Aşılama aşılama yaptıranlar bişi sorcam

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pitos 25 bende yarın tedaviye başlayacağım bana kısaca bilgi verirmisin hangi aşamalardan geçeceğim
canım öncelıkle hayırlı olsun ben reglımın 3. gunu gıttım yumurtalıklarıma baktı ve 5 gün kullanmak üzere klomen verdi 5 günün ssonunda yani bugün baktı ve gelişimi iyi dedi yumurtalıkların esım o sıralar spermıygram testını oldu banada kan tahlılınde prolaktınıme ve bır seye daha bakıldı testlerle gıttım ve aşılama için uygun gördü sürec bu sekilde gelişti umarım yardımcı olabıldım:1hug:

canım öncelıkle hayırlı olsun ben reglımın 3. gunu gıttım yumurtalıklarıma baktı ve 5 gün kullanmak üzere klomen verdi 5 günün ssonunda yani bugün baktı ve gelişimi iyi dedi yumurtalıkların esım o sıralar spermıygram testını oldu banada kan tahlılınde prolaktınıme ve bır seye daha bakıldı testlerle gıttım ve aşılama için uygun gördü sürec bu sekilde gelişti umarım yardımcı olabıldım:1hug:

birde rahim filmi istiyorlarmı çok ağrı oluyomu

Yiğit Yagmur Rahim Filmi Cok Korkulacak Bisey Degil Merak Etme .sadece Karninda Hafif Bir Basinc Hissediyorsun Zaten Filmi Cekmeden Once Sana Kas Gevsetici Bir Igne Vuracaklar Kendini Kasma Yeter

sen stres yapma eger yaparsan oda gecıktırır hem ılacın daha süresi bitmemiş belki bugün yarın olursun

ah canım keske elımde olsa stres yapmasam
allahım ıhsallah bu sefer nasıp eder bana anne olmayı

X