Aşılama Aşilama Yapildi Beklemek Cok Zorrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ematu canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş.bende 3.aşılamamı oldum bekliyorum 4gün kaldı bakalım hayırlısı Rabbim ol deyince olurrrrr

EYLÜL ne yapıyorsun. beklemek çok zor zaman geriye doğru akıyor sanki. ağrın var mı? benim kasıklarım çok ağrıyo. sanırım adet geliyorum diyor..... çok korkuyorum yaaa:1no2:

EYLÜL ne yapıyorsun. beklemek çok zor zaman geriye doğru akıyor sanki. ağrın var mı? benim kasıklarım çok ağrıyo. sanırım adet geliyorum diyor..... çok korkuyorum yaaa:1no2:

ne yapayım akdaş beklemedeyim ama çok takmamaya çalışıyorum çünkü benim bu 3.aşılama olunca belirtileride ciddiye almıyorum ama karnım ve belim ağrıyo sanırım benimde adet gelicekkkk.Sen ne yapıyosun senin nezaman belli olacak ben salı gidicem hakkımızda hayırlısı

eylulcum o hic belli olmaz canim benimde karnim agriyordu 3. asilamamda bu seferde olmamistir kesin regl olucam ondan agriyor heralde derken hamile kaldigimi ogrenmistim meger agrilar bebekten dolayiymis!!!

eylulcum seninle ayni yasta ve ayni burctaniz gordunmu??? :))))

EYLÜL ben aynıyım. moralim bozuk. burada moral depolamaya çalışıyorum.bende pazartesi salı giderim ama test için değil sanırım. yarın adet gelirse tekrar aşılama tedavisine başlamak için. umarım hakkımızda hayırlısı olur. umarım tutar aşılamalarımız. ama benim çok ağrım var yaaa. :sm_confused:
MEHAY cım seninde hayırlı olsun umarım tekrar hamile kalırsın. birşey sorabilir miyim? senin aşılama tuttuğunda ağrıların nasıl? adet gibi mi? bir de ne kadar geçti kan testi için?

eylulcum o hic belli olmaz canim benimde karnim agriyordu 3. asilamamda bu seferde olmamistir kesin regl olucam ondan agriyor heralde derken hamile kaldigimi ogrenmistim meger agrilar bebekten dolayiymis!!!

mehaycım inşallah dediğin gibi bebektendir ağrılar hayırlısı.canım düşük yapmışsın sanırım çok geçmiş olsun bende 2düşük yaptım vardır bundada bi hayır Rabbim ol deyince herşey olur.bebeğin kaç haftalıktı canım?

hayırlı olsun canım çok sevindim.sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah

Sisimciğim,

Çok teşekkür ederim. Darısı en kısa zamanda başına inşallah. Sen benden 2 gün önce yaptırmıştın aşılamanı ve o yüzden sürekli seni bu forumda takip ediyordum iyi heberini almak için. Ben aslında kendimden çok senden umutluydum,biliyor musun? Hiç beklemiyordum;ama demek ki allah'ım öyle uygun görmüş. İçimde bir his var ki sen de en kısa zamanda inşallah hamile kalacaksın. İnan kendi sevincimi unuttum ve sizleri düşünüyorum. O kadar çok dua ediyorum ki sizler için. İnşşalh en kısa zamanda Rabbim bu yüce duyguyu size de tattırır. Dualarınzı eksik etmeyin...Kucak dolusu sevgiler hepinize...

