canım tahminime göre tedavi asamasında kullandıgımız ilaclar bazen oluyorki gögüslerde sızı asırı kasık agrısı,bazende hic bisey hissetmiyorsun.bunu gebelige veya negatif sonuca yorumlama.benim arkadasım gebe oldugunu hic anlamadı bile,asılamadan 14-15 gün sonra test yaptılar hamile cıktı.canınıda öyle cooooooook sıkmayerimsenibenya kızlar ben de ilk aşılamamı yaptırdım. sonuca az kaldı. ama ben de hiçbir belirti yok. ne kasık ağrısı ne de göğüs sızısı. bel ağrısı da yok. benim düşük yaptıktan sonra 6-7 aydır adetlerim de böyle oluyor. hiçbir belirti olmuyor. canım çoooooooooooooook sıkkın kızlar ya. vakit de geçmiyor.
Arkadaşlar,
Hala inanamıyorum;ama Beta HCG değerime bugün baktırdım ve pozitif çıktı!!!:teytey::dance:Hala inanamıyorum. Bu sefer o kadar rahat ve stressizdim ki...hatta doktorum aşılamanın 12.gününde test yaptırmamı istediği halde ben azimle beklediğim ve 17. gün olan bugün yaptırdım. Bazı belirtiler vardı;ama çok da umutlu değildim. Hep bu sefer hep olumsuz olacağını düşüneyim ki sonra hüsrana uğramayayım diye düşünüyordum. Pozitif çıkarsa da çok büyük sürpriz olur diye düşünüyordum. 2 aşılama ve 1 tane tüp bebek denemesinden sonra (transfer bile yapılamamıştı döllenme olmadığı için) ve 2 yıldır görülen tedavilerden sonra artık çok da ümit etmemeyi;ama aynı zamanda pes de etmemeyi öğrenmiştim. Biz çareleri pozitif bilimde arıyor ve elimizden geleni yapıyorduk;ama bebeği ne zaman vereceğini ancak Allah bilirdi. Her zaman hayırlı değilse olmasın diye dua ederdim;hatta evlatlık almayı bile düşünüyordum eğer hiçbir umut kalmazsa... Eşimde de bende de soru çıkmıyordu;ama vermeyen Allah vermiyordu işte. 17. günde değerim "668 çıktı", iki gün sonra tekrar yaptıracağım. Normalde 2 katına çıkması gerekiyormuş. Hala çok sevinemiyorum, dış gebelikten ve bebişimi vey bebişlerimi düşürmekten korkuyorum. Bu değer tek gebelik için normal mi yoksa çoğul gebelik mi var bende acaba? Gebelik kesesi değer anacak 1000 veya üzeri olduğunda görülebilirmiş. Keseyi görmedikçe ve kalp atışlarını duymadıkça içim rahat etmeyecek. Benim için du edin n'olur.... Allah tamamına erdirsin ve hamileliğim iyi geçsin ve sağlıkla bebişimi veya bebişlerimi dünyaya getireyim inşallah. Duyduğumuzda ben de eşim de sürekli ağladık. Hala da inanamıyoruz.Allah bütün isteyenlere versin inşallah... Dualarım hepinizle sevgili anne adayı canım arkadaşlarım benim....:teytey:
canım tahminime göre tedavi asamasında kullandıgımız ilaclar bazen oluyorki gögüslerde sızı asırı kasık agrısı,bazende hic bisey hissetmiyorsun.bunu gebelige veya negatif sonuca yorumlama.benim arkadasım gebe oldugunu hic anlamadı bile,asılamadan 14-15 gün sonra test yaptılar hamile cıktı.canınıda öyle cooooooook sıkmayerimseniben
yaaa canım bende yasadım bunları delicesine internetten gebelik belirtilerine bakıyordum.psikolojik olarak migdemi bulandırmalar,halsizlik,uyku hali manyak olmustum.negatif sonuc beni kendime getirdi.pembe rüyadan uyandım,kendimden nefret ettim.ama bu sene buna izin vermiyecegim.cevremde bir cok tedavi gören arkadaslarım var.hepsi sırayla hamile kaldı.büyük ugraslar sonucundasüprizzzzzne olur biraz sakin ol.sonuc ne olursa olsun pes etme....biz bu yola bas koyduk durmaaak yooook....allah bizide sevindireceksağol canım yaaaa. bilirsin.yorumlamadan durulmuyor ki. içimdeki ses hep konuşuyor dinlememek elde değil.
