Yaa sorma böle gün geçmiyor gibi oluyor ama bi yöndende geçmesin der gibi oluyorum kafamda deli sorularGaliba ben test yapamıcam korkudan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa sorma böle gün geçmiyor gibi oluyor ama bi yöndende geçmesin der gibi oluyorum kafamda deli sorularGaliba ben test yapamıcam korkudan
Hiç belirtin varmı kuzu benim normal akıntı ve bel agrısı biraz hep olan şeylerYaa sorma böle gün geçmiyor gibi oluyor ama bi yöndende geçmesin der gibi oluyorum kafamda deli sorular
Ara ara olan kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve akıntı dışında birşey yok canım progestan kullandıktan sonra bi tık artıyor kramp vs. Onun dışında bende de ekstra bişi yok canımHiç belirtin varmı kuzu benim normal akıntı ve bel agrısı biraz hep olan şeyler
Evet adet geçsin öyle yap dedi doktor adet tarihim 18 inde ama ben 15 inde yaparım gibi o kadar bekleyememHayırlı olsun öncelikle. Bende 27sinde yaptırdım ama 11inde ver dedi doktorum. Sizin baya uzun tarih vermiş o zamana adetiniz de baya geçmiş olmuyor mu
Ben progesteron kullanmadım neden acebaAra ara olan kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve akıntı dışında birşey yok canım progestan kullandıktan sonra bi tık artıyor kramp vs. Onun dışında bende de ekstra bişi yok canım
Valla gecikirsen zaten hamilesindir yani 18 ine kadar inşallahhhhEvet adet geçsin öyle yap dedi doktor adet tarihim 18 inde ama ben 15 inde yaparım gibi o kadar bekleyemem
Bilmiyorum ki canım belki doktorun değerlerine göre gerekli görmemiştir yada bazı doktorlar tercih etmiyolarBen progesteron kullanmadım neden aceba
Aşılama sonrası herhangi bir ilaç kullanmıyorsun sen o zaman öle mi canmBen progesteron kullanmadım neden aceba
ay inşallah yaValla gecikirsen zaten hamilesindir yani 18 ine kadar inşallahhhh
Bilmiyorum kuzu ama beklemek ne kadar zor ya neden ctsi kan ve dedi doktor adet günü ctsimiBilmiyorum ki canım belki doktorun değerlerine göre gerekli görmemiştir yada bazı doktorlar tercih etmiyolar
Hayır ben hiç bişi kullanmadım bir de çatlatma iğnesinden sonra normal siklüs zamanı 14 gün sonramıAşılama sonrası herhangi bir ilaç kullanmıyorsun sen o zaman öle mi canm
Canım progesteron kullanıyosan o etkileyebiliyormuş göğüsleri benim 10. Gün akıntım hala devam ve bel agrısı varKızlar bu göğüs ağrısı hassasiyet belirtileri ne zaman oluyor 7. günüm ama sadece akıntı kasik bel ağrısı var
Bilmiyorum kuzu ama beklemek ne kadar zor ya neden ctsi kan ve dedi doktor adet günü ctsimi
Hayır adetim 12sinde takvime göre aslında. Ama hesaplamayı hemşiresi o şekilde yaptı çatlatma iğnesini ilk vurdukları günü baz alıyor o günde ilişki istediği için. Kimisi 14 diyor kimisi 15 bilmiyorumHayır ben hiç bişi kullanmadım bir de çatlatma iğnesinden sonra normal siklüs zamanı 14 gün sonramı
Hadi inşallah canım cuma günü gelsin bi an önceHayır adetim 12sinde takvime göre aslında. Ama hesaplamayı hemşiresi o şekilde yaptı çatlatma iğnesini ilk vurdukları günü baz alıyor o günde ilişki istediği için. Kimisi 14 diyor kimisi 15 bilmiyorum
Benim de 10. Günüm 3gündür göğüs hassasiyti var. Aynı tepkiler bende de var ara ara kramplar oluyor yumruklarcasınaKızlar bu göğüs ağrısı hassasiyet belirtileri ne zaman oluyor 7. günüm ama sadece akıntı kasik bel ağrısı var
İnşallah canım önce güzel haber senden sonra benden ve diğer arkadaşlardan olur Rabbim hayırlı güzel sonuçlar aldırsınHadi inşallah canım cuma günü gelsin bi an önce
Benim önceki aşılamamda da göğüs şikayeti yoktu ve negatifti. Acaba olması mi gerekiyor diye düşündümCanım progesteron kullanıyosan o etkileyebiliyormuş göğüsleri benim 10. Gün akıntım hala devam ve bel agrısı var
Sen progesterona baktırmışmıydın canımHayır adetim 12sinde takvime göre aslında. Ama hesaplamayı hemşiresi o şekilde yaptı çatlatma iğnesini ilk vurdukları günü baz alıyor o günde ilişki istediği için. Kimisi 14 diyor kimisi 15 bilmiyorum
Aynen canımSen progesterona baktırmışmıydın canım