Anladım canım ne bilim ya hayırlısı olsun hepimiz için inşallah sıkma canını sen şuan yapabileceğin bişey de yok beklemektenEvet ama 5 bile değil çoğu 10. Günde pozitif diyor bu şekilde hamilelik yok doktora attım hamilelik yok bir kaç gün daha bekle yazmış sadece
Aynen bekliyorum inşallah sonu güzel olur yaaAnladım canım ne bilim ya hayırlısı olsun hepimiz için inşallah sıkma canını sen şuan yapabileceğin bişey de yok beklemekten
İnşallah canım inşallahAynen bekliyorum inşallah sonu güzel olur yaa
Merak ediyorum böyle olupta sonucu değişen var mıdır acabaİnşallah canım inşallah
Hiç bilmiyorum ki canım inşallah gören olur yazar da sana Da umut olurMerak ediyorum böyle olupta sonucu değişen var mıdır acaba
İnşallah yaaa insalalh umud olur bari bana çok modum düştüHiç bilmiyorum ki canım inşallah gören olur yazar da sana Da umut olur
Dusurmemeye çalış benceİnşallah yaaa insalalh umud olur bari bana çok modum düştü
Elimde değil ki bir bilsem benim gibi olupda sonradan yükselen bı umut olurDusurmemeye çalış bence
Anlıyorum seni canım ama ne bilim ya insan ne diyeceğini de bilemiyor böyle durumlardaElimde değil ki bir bilsem benim gibi olupda sonradan yükselen bı umut olur
Çok sağolun desteğiniz için gerçekten ama biliyorum yukselmicek millet 10. Gününde belli oluyor kanda neyse yapacak birşey yok inşallah bir mucize olur ve pozitif olur burda bağıra bağıra hamileyimmmmmmmmmmmmm derimAnlıyorum seni canım ama ne bilim ya insan ne diyeceğini de bilemiyor böyle durumlarda
İnşallah canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallahÇok sağolun desteğiniz için gerçekten ama biliyorum yukselmicek millet 10. Gününde belli oluyor kanda neyse yapacak birşey yok inşallah bir mucize olur ve pozitif olur burda bağıra bağıra hamileyimmmmmmmmmmmmm derim
İnsalalh canım Allah razı olsun Rabbim seninde gönlüne göre versin insallahhhhhİnşallah canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallah canım Allah razı olsunİnsalalh canım Allah razı olsun Rabbim seninde gönlüne göre versin insallahhhhh
Bende 27 Eylül'de aşılama yaptım çarşambw günü 15 gün dolacak ama gel gelelim bekleyemiyorumYaaa merakımdan olucem resmen yaa
İdrar testi yanıltıyor vücutta ilaç olduğu için ikinci çizgi hafif belirgin çıkıyor bebek oluşumu zaten 10 11 günde oluyor en sağlıklı test kanYani çok bekleyemezsen yap istersen ama yine de tabi sen bilirsin
Meraktan öleceğiz bende 9. Günümde acillik oldum rahatıszlandım gebelik testi yaptılar 2.92 çıkmıştı şimdi bekliyorum buradan biri bana dedi kesinlikle olmadıDayanamadım ve dün yani 10. Günü sabah gidip kan testi yaptım 1.61 çıktı ve negatif dedim doktorum kızdı haftaya yap demiştim dedi ama burda yazınca arkadaşın biri kesinlikle negatif dedi
Gece rüyalarıma giriyor zaman daraldıkça sanki daha da uzuyorBugün bel ağrım ve kasik ağrım var midem bulandı biraz ama psikolojik olabilir birde ağzım hiç boş durmasın istiyorum