Aşılama yapanlar tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız

Yaaa inşallah benimde acımaz ya bende şimdi doktordan geldim iki tane yumurtam gelişmişti bugün 1 tane daha menopur 75 iğne kullanacağım bugün birliktelik olsun yarın akşam 8 de iki tane ovitrelle çatlatma iğnesi yapacağım Perşembe günü de sabah 7 buçukta burda olun dediler hayırlısıyla aşılama olacağım

Hadi bakalım inşallah hakkınızda hayırlısı yumurtalar iki tane mi bir bakarsınız ikiz olur kaç cm yumurtalar

Valla ben ultrasonda da dosyamda da 3 tane gördüm ama hemşire 2 tane dedi 16 17 16 diye gördüm
Hım hadi hayırlısı çatlatma iğnesi ile de buyur benim sağda biri 21 diğerleri küçüktü inşallah tutar hakkımızda herşeyin hayirlisi

Hakkımda herşeyin hayırlısı dua et bol bol hem kendine hem senin gibi bebek bekleyenlere. Raabbimin izniyle güzel haberleri veririrz birbirimize
Hep aklımda ediyorum zaten inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah canım

Hep aklımda ediyorum zaten inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah canım
Amin amin inşallah cumlemize nasip etsin gerçekten beş dakikalık işlem hani bende korkuyordum ama normal muayene gibi oldu sadece korku vardı ama acıma hiç olmadı inşallah sonucuda güzel olur

Amin amin inşallah cumlemize nasip etsin gerçekten beş dakikalık işlem hani bende korkuyordum ama normal muayene gibi oldu sadece korku vardı ama acıma hiç olmadı inşallah sonucuda güzel olur
Ayy inşallah canım ya hayırlısı artık bakalım yaşayıp göreceğiz

Arkadaşlar yumurtam sagdaydi benim catlatio aşılama oldum bugün 6. Günüm ama sol kasığımda çok ağri var sebebi nedir sizce çok endişeli diyorum lütfen bilen cevap yazabilir mi

Valla daha Perşembe günü yapacağım ayın 21 ine denk geliyor 15 gün sonrası
Benim 13 üne denk geliyor ama ben ayın 8 inde 10 gün oluyor asilamam acaba yapmalimiyim çok heyecanlıyım. yumurtam sagdaydi benim catlatio aşılama oldum bugün 6. Günüm ama sol kasığımda çok ağri var sebebi nedir sizce çok endişeli diyorum

Valla hiç bilmiyorum ki canım bence iyi bişey ama ya sanki şimdi ne desem de yalan olur umutlandirmak veya umudunu kırmak istemiyorum biliyorum zor ama bence kafanı dağıtacak şeyler bulmaya çalış bu şekilde zaman daha çok zor geçer

Anlad teşekkür ederim canim dualarini eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…