Sevgili akdas ve kuzi, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah en kısa zamanda sizlere de nasip eder. inanın sonucu öğrendiğim zaman KK'daki "Tüp Bebek Bölümü"ne yazan bütün arkadaşların ve isteyen herkesin bebişi olsun diye dua ettim. Benden çok daha uzun süre tedavi görenler ve daha da zorluk çekenler var. İnanın hepiniz ve hepimiz anne olmayı hak ediyoruz. Geçenlerde ne düşündüm biliyor musunuz? Bizim gibi tedaviyle gebe kalanların çok daha şanslı olduğunu. Allahım bizi belki de daha çok seviyordu ve sabrımızı deniyordu. Bizler çok fazla zorluk çekerek anne olduğumuz için bebeklerimizin değerini daha fazla bileceğiz ve bence normal yoldan kalanalardan çok daha iyi ve evlatlarının değerini bilen anneler olacağız.
Akdascığım,
Aşılamadan 2-3 gün sonra kasıklarımdan aşağıya doğru iki yönde de ağrılar olmuştu sanki adet görecekmişim gibi;hatta eşime:"Bak bebişler aşağıya doğru inip yerleşiyor" diye dalga geçmiştim. Bir yandan umutlanıyor;ama bir yandan da bu sefer de olmayacak diye düşünüyordum. Benim adetim çok düzenlidir ve o kada ilaç kullansam da hiçbir zaman gecikmez. 5-6 gün önce olduğu olumuştur,ama hiçbir zaman gecikmemiştir. Bu sefer 1-2 gün gecikince umutlanmıştım. Ara ara kasıklarıma ve belime ağrı da giriyordu;ama bunu hep adete bağlamıştım. Bir de akşama üzerime acayip bir ağırlık çöküyor ve uykum geliyordu. Çok fazla tuvalete çıkıyordum ve her zaman olan akıntım bu sefer azalmıştı. Herksein akıntısı artar;ama bende her zaman çok akıntı olduğu için bu sefer azalmasından da bir şeylerin farklı gittiğini anlamıştım;ama yine de çok umutlanmamıştım. İnşallah iyi bir hamilelik geçirir ve bebişimi veya bebişlerimi kucağıma alırım. Darısı sizin gibi anneliği fazlasıyla hak eden arkadaşlarımın başına... Hepinizi öpüyorum...
tebrikler canım yasasın aramızdan bir gebe daha bize nasıl moral oldu.ne kadar mutlu oldugunu tahmin bile edemem.insallah yakın zamanda bizde yasarız bu kutsal duyguyu.hadi bakalım insallah her sey senin adına kolay gecerde,bebislerini saglıklı bir sekilde kucagına alır.onların miiisss gibi süt kokularını icine ceker.sımsıcak yüregine basarsın evlatlarını:1hug:senağlamaayyy cok duygulandım.kırkbinkere masallah cnmSevgili akdas ve kuzi, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah en kısa zamanda sizlere de nasip eder. inanın sonucu öğrendiğim zaman KK'daki "Tüp Bebek Bölümü"ne yazan bütün arkadaşların ve isteyen herkesin bebişi olsun diye dua ettim. Benden çok daha uzun süre tedavi görenler ve daha da zorluk çekenler var. İnanın hepiniz ve hepimiz anne olmayı hak ediyoruz. Geçenlerde ne düşündüm biliyor musunuz? Bizim gibi tedaviyle gebe kalanların çok daha şanslı olduğunu. Allahım bizi belki de daha çok seviyordu ve sabrımızı deniyordu. Bizler çok fazla zorluk çekerek anne olduğumuz için bebeklerimizin değerini daha fazla bileceğiz ve bence normal yoldan kalanalardan çok daha iyi ve evlatlarının değerini bilen anneler olacağız.
