Aşılama yapanlar tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız

Evet ama 5 bile değil çoğu 10. Günde pozitif diyor bu şekilde hamilelik yok doktora attım hamilelik yok bir kaç gün daha bekle yazmış sadece 😔😔😔😔
Anladım canım ne bilim ya hayırlısı olsun hepimiz için inşallah sıkma canını sen şuan yapabileceğin bişey de yok beklemekten ☹️

Anlıyorum seni canım ama ne bilim ya insan ne diyeceğini de bilemiyor böyle durumlarda
Çok sağolun desteğiniz için gerçekten ama biliyorum yukselmicek millet 10. Gününde belli oluyor kanda neyse yapacak birşey yok inşallah bir mucize olur ve pozitif olur burda bağıra bağıra hamileyimmmmmmmmmmmmm derim

Çok sağolun desteğiniz için gerçekten ama biliyorum yukselmicek millet 10. Gününde belli oluyor kanda neyse yapacak birşey yok inşallah bir mucize olur ve pozitif olur burda bağıra bağıra hamileyimmmmmmmmmmmmm derim
İnşallah canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏

Yani çok bekleyemezsen yap istersen ama yine de tabi sen bilirsin 😊
İdrar testi yanıltıyor vücutta ilaç olduğu için ikinci çizgi hafif belirgin çıkıyor bebek oluşumu zaten 10 11 günde oluyor en sağlıklı test kan 🤗

Bekleyin bence ben 10. Gün yaptım 1.61 oldu ve modum düştü haftaya tekarar test yap dedi doktorum

Bugün bel ağrım ve kasik ağrım var midem bulandı biraz ama psikolojik olabilir birde ağzım hiç boş durmasın istiyorum

Dayanamadım ve dün yani 10. Günü sabah gidip kan testi yaptım 1.61 çıktı ve negatif dedim doktorum kızdı haftaya yap demiştim dedi ama burda yazınca arkadaşın biri kesinlikle negatif dedi 😔

Dayanamadım ve dün yani 10. Günü sabah gidip kan testi yaptım 1.61 çıktı ve negatif dedim doktorum kızdı haftaya yap demiştim dedi ama burda yazınca arkadaşın biri kesinlikle negatif dedi 😔
Meraktan öleceğiz bende 9. Günümde acillik oldum rahatıszlandım gebelik testi yaptılar 2.92 çıkmıştı şimdi bekliyorum buradan biri bana dedi kesinlikle olmadı :KK43: bir bayan da 9. Günü 2 çıkmış 13. Gün test yapmış gebeymiş şimdi hamile

X