Yok canım erkekler bizim halimizden anlamıyor zaten boşver hiç darlama bence erken gebelik testinde bile çıkmamış olabilir 12 günde hiç bi belirtin yok muyduAllah razi olsun iyi ki varsiniz kizlar kimsem bilmiyor tek başıma isin icinden cikamiyorum.esiminde moralini bozmak istemiyorum darlayarak.
Belirtilerim oldu ama son iki gundur bir sey yok.Yok canım erkekler bizim halimizden anlamıyor zaten boşver hiç darlama bence erken gebelik testinde bile çıkmamış olabilir 12 günde hiç bi belirtin yok muydu
ya bir de diyorum ki ya olmazsa tüp bebekte hakkım azalmiş olcak rapordaİyi olmuş tabikide canım gonalf 900 fiyatı 7200tl ben bu ay aldım ilk aldığımda raporla almıştım 1800e mi ne gelmişti
inşallah canım ya 2000 tuttu ilaçlar dr muaynesi 900 derken bi kan testi istedi oda 500 para su gibi gidiyorMerhaba öncelikle hayırlı olsun. İnşallah bu sefer son tedavin olur bebeğine kavusursun. Rapor cıkarması şu yönden iyi ilacları falan daha uyguna alıyorsun
İnşallah bu ağrılar güzelliklere haberci olsunBende bugün dışardaydım şimdi belim kasıklarım çok kötü
Şöyle düşün eğer rapor çıkarmasaydı sadece iğneye 7200 vericektin canım belki tüp bebeğe gerek kalmıcakinşallah canım ya 2000 tuttu ilaçlar dr muaynesi 900 derken bi kan testi istedi oda 500 para su gibi gidiyor
Biraz daha bekle canım inşallah test yanılmıştır daha erkendirBelirtilerim oldu ama son iki gundur bir sey yok.
ay inşallah ya öyle dedi eczaneciler de inşallah gerek kalmaz bizim erkek sperm haraket sorununuz varŞöyle düşün eğer rapor çıkarmasaydı sadece iğneye 7200 vericektin canım belki tüp bebeğe gerek kalmıcak
Allah kalplerimize genişlik versin daha adet olmamışsın neticede inşallah pozitife dönerAllah razi olsun iyi ki varsiniz kizlar kimsem bilmiyor tek başıma isin icinden cikamiyorum.esiminde moralini bozmak istemiyorum darlayarak.
İnsallah canim beyaz akintilarimda basladi adetim geliyor galiba insallah onun habercisi degildirAllah kalplerimize genişlik versin daha adet olmamışsın neticede inşallah pozitife döner
Umarim oyledir. Sorunuuzun ne oldugu belli olsa ida yok. Ona gore bir seyler yapar yer icer sundan derdik.Biraz daha bekle canım inşallah test yanılmıştır daha erkendir
Aynen canım çok ağrılı geciyor bende mide bulantısı falanda olmuştu ama geciyor inşallah hamile olursunda o zamana kadar atlatmış olursunOhss çok kötü bi şeymiş canım ya allah kimseye yaşatmasın gebeliği riske atmıyomuş allahtan ben en çok ondan korkmuştum
Teşekkür ederim inşallah benim 4. Aşılama olduğu icin cok belirti aramıyorum. Belli olmuyor yani. Keciboynuzu özü sabah 1 tatlı kaşığı alabilirsin bana iyi geliyorduİnşallah bu ağrılar güzelliklere haberci olsunbenimde batmalarım devam ediyor bu iğnenin bağışıklığa bi etkisi var mı emin değilim ama yaptıktan sonra hasta oluyorum bu seferde geçmeyen bi öksürüğüm vardı iyice arttı onunda etkisi olabilir belki ama bugün karnımın içinde acıma ile uyandım gece inşallah tutunma çabalarıdır bunlar ilaç kullanmıyorum pekmez ılık ballı süt dışında öksürük için bi tavsiyeniz var mı
Canım Allah ol diyecek ki olacak. Benim 4. Aşılama tüp bebek yarım kaldı transfere gitmek nasip olmuyor tam hersey tamam bu ay gideriz diyoruz birsey oluyor gidemiyoruz. Elbet vakti zamanı vardır. İlk aşılamamda kimse bilmiyordu cok rahattım. Sonrakinde benim ve eşimin ailesi biliyor. Zaten bu eşinizle ortak probleminiz sizi anlaması lazım. Ben eşimi tedavinin her noktasına dahil ediyorum. Her muayeneme girdi. Rahim filmi cekinirken yanımdaydı. Her aşılamamda yanımdaydı. Cektiğim acıları gördü. Cok iyi anlıyor beniUmarim oyledir. Sorunuuzun ne oldugu belli olsa ida yok. Ona gore bir seyler yapar yer icer sundan derdik.
Keciboynuzu kürünü dene canım. Muz fındık bitter cikolata. Havuc suyuda iyi geliyor keciboynuzu kürü sperm konusunda cok etkiliay inşallah ya öyle dedi eczaneciler de inşallah gerek kalmaz bizim erkek sperm haraket sorununuz var
ayy yanaşmiyor ki böyle şeylere sevmiyor muz falan fındık yediririm ama keçiboynuzuna gelince kaçiyorKeciboynuzu kürünü dene canım. Muz fındık bitter cikolata. Havuc suyuda iyi geliyor keciboynuzu kürü sperm konusunda cok etkili
Bizimde oyle birlikte göğüs geriyoruz bu skntilara yoksa cok zor ama uzmemeye calisiyorum iste moral bozmamak icin.hakkimiz da hayirlisi olsun.umutlu olmak lazim.Canım Allah ol diyecek ki olacak. Benim 4. Aşılama tüp bebek yarım kaldı transfere gitmek nasip olmuyor tam hersey tamam bu ay gideriz diyoruz birsey oluyor gidemiyoruz. Elbet vakti zamanı vardır. İlk aşılamamda kimse bilmiyordu cok rahattım. Sonrakinde benim ve eşimin ailesi biliyor. Zaten bu eşinizle ortak probleminiz sizi anlaması lazım. Ben eşimi tedavinin her noktasına dahil ediyorum. Her muayeneme girdi. Rahim filmi cekinirken yanımdaydı. Her aşılamamda yanımdaydı. Cektiğim acıları gördü. Cok iyi anlıyor beni
Deniycem teşekkür ederimTeşekkür ederim inşallah benim 4. Aşılama olduğu icin cok belirti aramıyorum. Belli olmuyor yani. Keciboynuzu özü sabah 1 tatlı kaşığı alabilirsin bana iyi geliyordu
4. Aşılamaya kadar neden devam ettin canım tüp bebek denemedin
Merhaba bende pcos var aşılama düşünüyorum fiyat hakkında bilgi verir misinizBende de pcos var 4. Aşılama sürecindeyim şuan