenimde bugun 11.gun test yaptim sabah yine negatif
Bir iki gun once vardi ama suan yok. Galiba olmadi.Belirtilerin hiç var miydi