Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hanımlar bende dün ilk aşılamamı oldum. Beraber bekleyelim destek olalım birbirimize inşallah hepimiz saglıklı hayırlı bir şekilde hamile kalırız
Sagol canım Allah razı olsun inşallah hayırlı güzel haberler alırız. Benim sebebsiz olmuyor canım. 2 yillik evliyim. İnşallah sana gerek kalmaz sen hangi tedaviyi düsünüyordun?Tedavin hayırlı olsun canım ben aşılama yaptirmadim ama o yolda ilerliyorum sanırım inşallah gerek kalmaz :) senin rahatsızlığın neydi?
Sagol canım Allah razı olsun inşallah hayırlı güzel haberler alırız. Benim sebebsiz olmuyor canım. 2 yillik evliyim. İnşallah sana gerek kalmaz sen hangi tedaviyi düsünüyordun?
Aynen oyle canım sen daha yolun başındasın. Tabiki bende şükretmeliyim benden daha fazla senelerdir bekleyenler de vardır. Rabbim hepimize bekleyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu yolda sabır ve olumlu olmak lazım en önemlisiBenim de nerdeyse bir sene olacak evleneli ve polikistik over hastasıyım hiç korunmadim.yumurtalarim gelişmiyor üç kere klomen kullandım bana mısın demedi..adet olunca rahim filmi çekilecek ve iğne tedavisine başlayacak doktorum.umutluyum ya insanın içinden hiç eksilmiyor aslında her ay acaba diyorsun :) bunu yaşamayan bilemez..
Aynen oyle canım sen daha yolun başındasın. Tabiki bende şükretmeliyim benden daha fazla senelerdir bekleyenler de vardır. Rabbim hepimize bekleyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu yolda sabır ve olumlu olmak lazım en önemlisi
Amin canım Allah razı olsun. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bebişlerimize bir gün daha yaklaştık öyle düşünüp mutlu olalım.Tabiki de rabbim sırası gelene nasip ediyor biz de siramizi bekliyoruz :) tedavi surecimizi paylaşalım lütfen destek olalım birbirimize Allah yardımcın olsun
Amin canım Allah razı olsun. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bebişlerimize bir gün daha yaklaştık öyle düşünüp mutlu olalım.
Ben klomen ile başladım daha Sonra 3-4 gün iğne kullandık purogen. Sonrasında çatlama iğnesi ve aşılama. Bugun aşılamamın 3.günü. 9 gün Sonra test yapacağım hayırlısı ile. Folik asit kullanıyorum su anda. Yarından itibaren şe progestan kullanacagim canım
Sen neler yapıyorsun?
Çok heyecanlı bir bekleyiş olsa gerek senin için inşallah tutmuştur inşallahben de üç kere klomen kullandım fayda etmedi bu ay ara verdik aynı zamanda glifor ve inofolic combi kullanıyorum adet olunca gidecem rahim filmi çekilecek eşimden örnek alınacak eğer bu ikisinde sorun çıkmazsa etkin iğne tedavisine geçilecek hayırlısıyla..sende belirti falan var mı peki şu an?
Ayen oyle hem heycan hem korku var tarifsiz bişey... inşallah beklemeye değer olur sonuç da olumlu saglıklı olur. Su an hiç belirtim Yok canındaysa 3.gün. Bilmiyorum :/ rahim filminden Sonra çok kişi hamile kalmış. İnşallah seninkinde yakındır canım.
28 yalındayım canım sen?İnşallah çok teşekkür ederim :) kaç yaşındasın canım ?
28 yalındayım canım sen?
Daha gençsin olur olur inşallahBen de 25 canım
Daha gençsin olur olur inşallah![]()
İnşallah canım olacak Allah'ın izniyleİnşallah canım sen de gençsin olacak ikimizin de![]()
Canım sonuç ne olduİnşallah canım olacak Allah'ın izniyle
Sonuç negatif canım yaaCanım sonuç ne oldu
Hayırlısı olsun canım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin RabbimSonuç negatif canım yaa![]()
Amin canım cümlemize inşallahHayırlısı olsun canım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim