Merhaba canım 5 ve üzeri gebelik diye biliyorum aman15.gunu tekrar yap istersenMerhabalar lütfen acil cevap benim bugün aşılamanın 10. Günü ve kan testi yaptım 1.63 ve 0. 23 yazıyor sanırım negatif oluyor demi
Evet bende öyle biliyordum benim hep sıfır olurdu bu sefer biraz arttı dicektim bı baktım 5 üzeri deyince çok üzüldüm ben gerçekten umutluydumMerhaba canım 5 ve üzeri gebelik diye biliyorum aman15.gunu tekrar yap istersen
Canim hayırlısı olsun üzülmeEvet bende öyle biliyordum benim hep sıfır olurdu bu sefer biraz arttı dicektim bı baktım 5 üzeri deyince çok üzüldüm ben gerçekten umutluydum
Neden iki değer yazıyor ki canım biraz daha bekle pazartesi tekrar kan ver yükselebilir yani bilmiyorum ki canım stres yapma biraz daha bekleMerhabalar lütfen acil cevap benim bugün aşılamanın 10. Günü ve kan testi yaptım 1.63 ve 0. 23 yazıyor sanırım negatif oluyor demi
Valla şimdi bir arkadasa attım da o da 0.23 ten 1.61 e yükselmiş olumlu görünüyor haftaya bir daha test yapsin demişCanim hayırlısı olsun üzülme
Canım bı arkadaşa attım hemşire kendisi bı uzmana göstermiş eski değerleri hep 0.23 ama bu sefer 1.61 oolmus yükseliş var haftaya tekrar test yapsin demişNeden iki değer yazıyor ki canım biraz daha bekle pazartesi tekrar kan ver yükselebilir yani bilmiyorum ki canım stres yapma biraz daha bekle
Aynen pazartesi tekrar kan ver erken yapmış olabilirsin pazartesi bu değerin üstünde olursa ki inşallah olur içini ferah tut stres yapma sen yine de pazartesi yi bekle en iyisiCanım bı arkadaşa attım hemşire kendisi bı uzmana göstermiş eski değerleri hep 0.23 ama bu sefer 1.61 oolmus yükseliş var haftaya tekrar test yapsin demiş
Canım sizin aşılama yapılırken sperm yıkandıktan sonra kaç milyondu bu arada hatırlıyor musun acabaCanım bı arkadaşa attım hemşire kendisi bı uzmana göstermiş eski değerleri hep 0.23 ama bu sefer 1.61 oolmus yükseliş var haftaya tekrar test yapsin demiş
Evet 23 milyondu hareketlilik ise %60 yazıyorduCanım sizin aşılama yapılırken sperm yıkandıktan sonra kaç milyondu bu arada hatırlıyor musun acaba
İnsalalh ya insalalh dualarınızı eksik etmeyin inşallah yükselir yaaaaAynen pazartesi tekrar kan ver erken yapmış olabilirsin pazartesi bu değerin üstünde olursa ki inşallah olur içini ferah tut stres yapma sen yine de pazartesi yi bekle en iyisi
İnşallah canım inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim gönlüne göre versin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİnsalalh ya insalalh dualarınızı eksik etmeyin inşallah yükselir yaaaa
Anladım canım bizimkide böyleydi ileri hareketli 18 milyonEvet 23 milyondu hareketlilik ise %60 yazıyordu
Amin amin inşallah canım yaaa insallahhhİnşallah canım inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim gönlüne göre versin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Valla öyle yazıyordu bilmiyorum canımAnladım canım bizimkide böyleydi ileri hareketli 18 milyon
Hayırlısı olsun canım inşallahValla öyle yazıyordu bilmiyorum canım
İnşallah yaaa 10. Gün erken diye mi çıkmadı yoksa negatif mi bazıları 10 günde pozitif demişlerdiHayırlısı olsun canım inşallah
İşte şimdi ne desek yanlış olur canım ne hevesini kırmak istiyorum ne de umutlandirmak istemiyorum bazıları dediğin gibi 10. Günde öğreniyor bazıları daha geç geç döllenme de olabilir pazartesi belli olur az çokİnşallah yaaa 10. Gün erken diye mi çıkmadı yoksa negatif mi bazıları 10 günde pozitif demişlerdi
Evet haklısın teşekkür ederim ama gerçekten umutluydum ama. Şuan umudum kırıldıİşte şimdi ne desek yanlış olur canım ne hevesini kırmak istiyorum ne de umutlandirmak istemiyorum bazıları dediğin gibi 10. Günde öğreniyor bazıları daha geç geç döllenme de olabilir pazartesi belli olur az çok
Hayir bence yine de moralini yüksek tut stres yapma ne olacağını bilemeyizEvet haklısın teşekkür ederim ama gerçekten umutluydum ama. Şuan umudum kırıldı
Evet ama 5 bile değil çoğu 10. Günde pozitif diyor bu şekilde hamilelik yok doktora attım hamilelik yok bir kaç gün daha bekle yazmış sadeceHayir bence yine de moralini yüksek tut stres yapma ne olacağını bilemeyiz