Benim sonuç olumsuz baktırdım. Size kolaylıklar dilerim daha girmeyecegim bu siteyedwAynen canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sonuç olumsuz baktırdım. Size kolaylıklar dilerim daha girmeyecegim bu siteyedwAynen canım
Benim sonuç olumsuz baktırdım. Size kolaylıklar dilerim daha girmeyecegim bu siteyedw
Aşilamamin 6 günü kasiklarimda ağrı var hala bu normal mi sizde de oldu muAy inşallahh Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Benimde vardı nerdeyse hep bi kramp ağrı durumu. Bugün 12.günümdeyim yarın kan vermeye gideceğim hayırlısı..Aşilamamin 6 günü kasiklarimda ağrı var hala bu normal mi sizde de oldu mu
Aminn arkadaşım hepimizin gönlünden geçen belli Rabbim nasip etsin hayırlısıylaHadi bakalım hayirli mutlu haberler alırsın inşallah umarım o kramplar olumlu bir işarettir...
Sonuç ne oldu kuzuAminn arkadaşım hepimizin gönlünden geçen belli Rabbim nasip etsin hayırlısıyla
Test verdim geldim canım bakalım bekliyorumSonuç ne oldu kuzu
Kızlar merhaba. Ben 17 şubatta aşılama oldum. Benim aşılamam tuttu şuan hamileyim. İnşallah sizinkilerde tutar rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın
merhaba aşılama ücreti ne kadar ödediniz acabaMerhaba Kızlar ,
Bu geçen ay ovitrelle sonucu normal denedik fakat olmadı. Dün ilk defa aşılama oldum acaba benim gibi bu ay aşılama olan varmı ? Doktorum yiyecek içecek perhizi vs vermedi ama nelere dikkat etmeli
Kaçıncı günde adet oldunuzSevgili arkdaşlar ben hasta oldum maalesef aşılamam tutmadı çok erken oldu anlamadım ama boşuna da bugün test aldım
11. Günde adet oldum birde progesteron vermişti doktor ona rağmen erken oldumKaçıncı günde adet oldunuz
Benimde çok adet sancısı gibi ağrılarım başladı da11. Günde adet oldum birde progesteron vermişti doktor ona rağmen erken oldum
sonucunuz belli oldu mu?Belki de ondandır hiç bilmiyorum
Merhaba bende aşılama oldum size biseyler sorabilirmiyim acaba2 yumurtam vardı catlamislar eşimin değerleri geçen yıla göre düşmüştü ileri hareketli 45 falandı. Zaten ona çok moralimiz bozuldu ama doktorum aşılama için 1 milyon bile yeterli dedi. Benim 2. Aşılamam