Amin canım amin Allah razı olsun motive eden insanlardanHiç moralini bozma canım bana da biri kesinlikle negatif hamile değilsin bir daha kine inşallah dedi ve modum çok düşmüştü sonra bir kaç arkadaş yazdı dedi ki benim 12 günüm 10 üç gün sonrada bayaa yukselio şuan hamileyim dedi biride 15 gün yükseldi dedi ben dün kotuydum ama o arkadaşlardan Allah razı olsun bira olsada mutlu oldum bekliyorum haftaya yapicam inşallah pozitifi görürüz
Doktor işlemi gerçekleştirirken aynı anda ultrasonla yumurtaların yetini tespit ediyor o yüzden yumurtaların görünmesi için işleme idrara sıkısık gitmeniz istenir.Anladım canım teşekkür ederim sıkışık olman gerekir deyince bi merak ettim genel bi yöntem mi diye
Teşekkür ederim canım aydınlattigin için şimdi daha iyi anladımDoktor işlemi gerçekleştirirken aynı anda ultrasonla yumurtaların yetini tespit ediyor o yüzden yumurtaların görünmesi için işleme idrara sıkısık gitmeniz istenir.
AminSelam kızlar ben de 21 Eylül'de aşılama olmuştum bugün 14.gun dün idrar testi ve kan testi yaptım pozitif çıktıdarısı sizlere inşallah
Ben de ona gidiyorum. İnşallah güzel sonuçlarımız olurPınar hanım a
Hangi aşamadasiniz siz şuanBen de ona gidiyorum. İnşallah güzel sonuçlarımız olur
Yani ilk aşılamanın kaçıncı günü test yaptınız acabacuma test yapıştım 1.61 pazartesi yani bugün yaptım 41.22 evet pozitif ama doktorum neden Çarşamba bir daha test yap dedi
Canım merhaba bugün yine kan verdin miTabiki yumurta kontrolü oluyor benim sağda bir tane yumurtam 21 olmuştu pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum Çarşamba da sabah 8 de gittik eşimden sperm alındı ve canlı ve cansız kar birbirinden ayrıldı makinada 2 saat onu bekledik. Sonrada normal catalda muayene olurmuscasina uzandım. Şırınga yardımıyla alındı spermler ve enjekte edildi bana 15 dakika boyunca orda uzandım bekledim sonrasa kalktım. Hiç acı felan duymad 5 dk da oldu
Aaa çok iyi gözün aydın canım 1 hafta boyunca 2 güne bir kan vermen lazım artışı gözlemleyecekİlk yaptığımda 1.61 çıktı ikinci yaptığımda ise 41.22 çıktı
Sana bişey söylim mi ben Ağustos ayında yumurta takibi çatlatma iğnesi yapmistim 31 Ağustos da çatlatma iğnesinin 14. Günü lekelenmem başladı ve aşırı derecede ağrılı bir ağrım oldu ben 1 Eylül de kan vermiştim 1.38 di sonucum sonrasında kanamam da arttı ağrılarım da arttı belki de ben de o zamam hamileydim düşük yaptım kimyasal gebelik oldu belki de adetle atıldı vücuttan ve doktorum bişey dememişti o zaman direk negatif dediler bana şimdi bakıyorum da 1.38 ile 1.61 çok da fark yok yani iyi ki dün yine test vermişsin yacuma test yapıştım 1.61 pazartesi yani bugün yaptım 41.22 evet pozitif ama doktorum neden Çarşamba bir daha test yap dedi