Ayy hadi inşallah yaaBenim adet günüm iki gün geçti. Yarın aşılamanin 15.günü test vereceğim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi inşallah yaaBenim adet günüm iki gün geçti. Yarın aşılamanin 15.günü test vereceğim inşallah
Ayy edelim tabiki canımTedavi süreçleri çok zor o yüzden ben herkese dua ediyorum.
Hadi bu gece ismen birbirimize dua edelim. Malum beraat gecesi 1 yıllık kader defteri yazılıyor. Bizde evlat isteyelim hem kendimize hemde birbirimize
Aminn Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesinnnAllah sağlıklı aklı bedeni tamam hayırlı evlatlar versin bize, Rabbim bu tedavimizide hayırla sonuçlandırsın. Hepimizi sevindirsin. ÂMİN
Canım ne yaptın test verdin mi bizede umut ol inşallahBenim adet günüm iki gün geçti. Yarın aşılamanin 15.günü test vereceğim inşallah
Yaa hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallaah bir anne olarak sizinde aklınızda olalım bizde alalım inşllah o güzel haberiKızlar merhaba. Ben 17 şubatta aşılama oldum. Benim aşılamam tuttu şuan hamileyim. İnşallah sizinkilerde tutar rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın
Evet canım negatifCanım ne yaptın test verdin mi bizede umut ol inşallah
Umut hep var olacak inşallah nasip olunca olacak inşallah.Evet canım negatif
MaşAllah, Allah sağlıkla kucağına aldırtsınKızlar merhaba. Ben 17 şubatta aşılama oldum. Benim aşılamam tuttu şuan hamileyim. İnşallah sizinkilerde tutar rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın
Canım sorun neydi neden aşılama oldun ve belirtim varmıydı adete yakın. Bende bel agrısı ve akıntı dışında bişey yok ama ne yazıkkı adet olmadanda bunşarı yaşadım zamanındaKızlar merhaba. Ben 17 şubatta aşılama oldum. Benim aşılamam tuttu şuan hamileyim. İnşallah sizinkilerde tutar rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın
Canın saolsun en güzel en hayırlı zamanda gelicek inşallah canım benimEvet canım negatif
Canım sen nasılsın cuma günü kan vericekmisinYaa hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallaah bir anne olarak sizinde aklınızda olalım bizde alalım inşllah o güzel haberi
Bizde 7-8 ay uğraştık olmadı bende polikistik over vardı. Doktorum aşılama deneyelim tutma şansı yüksek dedi denedik tuttuCanım sorun neydi neden aşılama oldun ve belirtim varmıydı adete yakın. Bende bel agrısı ve akıntı dışında bişey yok ama ne yazıkkı adet olmadanda bunşarı yaşadım zamanında
Cumartesi gün kan vercem canımCanım sen nasılsın cuma günü kan vericekmisin
18i geç değilmi aşılamadan 12 gün sonra belli oluyor zaten. Muhtemelen sizin adetiniz geçsin diye beklemiştirMerhabalar arkadaşlar aşılamayla ilgili araştırma yaparken bu sayfaya baktım aaaa yeni tarihli yazışamalarınızı görünce bende yazayım dedim. Bende 28 şubatta aşılama oldum doktor 18 inde test yaptır dedi
Hayırlı olsun öncelikle. Bende 27sinde yaptırdım ama 11inde ver dedi doktorum. Sizin baya uzun tarih vermiş o zamana adetiniz de baya geçmiş olmuyor muMerhabalar arkadaşlar aşılamayla ilgili araştırma yaparken bu sayfaya baktım aaaa yeni tarihli yazışamalarınızı görünce bende yazayım dedim. Bende 28 şubatta aşılama oldum doktor 18 inde test yaptır dedi
Galiba ben test yapamıcam korkudanHayırlı olsun öncelikle. Bende 27sinde yaptırdım ama 11inde ver dedi doktorum. Sizin baya uzun tarih vermiş o zamana adetiniz de baya geçmiş olmuyor mu