- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
Merhaba canim Rabbim saglikla ilerletsin saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahSelam kızlar ben de 21 Eylül'de aşılama olmuştum bugün 14.gun dün idrar testi ve kan testi yaptım pozitif çıktıdarısı sizlere inşallah
İnşallah canım hep beraberHadi inşallah rabbim kolsyluk versin hiç ağrım olmadı güzel haberler olur inşallah
Merhaba,amin inşallahMerhaba canim Rabbim saglikla ilerletsin saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahAsilamadan sonra nelere dikkat ettiniz cok yattinizmi neler tukettiniz acaba bende persembe olacagim hayirlisiyla
nasibinde varmis sevindim gercekten artik darisi bizim basimiza ))Merhaba,amin inşallah3 gün yattim banyo yapmadim 3.gunun sonunda yaptım,avakado ve hurma yedim onun dışında normal hayatıma devam ettim bir sürü misafir agirladim hiç umudum yoktu aslında ama pozitif gördüm şaşkınım hâlâ :)
Evet herşey nasip insallahh darısı sizlere :)nasibinde varmis sevindim gercekten artik darisi bizim basimiza ))
Merhaba kaç milyon la tuttu acaba aşılamanız bide aşılamadan sonra herhangi bir ilaç falan verildi mi nelere dikkat ettiniz bende bugün aşılama oldum da ilk defaSelam kızlar ben de 21 Eylül'de aşılama olmuştum bugün 14.gun dün idrar testi ve kan testi yaptım pozitif çıktıdarısı sizlere inşallah
Merhaba yıkanmış 8 milyondu aşılamadan sonra ilaç vermedi doktorum 3 gün boyunca hep yattım duş bile almadım 3.gunun sonunda aldım onun haricinde çok dikkat ettim diyemem hep misafirlerim vardı temizlik yemek uğraştımMerhaba kaç milyon la tuttu acaba aşılamanız bide aşılamadan sonra herhangi bir ilaç falan verildi mi nelere dikkat ettiniz bende bugün aşılama oldum da ilk defa
İnşallah hsyirlisiyla pozitif olurMerhaba kaç milyon la tuttu acaba aşılamanız bide aşılamadan sonra herhangi bir ilaç falan verildi mi nelere dikkat ettiniz bende bugün aşılama oldum da ilk defa
Amin inşallah canım Allah razı olsunİnşallah hsyirlisiyla pozitif olur
Pozitif oldu ama demi Rabbim bize de nasip etsin inşallah yaMerhaba yıkanmış 8 milyondu aşılamadan sonra ilaç vermedi doktorum 3 gün boyunca hep yattım duş bile almadım 3.gunun sonunda aldım onun haricinde çok dikkat ettim diyemem hep misafirlerim vardı temizlik yemek uğraştım
Evet canım pozitif benimki çok şükürPozitif oldu ama demi Rabbim bize de nasip etsin inşallah ya
Merhaba hangi hastanede yapıldı aşılama tedaviniz ?Evet canım pozitif benimki çok şükür
Ne güzel hadi gözünüz aydın çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler hamileliğinizEvet canım pozitif benimki çok şükür
Canim ben anestezili oldum en az 1 saat dinlendim hemşire ayakta duş alabilirsin demişti ama burayı okudum bir arkadaş 3 gün duş almadım demişti o yüzden bende duş almadimNe güzel hadi gözünüz aydın çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler hamileliğinizpeki banyo yapmama sebebiniz nedir doktor mu söyledi bende yapmadım ama sebebini öğrenmek istiyorum. Bide aşılamadan sonra iki üç dakika sonra hemen kalktım ben üstelik sıkışık girdiğim için de lavobayi kullandım hemşire sıkıntı olmaz dedi siz de de öyle oldu mu ?
Merhaba İstanbul Erdem Hastanesi'ndeMerhaba hangi hastanede yapıldı aşılama tedaviniz ?
İnşallah canım hep beraber
Merhabalar lütfen acil cevap benim bugün aşılamanın 10. Günü ve kan testi yaptım 1.63 ve 0. 23 yazıyor sanırım negatif oluyor demiİnşallah hsyirlisiyla pozitif olur
Merhabalar lütfen acil cevap benim bugün aşılamanın 10. Günü ve kan testi yaptım 1.63 ve 0. 23 yazıyor sanırım negatif oluyor demiSelam kızlar ben de 21 Eylül'de aşılama olmuştum bugün 14.gun dün idrar testi ve kan testi yaptım pozitif çıktıdarısı sizlere inşallah