- 24 Ağustos 2022
- 72
- 18
- 28
Evet negatif çıkmıştısonucunuz belli oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet negatif çıkmıştısonucunuz belli oldu mu?
Kaçıncı günüm canım bende cuma günü oldum ama hiçbir belirtim yok şuanMerhaba bende aşılama oldum size biseyler sorabilirmiyim acaba
15.günüm bugünKaçıncı günüm canım bende cuma günü oldum ama hiçbir belirtim yok şuan
Belirtin varmı test verdin mi kaçıncı asilaman15.günüm bugün
2.aşılama belirtim yok hiçBelirtin varmı test verdin mi kaçıncı asilaman
Belirtin varmı test
Test akşama kan vericem2.aşılama belirtim yok hiç
Test akşama kan vericem
Sizin daha erken degilmi cuma yaptırmışsinizKaçıncı günüm canım bende cuma günü oldum ama hiçbir belirtim yok şuan
Kimi yazıyor ya gaz var ağrı var filan diye bende bişey yokSizin daha erken degilmi cuma yaptırmışsiniz
Benimde ikinci aşılamam inşallah bukez tutar günler geçmiyor2.aşılama belirtim yok hiç
Inş seninki tutarBenimde ikinci aşılamam inşallah bukez tutar günler geçmiyor
Hepimizin ki tutar inşallah olumlu veya olumsuz bişey olursa yazar mısınızInş seninki tutar
Hepimizin ki tutar inşallah olumlu veya olumsuz bişey olursa yazar kışınızın skzskz
Ben size yazdım ama gormediniz galiba negatif cıktı iftardan sonra kan verdim olmadı malesefHepimizin ki tutar inşallah olumlu veya olumsuz bişey olursa yazar mısınız
Hayırlısı olsun inşallah, çok üzüldüm bizi bizden başkası anlayamaz o mutsuzluk çok kötü Allah yardımcınız olsunB
Ben size yazdım ama gormediniz galiba negatif cıktı iftardan sonra kan verdim olmadı malesef
Gerçekten çok zor çok kötüyüm☹ dualarim sizinle inş sizinki hayirla sonuçlanırHayırlısı olsun inşallah, çok üzüldüm bizi bizden başkası anlayamaz o mutsuzluk çok kötü Allah yardımcınız olsun
Bukez de olmazsa Haziran da Bursa'ya tüp bebeğe gidicem bu süreç bizi hem maddi hem manevi çok yıprattı, çevremde herkesin bebeği var benden sonra evlenen kaynimda görümcem de, Allah kimsenin elini boş birakmasin inşallahGerçekten çok zor çok kötüyüm☹ dualarim sizinle inş sizinki hayirla sonuçlanır
Bukez de olmazsa Haziran da Bursa'ya tüp bebeğe gidicem bu süreç bizi hem maddi hem manevi çok yıprattı, çevremde herkesin bebeği var benden sonra evlenen kaynimda görümcem de, Allah kimsenin elini boş birakmasin inşallah
Merhaba ben de 28 mart salı günü oldum ilk aşılamam bu gün 4 cü günüm hepimiz için güzel sonuçlar olsun inşallah bana da bir pehriz vermedi normal hayatına devam edebilirsin dediMerhaba Kızlar ,
Bu geçen ay ovitrelle sonucu normal denedik fakat olmadı. Dün ilk defa aşılama oldum acaba benim gibi bu ay aşılama olan varmı ? Doktorum yiyecek içecek perhizi vs vermedi ama nelere dikkat etmeli
Sizin ne probleminiz var, biz aradık bursayi 60 bin filanBende gaziantep de oturuyorum doktorum banada tüp bebek dedi ama eminim pahalıdır nasıl yaptiricam nasıl olucak bilmiyorum
Siz daha yaptirmadiniz mı bende poliskit över var sadece başka bir sorun yok eşimde de yokSizin ne probleminiz var, biz aradık bursayi 60 bin filan