Canım bugün benim 12 günüm. Artık kan testi yaptırsam çıkar. Ama oyalıyorum kendimi. Benim doktorum 14. gün tahlil diyor. Ama burda bazı arkadaşların erken test yaptırıp sonuç aldığına rastladım. Bazı doktorların da 12. gün tahlil verdiğini öğrendim.
Benim asıl merak ettiğim idrar tahliline ne zaman inanmalıyız. Çünkü bu tedavi ve tahliller beni iğneden nefret ettiirdi. Benim 4. aşılamam. Her seferin de göbkten iğne, sonra da git kan ver kevgire döndüm. Dayanabilirsem bu ay kan testi yok:) En azından idrar testinde çift çizgiyi görene kadar. İdarar testi konusunda bi fikri olan var mı. Biri bana umut versin de hemen idrar testi yapayım
şimal senin yöntemin ne bizede söylede bizde öğrenelim....
bu arada bugün aşılamamın 7 günü 12 günü kan tesi yaptırmayı düşünüyorum....inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve nufus patlaması olur ... :))
Ben akşam yaptım idrar testi NEGATİFFFFFFFF. (dün 12. günümdü) Ben sonuca inandım. Zaten hissetmiyodum..........
şimal senin yöntemi bende uyguluyorum canım hemde 1 yıldır ...%90 tutuyor haklısın....tahmin etmiştim ama olurya başka birşeydir belki demiştim...gende sağol demekki doğru yoldayız ...
Dun asılamadan sonrakı 8.gunumdu dayanamdım kan tahlılı yaptım sonuc tabııkı husran 2.79 cıktı sızce umdımı kaybedımmı
Dun asılamadan sonrakı 8.gunumdu dayanamdım kan tahlılı yaptım sonuc tabııkı husran 2.79 cıktı sızce umdımı kaybedımmı
ben de idrar testimi salı çarşamba gibi düşünüyorumBen carsamba gunu yapcam testı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?