Akdascığım,
Aşılamadan 2-3 gün sonra kasıklarımdan aşağıya doğru iki yönde de ağrılar olmuştu sanki adet görecekmişim gibi;hatta eşime:"Bak bebişler aşağıya doğru inip yerleşiyor" diye dalga geçmiştim. Bir yandan umutlanıyor;ama bir yandan da bu sefer de olmayacak diye düşünüyordum. Benim adetim çok düzenlidir ve o kada ilaç kullansam da hiçbir zaman gecikmez. 5-6 gün önce olduğu olumuştur,ama hiçbir zaman gecikmemiştir. Bu sefer 1-2 gün gecikince umutlanmıştım. Ara ara kasıklarıma ve belime ağrı da giriyordu;ama bunu hep adete bağlamıştım. Bir de akşama üzerime acayip bir ağırlık çöküyor ve uykum geliyordu. Çok fazla tuvalete çıkıyordum ve her zaman olan akıntım bu sefer azalmıştı. Herksein akıntısı artar;ama bende her zaman çok akıntı olduğu için bu sefer azalmasından da bir şeylerin farklı gittiğini anlamıştım;ama yine de çok umutlanmamıştım. İnşallah iyi bir hamilelik geçirir ve bebişimi veya bebişlerimi kucağıma alırım. Darısı sizin gibi anneliği fazlasıyla hak eden arkadaşlarımın başına... Hepinizi öpüyorum...
slm adetime 3 gün kaldı ve cok merak edıyorum
hamileliğin hemen hemen tüm belirtileri var inş olur bu sefer
Arkadaşlar,
Hala inanamıyorum;ama Beta HCG değerime bugün baktırdım ve pozitif çıktı!!!:teytey::dance:Hala inanamıyorum. Bu sefer o kadar rahat ve stressizdim ki...hatta doktorum aşılamanın 12.gününde test yaptırmamı istediği halde ben azimle beklediğim ve 17. gün olan bugün yaptırdım. Bazı belirtiler vardı;ama çok da umutlu değildim. Hep bu sefer hep olumsuz olacağını düşüneyim ki sonra hüsrana uğramayayım diye düşünüyordum. Pozitif çıkarsa da çok büyük sürpriz olur diye düşünüyordum. 2 aşılama ve 1 tane tüp bebek denemesinden sonra (transfer bile yapılamamıştı döllenme olmadığı için) ve 2 yıldır görülen tedavilerden sonra artık çok da ümit etmemeyi;ama aynı zamanda pes de etmemeyi öğrenmiştim. Biz çareleri pozitif bilimde arıyor ve elimizden geleni yapıyorduk;ama bebeği ne zaman vereceğini ancak Allah bilirdi. Her zaman hayırlı değilse olmasın diye dua ederdim;hatta evlatlık almayı bile düşünüyordum eğer hiçbir umut kalmazsa... Eşimde de bende de soru çıkmıyordu;ama vermeyen Allah vermiyordu işte. 17. günde değerim "668 çıktı", iki gün sonra tekrar yaptıracağım. Normalde 2 katına çıkması gerekiyormuş. Hala çok sevinemiyorum, dış gebelikten ve bebişimi vey bebişlerimi düşürmekten korkuyorum. Bu değer tek gebelik için normal mi yoksa çoğul gebelik mi var bende acaba? Gebelik kesesi değer anacak 1000 veya üzeri olduğunda görülebilirmiş. Keseyi görmedikçe ve kalp atışlarını duymadıkça içim rahat etmeyecek. Benim için du edin n'olur.... Allah tamamına erdirsin ve hamileliğim iyi geçsin ve sağlıkla bebişimi veya bebişlerimi dünyaya getireyim inşallah. Duyduğumuzda ben de eşim de sürekli ağladık. Hala da inanamıyoruz.Allah bütün isteyenlere versin inşallah... Dualarım hepinizle sevgili anne adayı canım arkadaşlarım benim....:teytey:
Çok teşekkürler arkadaşlar. Amin... Darısı hepinizin başına... Allah'ım en kısa zamanda hepinize tattırsın bu mutluluğu inşallah. Pozitif olun ve Allah'tan hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin...