Doktorlar o kadar farklı ki hangisinin dediğini yapacagını şaşırıyor insanArkadaslar
Bize doktor önermedi biz günleri yinede değerlendirdik. Hala devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorlar o kadar farklı ki hangisinin dediğini yapacagını şaşırıyor insanArkadaslar
Gerçekten öyleDoktorlar o kadar farklı ki hangisinin dediğini yapacagını
Doktorlar o kadar farklı ki hangisinin
İnşallah dua edelim.. Mübarek gecenin hürmeti Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.Yarın kandil bol bol dua edelim hayırlı kandillerin olsun inşallah cuma günü görüşürüz
Aminn canım benim hayırlı kandiller duamdasınYarın kandil bol bol dua edelim hayırlı kandillerin olsun inşallah cuma günü görüşürüz
Valla canım kasık ağrılarım olunca ara ara korktum bnde varsa bişi olurmu ki diye biyerde de okumuştum ilk üç gün önemli vs diye ama bilemiyorum rabbim gönlümüzden geçeni biliyor hepimiz kendimizce deniyoruz bişeyler inşalllah güzel sonuçlansınArkadaslar
Canım aşırı ve sürekli olmamakla birlikte benimde ağrılarım vardı kasılıyor gibi bıçak saplanıyor gibiKızlar geçen aşılama 6. Günüm ama adet olacakmış gibi ağrım var böyle durum yaşayan var mı
Onlar bende ara sıra oluyor ama sızı hep varCanım aşırı ve sürekli olmamakla birlikte benimde ağrılarım vardı kasılıyor gibi bıçak saplanıyor gibi
Allah Allah lekelenme flan varmı canım. Bende sanki progestanı koyduktan sonra kasıklarımın ağrısı biraz daha artıyor gibi geliyor seninde ölemiOnlar bende ara sıra oluyor ama sızı hep var
İki ay önce progesteron fitil kullanmıştım. Ozaman benimde kasiklarimda baskı gibi ağrı oluyordu.Allah Allah lekelenme flan varmı canım. Bende sanki progestanı koyduktan sonra kasıklarımın ağrısı biraz daha artıyor gibi geliyor seninde ölemi
Son 3 gündür benimde çok ağrım oluyor.Allah Allah lekelenme flan varmı canım. Bende sanki progestanı koyduktan sonra kasıklarımın ağrısı biraz daha artıyor gibi geliyor seninde ölemi
Doktorlar bu dönemde hareketliliği severiz güzel şeyler oluyordur gibi yaklaşıyolar ama bilmiyorum inşaallah ondan oluyordur. Yani ben mi kuruntu yapıyorum acaba demiştim progestanı koyduktan bi yarım saat sonra flan kasılma gibi ince saplama ağrısı gibi oluyor. takvime göre bugün dahil adet gününe 6gğn var senin ne kadar kaldı canımSon 3 gündür benimde çok ağrım oluyor.
Sen şimdi de kullanmıyor musun progestan canımİki ay önce progesteron fitil kullanmıştım. Ozaman benimde kasiklarimda baskı gibi ağrı oluyordu.
Progestan bende çok akıntı yapıyor hatta adet oldum sanıp lavaboya koşuyorumAllah Allah lekelenme flan varmı canım. Bende sanki progestanı koyduktan sonra kasıklarımın ağrısı biraz daha artıyor gibi geliyor seninde ölemi
Belki de ondandır hiç bilmiyorumİki ay önce progesteron fitil kullanmıştım. Ozaman benimde kasiklarimda baskı gibi ağrı oluyordu.
Hap kullanıyorumSen şimdi de kullanmıyor musun progestan canım
Benim adet günüm iki gün geçti. Yarın aşılamanin 15.günü test vereceğim inşallahDoktorlar bu dönemde hareketliliği severiz güzel şeyler oluyordur gibi yaklaşıyolar ama bilmiyorum inşaallah ondan oluyordur. Yani ben mi kuruntu yapıyorum acaba demiştim progestanı koyduktan bi yarım saat sonra flan kasılma gibi ince saplama ağrısı gibi oluyor. takvime göre bugün dahil adet gününe 6gğn var senin ne kadar kaldı canım
Sürekli kontrol ediyorum. Hasta oldum sanıyorum ama afedersiniz akıntı var. Bende beklentimi çok büyük tutmak istemiyorum ama insanda şüphelenmiyor değilBenim adet günüm iki gün geçti. Yarın aşılamanin 15.günü test vereceğim inşallah