Aşılama Aşilama Yapildi Beklemek Cok Zorrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
BU ARADA ddm cim az kalmış kan tahlili yaptırmana hadi bakalım allah gönlüne göre versin...herhangi bir belirti varmı...?

BU ARADA ddm cim az kalmış kan tahlili yaptırmana hadi bakalım allah gönlüne göre versin...herhangi bir belirti varmı...?
belim ara ara ağrıyor kasıklarımda aynı şekilde.karnım çok şişti bu akşam.birde adet olacağım zaman ara ara ateş basması oluyordu yine oluyor korkuyorum.ben şimdi olmazsa 15.gün mü olacağım geçen ay 28inde idi adetim yoksa o tarihe yakın bir zamanda.evet benim yaşım genç fakat eşimle 5yaş var aramızda herşeyi onun yaşı üzerinden düşünüyorum

sorunu tam anlamadım canım ama sen sanırım yeni regl tarihinimi mi soruyorsun umarım regl olmazsın....ben ilk aşılamam olduğumda tabiki tutmamıştı regl günüm 4 gün gecmişti yani 18 de olmam gerekirken 22 ocakta regl olmuştum....aşılamamın 17. gününde regl olmuştum....2ci aşılamamda ise tam gününde geldi yani 19 subata regl oldum aşılamamın 15. gününe denk gelmişti....sorunu doğru anladım mı bilemiyorum tabi

bu arada kan tahlili için beni dr hep aşılama gününü de sayarak 16 gün sonra gel kan tahlili yapalım dedi

Ewt Kizlar Yine Bir Aşilama Yine Bir Bekleme Süresi ........
Aşilama Yaptiripta Sonuç Bekleyenler......kac Kişiyiz Kizlar

Bildiğim

Morgül................................son 8 Günü
Sisim.........................................16 Gün

Listeyle Geri Sayalim Belki Beklemek Daha Eğlenceli Olabilirrr

Sisim 16 gün yada 14 gün çok farketmez.zaten döllenmeden sonra hemen çıkıyormuş kanda.14. gün varsa değer düşük çıkar.Zaren aşılamada şans ilk günki ilişkide fazla bide bi sonraki günde.

Sonrakiler karavana gibi bişey :))
Çatlayan yumurta 12 saat içinde döllenirmiş.Nette araştırmıştım.

darkinlife,

aslında tüm gercekleri bilirsin ama gidip tahlil yapmak insanı gercekten geren bir olaydır sende bilirsin o yüzden o günü beklemek daha iyi gelir ben ilk aşılamamda dayanamayıp tahlil yapmıştım o hayal kırıklığını anlatamam tuvalete oturup kaldım ayaklarım tutmadı nefes alamadım........................
o yüzden dr 16 gün diyor hem kan tahlilinde yanlıma payı olmasın yani değer düşük cıkarsa birde o stress olmasın hem zaten o tarihe kadar eğer düzenli bir regl görüyorsan geliyor zaten .........
ne bileyim ben beklemeyi tercih edenlerdenimmm

kızlar ben de 21 şubatta aşılama oldum . bugün yarın adetimi bekliyorum. adet belirtilerim her zamanki gibi mevcut . artık evde test yapsam çıkar mı acaba? çok kararsızım ve korkuyorum.

kızlarrrrrr

şimdi hastaneden geliyorum dr um aşılamamı yapamadı benceeee:sm_confused: ilk 2 sini asistanları yapmıştı bugün yaşadığım problemi yaşayamadım ama bugünkünü kendisi yaptı önce rahimi acamadı tek dişli cift dişli derken actı sonra birden geri kactı dr ve benim heryerim islandı yani olmadı bence hissediyorum hatta odadan cıkarken 4. aşılamayı da deneyelim dedi ki daha önce 3 son demişti acayip sinir oldum hatta bana 15 dk yat dedi ben 10 dk sonra kaltım cünkü olmadıııııııııııııııııı:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

sisim gerçekten mi canım
inanmıyorum niye öyle oldu canım yaa
siz genede eşinle birlikte olun belki normal yollarla tutar hiç belli olmaz

Ya Sorma Morgül Acayip Kötüyüm Hatta Az önce Sunu Düşündüm Dr Arayip Ona "aşilamada Bir Problem Olustumu Eğer Oluştuysa ümitlenmek Istemiyorum" Diye Aramayi Düşündüm Ama Sonra Hangi Dr Ewt Problem Oldu Der Cok Kötüyüm Inanamasin Morgül Güleyim Mi Ağlayayim Mi Emeğime Yazik Parama Yazik Stresime Yazik Eşime Yazik Ne Diyeyim Ya Işte Bu Ay Da Boş Gecti
Bu 5 Günü Boş Birakmak Yok Zaten Vallahi Her Gün Olacak Bu Ay .....zaten Tutarsa %100 Normal Yola Olmuş Olurrrr

ne desen haklısın canım ama bunda da vardır bir hayır demekten başka bişey gelmez ki elinden
inşallah kendiliğinden kalırsın süpriz olur hiç beklemezken
benim son 7 gün

kızlar benımde aşılamam 6 martda yapıldı çok heyecanlıyım ya gunlerde gecmıyor allahım yardım etsın tum bebiş isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…