CANIIIIMMMMMM HAYIRLISI DEĞİLMİŞ AMA İYİ DİLEKLERİN DUALARIN İÇİN TEŞEKÜREDERİM "ANNEEE"
BENDE BENDEN COOK UMUTLUYDUM HEP DİYORDUM Kİ BİZDE HERHANGİ BİR PROBLEM YOK VE BİZ EŞİMLE HİÇ YUMUTLAMA TAKİBİDE YAPMAMIŞTIK RUTİN HAYATIMIZI YAŞADIK O YÜZDEN HERHALDE ZAMANINI YAKALAYAMADIK DEMİŞTİM AMA ŞİMDİ YANİ AŞILAMA DA HAZIR YUMURTA OLUŞMUŞKEN HELEDE CATLAMIŞKEN SPERMLER YIKANMIŞKEN KESİN OLUR AMA İŞTE ÖYLE OLMUYORMUŞ VAKTİ VE ZAMANI GELİNCE OLUYORMUŞ EN GÜZELİ CABALAYAN ANNE ADAYLARIN SONUÇ ALMASI BİZE UMUT OLUYOR
ŞİMDİ 2. Cİ AŞILAMA İÇİN HAPA BAŞLADIM YİNE BAKALIM AMA BU SEFER ÖYLE KAPTIRMAK YOKKKK:1no2:
CANIM SENİN DE İLK AŞILAMANMIYDIII ..?
NEYSE NE ÖNEMİ VAR Kİ SEN ANNESİNNNN GERİSİ BOŞŞŞŞ MUTLULUKLARa.s.

Demek ki vakti saati gelmemiş;ama inşallah en kısa zamanda gelecek.. Eşimde ve bende de tıbbi hiçbir problem yoktu;ama vermeyen Allah vermiyordu işte. Ben daha önce iki defa aşılama yaptırmıştım ve Eylül ayı sonunda da tüp bebek denemesi yapılmıştı. 7 tane folikül gelişmişti ve bunların içinden 4 tane yumurta alınabildi;ama ancak bunlardan ikisi gelişebildi;ama döllenemediği için transfer maalesef yapılamadı.Bundan sonra bayağı bir umutsuzluğa düşmüştüm;ama sonra nasıl olduysa birden tüp bebekten vazgeçtim. Bu forumdan incalediklerimden sonra doktorumun benden hiç rahim filmi istemediğini farkettim. Çok iyi bir merkezdi ve doktorum profesördü;ama nasıl olduysa tedavinin en önemli tetkiklerinden olan rahim filmini gözden kaçırmışlardı. O merkezde bazen başka doktora da muayene oluyorum. Bu doktoruma benden rahim filmi istenmediğini ve film çekilmeden iki aşılamanın yapıldığını söyledim. Bu doktor merkeze yeni gelmişti ve o da şaşırdı. Tüp bebekte çok gerekli değil belki;ama aşılamadan önce mutlaka rahim filmi çekilmesi gerekiyor tüplerin açık olup olmadığına ve rahimde herhangi bir yapışıklık olup olmadığına bakmak için. Böyle söylediğim halde doktor hala; "3.aşılamayı yapalım ondan sonra rahim filmi çekeriz. Zaten o biraz zor bir film" dedi. Böyled dediği halde ben o merkeze biraz güvenimi yitirdiğim için başka bir yerde rahim filmi çektirdim ve her şey açık çıktı.. Amaaa...belki de o anda çıldı,kim bilir? Her şey Allah'ın takdiri ve bütün sebepler sanki benim anne olmam için yaratılmıştı. 3. aşılamamı rahim filminden sonra gönül rahatlığıyla yaptırdı. Bu sefer olmasa bile ben bütün araçları kullanmıştım ve gerisi Allah'a kalmıştı. Eğer rahim filmi çektirmediysen sen de mutlaka çektir ve kesinlikle stres yapma. Tabii ki hepimiz bebek istiyoruz;ama ben hiçbir işlemime stresli girmedim ve herşeyi Allah'tan bildim.Ben elimden geleni yapmıştım sonunda. Aşılamadan sonra da beklemek burada yazıldığı gibi inan bana hiç zor gelmedi. Kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalıştım ve son ana kadar hep en olumsuzu düşünmeye çalıştım. İnan böyle yapınca insan sonunda hüsrana uğramıyor. En olumsuzunu düşüneceksin,ama bir yanadan da küçük de olsa bir umut taşıyacaksın. Bunu yapmak zor,ama bizim gibi gçlü kadınlar bunu başarabilir canım,öyle değil mi?

