- 11 Ağustos 2016
- 429
- 162
- 103
- Konu Sahibi Miyavhanim
-
Aşılama mı olmuştunuz ,kaçıncı gün ? Görmede bulanıklıgı hamılelık belirtisi dite duymustumMerhaba kızlar geçici pasiftim kural ihlali diye engellenmisim :) ben hala adet olmadım. Bugün kahverengi akintim geldi çok açık ve az. Bide geçici görme bozuklugu yaşadım cok korktumhamile olabilir miyim hormonlar yüzünden olabilir ki kalıcı olmaz inşallah ilerleyen zamanlarda flan var mı bilgi sahibi olanınız ya Allah korusun çok korktum yani böyle tam görememe siyah olmadi ama baktigim yerler silik silikti yazıları hile okuyamadım hepsi birbirine girdi baktigim yerler bir kaç dk sürdü geçti sonra baş ağrısı girdi şiddetli çok ağrıyor
Evet aşılama oldum 13.gün saniirm yok bulanıklık degil Bildiğin goremedim bakiyorum ama göremiyorumAşılama mı olmuştunuz ,kaçıncı gün ? Görmede bulanıklıgı hamılelık belirtisi dite duymustum
Çok geçmiş olsun ,kan testı yaptırsanız çıkar sankı artıkEvet aşılama oldum 13.gün saniirm yok bulanıklık degil Bildiğin goremedim bakiyorum ama göremiyorumçok korktum
Çarşamba günü gidicem sonuç için onu bekliyorum acikcasiÇok geçmiş olsun ,kan testı yaptırsanız çıkar sankı artık
Bana da aynı jeli verdi ,aşılama gunu yapma ,sonrakı gun başla gece uyumadan kullan ,en ufak bir mıktar bile girse yeterli stres yapma dısarı cıkan vs oluraa desi .Kızlar selam bi sorum var sizlere aşılama oldu bana tam 1 hafta önce haftaya çarşamba belli olacak yalnız bana crinone %8 jel verdi doktorum bana onu günde 1 kere kullan ne zaman olursa farketmez sonra da yarım saat yürü dedi o gece n vaktimiz olmadığı için gece 11 de yaptım sonra da hep böyle devam etti bi sakıncası varmı sizce
Ne için ki jelKızlar selam bi sorum var sizlere aşılama oldu bana tam 1 hafta önce haftaya çarşamba belli olacak yalnız bana crinone %8 jel verdi doktorum bana onu günde 1 kere kullan ne zaman olursa farketmez sonra da yarım saat yürü dedi o gece n vaktimiz olmadığı için gece 11 de yaptım sonra da hep böyle devam etti bi sakıncası varmı sizce
Olurda embrıyo olusmussa rahme tutunmasını kolaylastırmak için .Ne için ki jel
Bana da vereymiş keşke doktor :)Olurda embrıyo olusmussa rahme tutunmasını kolaylastırmak için .
Hormon degerlerıne bakıp ıhtıyac varsa verıyor ,dr un bir bildiği vardır canım dert etmeBana da vereymiş keşke doktor :)
Tamm canim teşekkürler :)Hormon degerlerıne bakıp ıhtıyac varsa verıyor ,dr un bir bildiği vardır canım dert etmeama beslenme dikkat edebilirsin ,’progesteron içeren yiyecekler’ diye arat ,onları ye .
Kız sen nie test yapmadım 13.gununse ayrıca haladir adet olmadıysan umut vardır insallah ben 12.gunde adet oluvermistim bi test yapsaydın keşke ya merak ettimTamm canim teşekkürler :)
Ay hadı ınsallah herkes hamile çıksınKız sen nie test yapmadım 13.gununse ayrıca haladir adet olmadıysan umut vardır insallah ben 12.gunde adet oluvermistim bi test yapsaydın keşke ya merak ettim
Bana da aşılama günü başla dedi başladım ama hiç dışarı çıkan olmadıBana da aynı jeli verdi ,aşılama gunu yapma ,sonrakı gun başla gece uyumadan kullan ,en ufak bir mıktar bile girse yeterli stres yapma dısarı cıkan vs oluraa desi .
Ay ay inşallah yaAy hadı ınsallah herkes hamile çıksın
Geç yada erken gelişmesi onemli mi ? Saglıklı ve istenılen boyutta catlaması onemlı dıye bılıyorumKizlar yumurta kontr geliyorim adetin 7.gunu 11.5 mm dedi sanki gecen aya gore gec gelisiyo cuma yine kontrol var hayirlisi diyelim
Ins oyledir bazen buyumuyo diye vermiyorlar asilama yazilari okumustum bide devlette tedavi goruyorim bakalim umarim iyi olur .buay stress oldum ilkdefaGeç yada erken gelişmesi onemli mi ? Saglıklı ve istenılen boyutta catlaması onemlı dıye bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?