Benim Kanal Filmim Cekildi Canim Hatta Dr Bana Benim Cook Hastam Kanal Filminden Sonra Hamile Kaldi Değip Hem Kendi Hem Beni Umutlandirmişti..aslinda Bakacak Olursan Tüm Kontroller Yapildi O Yönden Içim Rahat..ama Hani Bir Sihir Gerekir Ya Hani O Masaya Yatarken Ewt Dersin Işte O Gün Bugün Ben O Gün Onu Hissedememiştim Ve Dinlenirken üşümüştümmm..yanlizdim Eşim Calişiyordu Cok önemli Bir Sinava Yetişmesi Gerekiyordu Hemen Geldi Ama Beni Zaten Kaldirmişlardi Artik... Yani Hayallerimdeki Gibi Değildi..o Duygu Yoğunluğu Yok Gibiydi .....konsantire Olamamiştim Başima Ne Gelecek Acaba Canim Aciyacak Mi Gibi Düşünmekten Kendimi Kasmaktan Başka Hiç Bir şey Yapamamiştim...yani Anliyacağin Belkide Doğru Bir Gün Değildi Güzel Allahim Bilir O Bana O Zamani Içime Veriri Diye Düşünüyorum....
Ewt Senin Cok Kötü O Kadar Aşamayi Tedavi Eksikliğile Devam Etmek
Ama Canim Hepsi Boş şuan Tüm Bunlari Unut Veeeee Içinde Büyümekte Olan Senin Ve Eşinin Parcasi Olan Ve Asla Karşiliksiz Sevebileceğin Tek Kişiyi Bebeğini Düşün Inan Senin Adina Cok Mutluyum..allah Ikinizi De Korusun........

merhaba arkadaşlar bende ocagın 11 de aşılama yaptırmıştım ama olmadı. 2 gün önce regl oldum.Daha uğraşmam gerekliymiş demek ki bu yolda.Üzülmüyorum diyorum ama içim buruk aklıma getirmesemde bi bebek reklamı izlerken kaptırıyorum kendimi.Ama pes etmicem daha yolun çok başındayım 2. aşılama için doktorumdan gün alıcam.Herşeyin bi vakti saati var derler ALLAH bizim için en hayırlı olanını o vakit gelince verir inşallah.
Benim gibi zor günler yaşayan arkadaşlar biraz sabır bol bol dua bizi daha iyi ayakta tutacaktır eminim

SLM KIZLAR,
moralim o kadar bozukki anlatamam. sinirlerim iyice gerildi. ocak 18 de 3. aşılamamı yaptırmıştım. yarına test yaptırırım derken az önce kırmızımsı bir leke geldi. sanırım hasta oldum. sinirden ağlıyorum marolim çok bozuk. aslında regl olmama daha 3 gün vardı. çabalar boşuna yani. işyerinde olmam dolayısıyla bilgisayarın arkasında gizli gizli ağlıyorum. içimdekileri anlatamıyorum.çok doluyum ve bağırarak ağlamak istiyorum.

CANLARIM yaaaa bir üzücü haber de benden. olmadı aşılamam. tutmadı.test yaptırmaya gerek kalmadan adetim geldi. hemde 2 gün geç.

kendimi hazırlama çalıştım sanıyordum yanılmışımmmm.ağlıyorum yaaaaaaaaaa.
senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

chilek ve elenya eylül umarım sizin tutar

Canım ii dileklerin için saol ama benimde tutmadı sonuç yine hüsrannnnn canım sıkkın biraz yarın test yaptırmama gerek kalmadı çarşamba gidecem vee yine devammmmmm hakkımızda hayırlısı.Seninde tutmamış canını sıkma Rabbim büyük herşeyde vardır bi hayırrrr sana diyorum ama bende çok üzüldümmmm.

ayşe meraba daha çok gençsin benim eşimle 10 yaş var tüp bebek yaptırdık 1 gün kaldı bekliyom Allah herkeze versin sanada görüşürüz:a015::

ben kendimi zor toparlarım gibi. şimdi tüp bebek için başlıyacaz ama malüm hastanelerde ilaş sorunu var.hastaneyi aradım bana 20 gün sonra gel dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…